Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

ναι.

Σε πρώτη φάση είχε καεί ένα mosfet στην 220 που βραχυκύκλωνε την γειωση με την φάση.

Αφού φτιάχτηκε αυτό είχα πρόβλημα με την 12άρα και ξαφνικά πάνω στις δοκιμές,τα κακάρωσε.

Οπότε ψάξιμο πάλι απ την αρχή

αυτο το πραγμα δεν το καταλαβαινω...

πρεπει να σπουδαζεις ντε και καλα κατι για να ασχοληθεις με κατι????

ενδιαφερον να υπαρχει!!! εδω μερικοι που τα σπουδαζουν κιολας δεν ξερουν τι τους γινεται...

μιλαω με ηλεκτρολογο του ΕΜΠ και δεν ειχε ποτε την περιεργια να ανοιξει το pc..

overclocking τι ειναι αυτο???

και κατι αλλο...

για τους παλιους φοιτητες..

υπαρχει περιπτωση να χαθει μαθημα εξεταστικης λογω χιονιου?

χαζο το βρισκω.....

ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ

ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΙΟ ΒΟΡΕΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ

ΚΑΙ Γ@ΜΩ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΜΑΣΤΕ

εδιτ... καληνυχτα:banging:

Η γελοιότητα συνεχίζεται στα κανάλια. Έχουν τους κακόμοιρους τους "δημοσιογράφους" μέσα στη νύχτα, μέσα στο χιόνι (που 150% έχουν μαζέψει χιόνι από το δρόμο και το έβαλαν στο κεφάλι τους για να φαίνονται χειρότερα) και κάνουν "ρεπορτάζ". Την έκλεισα την ρημάδα.

Όλα άσπρα εδώ...Τέλειο σκηνικό, μου θύμισε 2002 :/

Ψήνομαι και για βολτίτσα αλλά δεν έχω εμπειρία από χιόνι ε και θα παω για ύπνο λολ.

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 01:13]

Η γελοιότητα συνεχίζεται στα κανάλια. Έχουν τους κακόμοιρους τους "δημοσιογράφους" μέσα στη νύχτα, μέσα στο χιόνι (που 150% έχουν μαζέψει χιόνι από το δρόμο και το έβαλαν στο κεφάλι τους για να φαίνονται χειρότερα) και κάνουν "ρεπορτάζ". Την έκλεισα την ρημάδα.

Ειδες τελικα? Τιποτα δεν αλλαξε 2 χρονια πριν .... :D

(τα screenshots ειναι απο τις 21/1/2006.... )

Same here (as cptkoulis says).. Βέβαια, δίπλα είμαι, Πεύκη, οπότε λογικό να έχουμε τα ίδια πάνω κάτω :p

Αρχική απάντηση από unknown

ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ

ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΙΟ ΒΟΡΕΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ

ΚΑΙ Γ@ΜΩ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΜΑΣΤΕ

Εγω παλι δεν μπορω καθολου αυτους που δεν δυνανται να καταλαβουν τα στοιχειωδη.

Μεγαλε, η συγκριση με τα βορεια απλα ΔΕΝ υφισταται. Κατανοεις οτι Σουηδια, πχ, χιονιζει 9 μηνες το χρονο? Δεν σου φαινεται πολυ πιο λογικο να ειναι μακραν πιο οργανωμενοι πολιτες και κρατικος μηχανισμος, να εχουν μια διαφορετικη νοοτροπια? Η καθημερινοτητα τους ειναι ρε παιδι μου, πως το λενε... Εδω χιονιζει μια φορα στα 4 χρονια, και το κανουμε θεμα. Τωρα, αυτοι που ακουνε οτι θα χιονισει και πανε και περνουν 15 μπουκαλια γαλα και 40 φραντζολες ψωμι, ειναι καμμενα χαρτια ουτως η αλλως...

Επρεπε να δεις πως πεφτανε οι Ελβετοι σαν τις μυγες στην Ζυριχη πριν 1-2 χρονια, καλοκαιρι με 30 βαθμους, και τι γελοιοτητες κανανε. Αλλα δεν μπορεις να τους κατηγορησεις ρε παιδι μου τους ανθρωπους, ειναι κατι εντελως ξενο στη νοοτροπια τους, οπως ειναι για μας το χιονι...

Αρχική απάντηση από KoMM [Σήμερα, στις 01:32]

αύριο πώς ταξιδεύω για Ιωάννινα οεο;

ξεκινας 3-4 ωρες νωριτερα.εχεις κανει 2πλους ελεγχους σε φρενα λαστιχα υγρα φωτα κλπ και κανεις και 2 στασεις παραπανω για ξεκουραση και απολαυση της χιονισμενης διαδρομης.

ενταξει...αντι για 5-6 ωρες θα το κανεις 8 αλλα αξιζει το χιονισμενο τοπιο ειδικα μολις περασεις και την πρεβεζα....κανε και μια σταση στον καλαμο για ενα ζεστο καφεδακι και θα φτασεις Γιαννενα με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια:cool:

Αρχική απάντηση από spresv [Σήμερα, στις 01:32]

Αλλα δεν μπορεις να τους κατηγορησεις ρε παιδι μου τους ανθρωπους, ειναι κατι εντελως ξενο στη νοοτροπια τους, οπως ειναι για μας το χιονι...

δεν κατηγορω τα μμε .... τα μμε ειναι τελειωμενη υποθεση

σπαζομαι για τη περιπτωση που θα χασουμε την εξεταστικη.

εσενα σου φαινεται ασυνηθιστο - η μαλλον σε προβληματιζει τοσο πολυ το χιονι, που ριχνει αυτη τη στιγμη και οχι αυτο που ριχνει στοη σουηδια, ωστε να σκεφτεις να αναβαλεις τις δουλειες και να φολιαστεις στο σπιτι?

Αρχική απάντηση από greekfragma

ξεκινας 3-4 ωρες νωριτερα.εχεις κανει 2πλους ελεγχους σε φρενα λαστιχα υγρα φωτα κλπ και κανεις και 2 στασεις παραπανω για ξεκουραση και απολαυση της χιονισμενης διαδρομης.

ενταξει...αντι για 5-6 ωρες θα το κανεις 8 αλλα αξιζει το χιονισμενο τοπιο ειδικα μολις περασεις και την πρεβεζα....κανε και μια σταση στον καλαμο για ενα ζεστο καφεδακι και θα φτασεις Γιαννενα με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια:cool:

Να σαι καλά:) Μόνο που δεν κατέβασα αυτοκίνητο γιατί κάθισα Αθήνα πολύ λίγο:) κοινώς απ το πρωι τηλέφωα στα ΚΤΕΛ κτλ...Απλά δε θέλω να είμαι απ αυτούς που αποκλειστήκανε 10 ωρες στα χιόνια μέσα στο λεωφορείο :p Απαν μου είπανε ότι είναι όλα παγωμένα....:D

Ηταν ευκαιρια αποψε να βγαλω το SS εξω να γινει κανα καλο σκορ.Αλλα ακομα δεν εχω "τιθασευσει" τη Striker.Μπορει τελικα να χρειαστει να διαβασω και το manual :tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.