Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka

κλασικος ελληνας Μ****** στη τιβι ,

"ειναι υποχρεωτικες οι αλυσιδες"

"μα εχω 4Χ4"

ευγε

Ε ναι ρε συ george, μια φορά στα 10 χρόνια χιονίζει, πρέπει να κάνουν και τα jeep του κολωνακίου απόσβεση! :hehe:

Αρχική απάντηση από KoMM

gkak έχεις σκεφτεί να πάρεις ενα pc και να λιώνεις με το wireless αεροδρόμιο;Καφεδιές , φαγιά έχει άφθονα :p

εχω λαπτοπ ρε και προξυ συνδεση μια χαρα παλι καλα...να χα και το στακερ..χεχε

Αρχική απάντηση από sotiris

Δες αυτό:

http://sotiris.homelinux.org/munin/localdomain/localhost.localdomain-sensors_temp.html

Απαιτώ τη διαγραφή του παραπάνω λινκ, γιατί παραπέμπει σε site με πρόστυχο περιεχόμενο (κοιτάξτε την μπάρ τίτλου) :p :P :p

ασε ρε σωτηρη με τις φλωριερες, μολις μπηκα (θα ανεβασω κ φωτος σε λιγο)..τι αχρηστοι ειναι αυτοι με τα μεγαλα jeep, οι μονοι που κατι κανανε στατιστικα speaking ηταν οι landcruiserades και κατι καλα jimnosamurai.

Κατι ML, range, terios, grand vitara/cherokee, στην ακρη χεσ!μο και αλυσιδα φακαντορο

Αρχική απάντηση από deninho

Απαιτώ τη διαγραφή του παραπάνω λινκ, γιατί παραπέμπει σε site με πρόστυχο περιεχόμενο (κοιτάξτε την μπάρ τίτλου) :p :P :p

http://munin.projects.linpro.no/

"Munin" means "memory".

Μνημόδουλε! :hehe:

Αρχική απάντηση από gbak

ξερει κανενας βαρης κορωπιου κατεβασμα προς γλυφαδα περπατιεται χωρις αλυσιδες?

αν ακουσει κατι καποιος ρε ας μου ριξει κανα πμ

απ'οτι ακουω τωρα ακομα και για το κεντρο της Αθηνας χρειαζονται αλυσιδες οποτε (μαλλον) δεν τις γλυτωνεις...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.