Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

θα τρελαθω...ηρθε καποιος σπιτι μου με το τρενο και λεει οτι στο σταθμο του Πειραια (μπροστα στη σταση των λεωφορειων-αυτη που ειναι λιγο μετα την εισοδο του σταθμου μπροστα στο λιμανι...) ενα τρενο εσπασε τη μαντρα και βγηκε το μισο εξω...:-O :-O :slap: :drool:

Αν περασει κανεις απο εκει ας τραβηξει καμια φωτο αν και πιστευω οτι θα το πουν και στις ειδησεις...

Ρε δεν παμε καλα....(παλι καλα που απ'οτι μου ειπε μαλλον δεν επαθε κανεις τιποτα...)

Αρχική απάντηση από hayabusa

ενα τρενο εσπασε τη μαντρα και βγηκε το μισο εξω...

Βασικά σήμερα έγινε μια απόπειρα αυτοκτονίας και είχαν διακοπή τα τραίνα. Αλλά δεν ξέρω αν σχετίζεται με αυτό...

Αρχική απάντηση από gbak

http://www.skai.gr/master_story.php?id=74253

:blink: Πιστεύω ότι λόγω της αυτοκτονίας (τα κατάφερε τελικά?), θα αποσυντονίστηκαν και θα πήγε να μπει αμαξοστοιχία στο σταθμό, ενώ ήταν ήδη άλλη μέσα... Τη χτύπησε και την πέταξε έξω, στο δρόμο :boxed:

Αρχική απάντηση από ea6gka

πωπω σε εκεινη τη σταση εχω περιμενει αααααπειρες φορες το λεωφορειο για τη σαλαμινα

και εγω καθε μερα σχεδον εκει ειμαι ειτε επειδη γυρναω απο τη σχολη ειτε για να παω σε αλλα μερη...και σημερα ητανε να παω και τελικα κατι ετυχε και δεν περασα...:bye:

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Πριν βγάλεις τα συμπεράσματα δεν θα έπρεπε να τα ανεβάσεις σε δυναμόμετρο; Επειδή μπορεί μερικά άλογα από το οπελ να ψοφήσανε από την κούραση

ΥΓ. Ξέρω ότι προσπαθείς να είσαι δίκαιος, αλλά βαλε και κάνα μαύρο γυαλί, φαίνονται τα σχιστά ματάκια σου : P

Βρε συ ΓιάγκΤ, τα φιλο-ιαπωνικά μου αισθήματα δεν τα έχω κρύψει ποτέ, αλλα προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός, και ειλικρινά περίμενα το Οπελ να είναι πολύ μπροστά...

Οπως καταλαβαίνεις, δυναμόμτερο διαθέσιμο 4 η ωρα τα ξημερώματα δεν υπήρχε.

Το οπελάκι ήταν 07 μοντέλο, με 21000 χμ στην πλάτη του... Δεν δικαιολογείται να έχουν ψοφήσει ή αυτομολήσει μερικά άτια... :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.