YDinopoulos Φεβρουάριος 21, 2008 #1541 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 Αρχική απάντηση από deninho Αυτό το "<3", τι σημαίνει; Αμάν με όλες τις χαζομάρες που έχει βγάλει αυτή η νεολαία.. Παλιότερα είχαμε τα γραικλικά, τώρα έχουμε τα τελειώς ακαταλαβίστικα, που τείνουν προς γραμμική Δ'... Ασε...Μου στελνει καμια φορα η αδερη μου μυνημα (σσ: 15χρονων - Φραγμα τσιμουδια!) και κανω κανα 5λεπτο με το ρολοι για decryption. Απιστευτο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Φεβρουάριος 21, 2008 #1542 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 Μακη μεγειες και καλοχωνευτο. :flower: Ξερεις.. αλλοι ειναι κ αλλοι δεν ειναι, κ οσοι ειναι, αλλοι το κανουν με τακτ και αλλοι δαγκωνουν σολες. Ελπιζω να μην εφερα καουρες Ps. εχει κανεις ενημερωση τι θα γινει τλκ με τα tricore dell? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 21, 2008 Author #1543 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 Αρχική απάντηση από darkCount Νιώθω μια πελώρια λαχτάρα να μοιραστώ μαζί σας ότι έφτιαξα ένα mean γιουβετσάκι σήμερα και αυτή την στιγμή ξεκουράζεται μετά από το πολύωρο ψήσιμο στην γεμάτη κοιλίτσα μου. Την απόλαυση μου αυτή διατάραξαν χαρακτηρισμοί και υπόνοιες ότι εγώ και λοιποί "εικονικοί" συνάδελφοι χαίρουμε ύπαρξης κυνόδοντων, ενός χαρακτηριστικού που συναντάται σε κυνοειδή τύπου Κ9 πχ. όπως αυτά που χρησιμοποιούνται στην ανίχνευση παράνομων ουσιών...από αυτές που πίνουν οι γριές όταν μεθύσουν. Ένα έχω να πω και μετά πάω να πιω μια κοκακολίτσα να ξεφουσκώσω... Onimusha και το λουρί της μάνας!!!!! Πως φαίνεται ο νοικοκύρης ο άνθρωπος Έμαθα και τα καλά νέα, καλώς να τα δεχτείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 21, 2008 #1544 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 Αρχική απάντηση από YDinopoulos(σσ: 15χρονων - Φραγμα τσιμουδια!) :rofl: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 21, 2008 #1545 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 04:16] πρεπει να εχουμε εκλειψη σεληνης , απο πανσεληνος εμεινε μισο το φεγγαρι Το ειπανε και στην Αννιτα. Πετυχα χτες 5 λεπτα πριν κοιμηθω το je t'aime οπου η βλαμμενη εβαλε τον Κατμαν να εξηγησει τι ειναι η εκλειψη σεληνης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 21, 2008 #1546 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 Woot?!? De thread is back ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Φεβρουάριος 21, 2008 #1547 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 Πρώτα φεύγει ο SLN από το Habanero...Ο Κάστρο επηρεάζεται και λέει αντίο στην Κούβα...Τα βλέπει και η Παπαρήγα και σκέφτεται να φύγει από το ΚΚΕ...Σόλωνα, γιατί;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 21, 2008 #1548 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 παω για ηλιοθεραπεια σημερα το τραβαει νομιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 21, 2008 #1549 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 εκανα χθες σε 1950m με κοντομανικο και σανιδι απο κατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Φεβρουάριος 21, 2008 #1550 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 εμ αυτα ειναι και λιγο αντιλιακο μην αρπαξει το κουτελο και βουρ για κορυφη:banging: εδιτ θα παω σ/κ :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 21, 2008 #1551 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 εχει καλο χιονακι...Αλλα οσο περνανε οι μερες ο ηλιος το παγωνει. δες: Ηρακλης πανω πανω..2400m υψομετρο λογικα. βλεπεις τον κολπο της Λαμιας που παει ως Ευβοια και στα αριστερα ο Ολυμπος Στην φωτο βεβαια δε φαινονται αυτα που εχω να πω ειναι οτι για Τεταρτη ειχε ΠΟΛΥ κοσμο..ενω Γεναρη δεν ειχε(τοτε που ειχε χιονισει παλι) παντως σορρυ που θα στο πω αλλα τα ανεβασματα το σ/κ τα εχω κοψει εδω και καιρο..Δεν εχω καμμια μα καμμια ορεξη να μη μπορω να τρεξω στις πιστες..να μη μπορω να παρκαρω να περιμενω 20 λεπτα για τα lifts και επισης να μη μπορω να κατσω στο σαλε.. και ΕΚΤΟΣ αυτου..ασε που στοιχιζει ΠΟΛΥ πιο πολυ.. Ε οχι. Υ.Γ Αντιλιακο δεν εχω βαλει ποτε και παιρνω ενα ελαφρυ κοκκινισμα edit : η φωτο που ελεγα που φαινονται ολα...