Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Πέρα απο την πλάκα Αστρολάβε προσέχεται πάρα πολύ εσείς εκεί στην Καλαμάτα

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Τελικά το έχω το χάρισμα του Λιακό... Ο καιρόc ηταν πιο εγγύc απο όσο περίμενα... :hehe:

Welcome back ΠΟΘ, we missed you! :flower:

Γυρισα απο Παρνασσο και ξεραθηκα στον υπνο..

Τωρα ξυπνησα,εκανα ενα ωραιο ζεστο μπανιο και παω μαλλον για 2ο γυρο......

ωραια,ξανανοιξε το ΠοΘ και εγινε σεισμος...:p

Ενα περιεργο πραγμα σημερα...Πηγε καλα ολη η μερα και δεν εγινε τιποτα...(περα απο τον σεισμο που δεν τον πηρα χαμπαρι...:D )...Δεν μπορει να ειναι αληθινο...:D:hehe:

Αυτό το "<3", τι σημαίνει; Αμάν με όλες τις χαζομάρες που έχει βγάλει αυτή η νεολαία.. Παλιότερα είχαμε τα γραικλικά, τώρα έχουμε τα τελειώς ακαταλαβίστικα, που τείνουν προς γραμμική Δ'...

fREEDOM @ last.

Αντε καλή μας ( σωστή) συνέχεια...

Καλα ρε τι σκοτώνονται όλοι τους για το δορυφόρο... σιγά μην έρθει και τιποτα εδώ...

Μου βγάλαν και επιστήμονες να μας πουν να προσέχουμε όταν βγαίνουμε έξω στο Μεγα

Δεν θα μου ερχοταν παράξενο να μας λέγαν παρουμε και καμιά ομπρέλα καλου κακου :hehe:

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 00:24]

Αυτό το "<3", τι σημαίνει; Αμάν με όλες τις χαζομάρες που έχει βγάλει αυτή η νεολαία.. Παλιότερα είχαμε τα γραικλικά, τώρα έχουμε τα τελειώς ακαταλαβίστικα, που τείνουν προς γραμμική Δ'...

Eντάξει παππου δεν θα ξαναγινει .

εδιτ :hehe: ....

Γμτ, μεσα σε 5 ωρες εξαντληθηκαν τα εισητηρια στο ματς με τον Ολυμπιακο. Καλυτερα, θα κατσω σπιτι να διαβασω (benchαρω).

@astro: thanx :)

@alexis: Γαλατικές συνήθειες... Φοβούνται μην τους έρθει ο ουρανός στο κεφάλι :p

@Athens2004: Έτσι μπράβο.. Σεβασμό στους γέροντες :p

Καληνύχτα σε όλους.. Αύριο έχει νωρίς ξύπνημα για περισσότερο διάβασμα :(

Νιώθω μια πελώρια λαχτάρα να μοιραστώ μαζί σας ότι έφτιαξα ένα mean γιουβετσάκι σήμερα και αυτή την στιγμή ξεκουράζεται μετά από το πολύωρο ψήσιμο στην γεμάτη κοιλίτσα μου.

Την απόλαυση μου αυτή διατάραξαν χαρακτηρισμοί και υπόνοιες ότι εγώ και λοιποί "εικονικοί" συνάδελφοι χαίρουμε ύπαρξης κυνόδοντων, ενός χαρακτηριστικού που συναντάται σε κυνοειδή τύπου Κ9 πχ. όπως αυτά που χρησιμοποιούνται στην ανίχνευση παράνομων ουσιών...από αυτές που πίνουν οι γριές όταν μεθύσουν.

Ένα έχω να πω και μετά πάω να πιω μια κοκακολίτσα να ξεφουσκώσω...

Onimusha και το λουρί της μάνας!!!!!

Έφτιαχνα γιουβέτσι τόσο καιρό αλλά δεν μου έβγαινε με τίποτα :hehe:

Τώρα που το πέτυχα ξαναήρθα:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.