Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

ναι ρε σε πιστευω καλα τα λες...ειχα καβαλησει μια εποχη το προηγουμενο παντακι 4χ4 και μου κανε εντυπωση...ποσο μαλλον το καινουργιο που δεν εχει καμια σχεση

@ΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕ

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

το προηγουμενο ηταν ακομα πιο κατσικι!!, αλλα δεν ηταν λειτουργικο στους αλλους τομεις.

Με βαση το παλιο επελεξα αυτο.

Edit>Ακη χρονια πολλα, υγεια αγαπη ευτυχια, ρολογια, πλατειες και ατελειωτα γκαζια σ ευχομαι.

Αρχική απάντηση από psiloshac

AN7 να τα εκατοστισεις....

Αρχική απάντηση από GoMaR

α ναι ρε....Πολυχρονος Ακη....Να τα εκατοστισεις:)

Αρχική απάντηση από gbak

@ΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕ

Αρχική απάντηση από Κωστάκης

Πολύχρονος ΑΝ7

Thanx παίδες.Να στε καλά και σείς ότι επιθυμήτε.

Αρχική απάντηση από fotme

Edit>Ακη χρονια πολλα, υγεια αγαπη ευτυχια, ρολογια, πλατειες και ατελειωτα γκαζια σ ευχομαι.

:hehe:

You made a point :p

danke re...και ελπίζω να διορθώσετε το πρόβλημα με την διαφυγή στους wolfiδες :hehe:

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 11:34]

Thanx παίδες.Να στε καλά και σείς ότι επιθυμήτε.

:hehe:

You made a point :p

danke re...και ελπίζω να διορθώσετε το πρόβλημα με την διαφυγή στους wolfiδες :hehe:

ναι ειμαι τωρα στα εργαστηρια στην santa clara.. σε κλεινω γιατι εχει ζεσταθει το καλαϊ και θα χαλασει η κολληση :p

Wolfies rulez λεμε ραα!!

Φοβερη η βολτα, την καταφχαριστηθηκα.

Οι μισοι σπιναραν με τα ποδια, κυριες με BMW coupe και τις αλυσιδες μπροστα, Jeep Cherokee με τις αλυσιδες πισω, αλλα η τετρακινιση, τετρακινιση, τηλεοφτικες καμερες να κανουν ρεπορταζ (sic), και πιπινια φασκιωμενα να βολταρουν, συνοδευομενα και μη. Ωραια ηταν...

τελικα υπαρχουν πολλοι καφροι...εδω που ειμαι εχει μια κατηφορα γυρω στα 200 μετρα (παγωμενη στο 100% φυσικα)...πηγαινε καποιος εξυπνος να κατεβει χαλαρος και ανετος, τρωει μια τουμπα και ακομα πρεπει να κατεβαινει...:hehe:

AN7,χρονια πολλα ρε...

Αρχική απάντηση από spresv [Σήμερα, στις 12:19]

Φοβερη η βολτα, την καταφχαριστηθηκα.

Οι μισοι σπιναραν με τα ποδια, κυριες με BMW coupe και τις αλυσιδες μπροστα, Jeep Cherokee με τις αλυσιδες πισω, αλλα η τετρακινιση, τετρακινιση, τηλεοφτικες καμερες να κανουν ρεπορταζ (sic), και πιπινια φασκιωμενα να βολταρουν, συνοδευομενα και μη. Ωραια ηταν...

Συγκοινωνιες δουλευανε τσιρο???

Χρινια πολλα ΑΝ

Εγώ τρελάθηκα το πρωί που έβλεπα δυό-δυό γυναίκες, να κρατιούνται χεράκι-χεράκι προσπαθώντας να ισορροπήσουν στο παγωμένο πεζοδρόμιο για να δουν τις βιτρίνες από τα κλειστά μαγαζιά της Ερμού :worship:

Τελικά το shopping είναι αρρώστια...!

Αρχική απάντηση από tolis86 [Σήμερα, στις 02:39]

δεν ειναι ποοοολυυυυυυ σπαστικος ο ηχος σφαλματος στα XP?? κιομως καποιος εμπνευσθηκε και τοκανε τεκνο και μαληστα πολυ καλο...

Have you checked

yet? ;)

παλι καλα που εδω περα που εχω ξεμεινει εχει αφησει καποιος ανοιχτο το wireless και μπορω και σερφαρω.κατεβαζω...:D

Διαφορετικα (και χωρις την φωτογραφικη μου για να απαθανατισω το τοπιο) θα βαραγα το κεφαλι μου στον τοιχο ή θα ειχα παει περπατωντας στο Μοσχατο...:hehe:

Αρχική απάντηση από hayabusa

παλι καλα που εδω περα που εχω ξεμεινει εχει αφησει καποιος ανοιχτο το wireless και μπορω και σερφαρω.κατεβαζω...:D

Διαφορετικα (και χωρις την φωτογραφικη μου για να απαθανατισω το τοπιο) θα βαραγα το κεφαλι μου στον τοιχο ή θα ειχα παει περπατωντας στο Μοσχατο...:hehe:

Ignorance is bliss...:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.