αλλα λογω κινητου δε διακρινονται αριστερα η βουνοκορφη στο τερμα ειναι ο ολυμπος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 21, 2008 #1552 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 ΟΜG! Οντως ειναι ο Ολυμπος, απο που ειπες την τραβηξες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 21, 2008 #1553 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 απο Παρνασσο ρε ..... Πιστα ηρακλης.κορυφη τερμα.Δεν ειχα ψηφιακη μαζι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Φεβρουάριος 21, 2008 #1554 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 Αρχική απάντηση από fotme Μακη μεγειες και καλοχωνευτο. :flower: Ξερεις.. αλλοι ειναι κ αλλοι δεν ειναι, κ οσοι ειναι, αλλοι το κανουν με τακτ και αλλοι δαγκωνουν σολες. Ελπιζω να μην εφερα καουρες No worries bro, ξέρεις ότι δεν τα παίρνουμε κατάκαρδα. Απλά είναι πολύ οι παράγοντες να κρατήσει μια ομάδα ένα φόρουμ σε ένα επίπεδο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει μεταξύ μας κάποιος ή κάποιοι που να το έχουν καλύτερα από τους άλλους και γνωρίζοντας προσωπικά όλη την όμάδα σου υπογράφω ότι κανείς δεν έχει κόμπλεξ ανωτερότητας ή απωθημένα που βγάζει στους χρήστες του φόρουμ. Καμιά φορά φαίνεται έτσι γιατί λόγω των συνθηκών στην προσωπική ζωή μας, που βέβαια εσείς δεν είστε σε θέση να γνωρίζετε, κάποιο διάστημα συμμετέχουμε περισσότερο και κάποιο διάστημα λιγότερο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όλη η "δουλειά" και η ευθύνη πέφτει στους ώμους των υπολοίπων. Την συγκεκριμένη περίοδο έχει πέσει στον J και τον astro και καλώς ή κακώς φαίνονται οι κακοί της υπόθεσης. Εντάξει όμως...μιλάμε για ανθρώπους και όχι για μηχανές, και όταν λες και λες και λες το ίδιο πράγμα και σε γράφουν ίσως άθελα τους κάποιοι εκεί που defacto δεν πιάνει μελάνι, αναγκάζεσαι να το "φωνάξεις". Ούτε χούντα είναι το lab ούτε το προσωπικό τσιφλίκι κανενός. Υπάρχουν δημοσιευμένοι οι κανόνες που πρέπει να ακολουθούμε για να κυλάει το πράμα όμορφα. Ναι δεν βγήκαν οι κανόνες μέσω δημοψηφίσματος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι παράλογοι. Σε όλους δώθηκε η επιλογή πριν την εγγραφή να τους διαβάσουν και να αποφασίσουν αν θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή την online Κοινότητα. Αν το σύνολο των χρηστών ή τουλάχιστον η πλειοψηφία συνέβαλε στην διατήρηση της ποιότητας και της μορφής του lab, δεν θα χρειαζόταν παράμβαση από κανέναν "virtual γαλονά". Αφιερώνουμε πολυ προσωπικό χρόνο και ενέργεια για να συνεχίσει το lab να είναι ένα ευχάριστως χώρος και να προσφέρει λύσεις αλλά και ενημέρωση για ότι νέο κυκλοφορεί. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια σας! Συγχωρέστε με για το μακροσκελές ποστ αλλά όταν τρώω γιουβέτσι συγκινούμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 21, 2008 #1555 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 Σα να ειναι διπλα φαινεται ο Ολυμπος...πσσσ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 21, 2008 #1556 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 Εντυπωσιακή αλλά δεν ξέρω στην πράξη αν έχει λόγο ύπαρξης: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 21, 2008 #1557 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 Και μιας και αναφέρατε για Habanero... Εχει δοκιμάσει κανείς αυτο το πράγμα; Καλύτερα να μην το είχα δοκιμάσει πάντως... απλα δεν κατεβαίνει! Αν ειναι κανενα λάτρης των spicy, με τις υγείες του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 21, 2008 #1558 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 γιατι δεν το βαζεις στο ξυδοθρεντ που χεις ανοιξει ρε??.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 21, 2008 #1559 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 Αρχική απάντηση από LevelOne Και μιας και αναφέρατε για Habanero... Εχει δοκιμάσει κανείς αυτο το πράγμα; Καλύτερα να μην το είχα δοκιμάσει πάντως... απλα δεν κατεβαίνει! Αν ειναι κανενα λάτρης των spicy, με τις υγείες του... γιατί ρα? Μια χαρά κατεβαίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 21, 2008 #1560 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 Αρχική απάντηση από LevelOne Και μιας και αναφέρατε για Habanero... Εχει δοκιμάσει κανείς αυτο το πράγμα; Καλύτερα να μην το είχα δοκιμάσει πάντως... απλα δεν κατεβαίνει! Αν ειναι κανενα λάτρης των spicy, με τις υγείες του... Αυτό αύριο μακρυά από το μαγαζί, οκ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.