Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Παιδια σας λεω δεν σταματαγε με τιποτα!!

εχω και χειμερινα, εντουτοις με τιποτα !!

Ακη, το 20βλβιδο δεν αλλαζει στην καρδια μου με τιποτα, ανοιξε γενια κινητηρων.

edit@gbak: ανεβαινα με καμια 80 και ψαρωματα με τριτες , βλεπω φαναρι στα 200-300 μετρα, πεφτω στα φρενα και το πενταλ με κλωτσαγε συνεχως. Τρομπαριστα κ παλι το εβλεπες να τεινει να αποσταθεροποιηθει, εε στα 50-80 μετρα , καταλαβα οτι δεν θα σταματαγα ποτε..αλαρμ, κορνες κ φωτα . To πηρανε χαμπαρι και ευτθχως με περιμενανε, περασα απο μπροστα τους με καμια 40αρα..κατεβασμα 2ες και ψαρωματα :D lollol

παλι καλα ρε οκ το θεμα τοτε..απλα απο μια πλευρα θα θελα να το δω το σκηνικο...:hehe:

σε παγο φιλαρακ δεν σταματαει τιποτις..δυστηχως.. το μονο πραγμα που φοβαμαι τρομερα οσο τιποτα αλλο

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ έχω πεθάνει στο γέλιο.

Να είμαι στην πλατεία και να βλέπεις το esp να χαροπαλεύει να σε κρατήσει ευθεία και να μην σπινιάρεις.....να τα καταφέρνει στο σπινιάρισμα αλλά να μην καταφέρνει να σε κρατάει ίσια...αλλά να πηγαίνει γαμάτα με το πλαί :p

Αρχική απάντηση από fotme

edit@gbak: ανεβαινα με καμια 80 και ψαρωματα με τριτες , βλεπω φαναρι στα 200-300 μετρα, πεφτω στα φρενα και το πενταλ με κλωτσαγε συνεχως. Τρομπαριστα κ παλι το εβλεπες να τεινει να αποσταθεροποιηθει, εε στα 50-80 μετρα , καταλαβα οτι δεν θα σταματαγα ποτε..αλαρμ, κορνες κ φωτα . To πηρανε χαμπαρι και ευτθχως με περιμενανε, περασα απο μπροστα τους με καμια 40αρα..κατεβασμα 2ες και ψαρωματα :D lollol

Είδες όλη σου τη ζωη να περνάει μπρος στα ματια σου εε :hehe:

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 14:05]

η τσιμπας λιγο το χειροφρενακι και σκας με τις πορτες στην διασταυρωση για να γινει και πιο θεαματικο...:hehe:

χαχαχαχχαχαχααχχα λολ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.