Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Από το πρωί έχει πέσει 6 βαθμούς εδώ... Ώρα για benchmarks :hehe:

@Αλέξη: και σε εσάς αυτό δίνουν; Εμείς λογικό να το παίρνουμε (το βιβλίο), γιατί το μεταφράζει καθηγητής μας, αλλά σε εσάς γιατί να το κάνουν αυτό;

@nickstamat: Η εξέταση στο μάθημα της Ιστορίας (ή Υστερίας όπως την έλεγε ο μαθηματικός μου, ελέω των καθηγητριών που το διδάσκουν :p ), σε τι ακριβώς διαφέρει από την εξέταση του ΑΟΔΕ?

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από deninho

Από το πρωί έχει πέσει 6 βαθμούς εδώ... Ώρα για benchmarks :hehe:

Εδω 2 εντ ντροπινγκ... :p

@Αλέξη: και σε εσάς αυτό δίνουν; Εμείς λογικό να το παίρνουμε (το βιβλίο), γιατί το μεταφράζει καθηγητής μας, αλλά σε εσάς γιατί να το κάνουν αυτό;

Που να ξέρω ρε συ... Ασε έχουμε και εναν τρελαρα καθηγητη...

Ένα πράσινο τόμο δεν λες που αν το πετάξεις σε κανέναν τον έχεις σκοτώσει με τη μια;

Υ.Γ: Μετσόβειο είσαι;

@nickstamat: Η εξέταση στο μάθημα της Ιστορίας (ή Υστερίας όπως την έλεγε ο μαθηματικός μου, ελέω των καθηγητριών που το διδάσκουν :p ), σε τι ακριβώς διαφέρει από την εξέταση του ΑΟΔΕ?

Ιστορια μαθαινεις κατι. ΑΟΔΕ ειναι systran-οειδή μεταφραση απο αμερικανικο βιβλιο. Διαβαζεις προτασεις που ειναι 5-6 σειρες.

Φίλε μου, δε διαφέρει σε τίποτα, αλλά υπάρχει ένα άλλο θέμα.

Η λειτουργία του μυαλού είναι πολλές φορές συγκεκριμένη... Τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει εγώ και ισχύει και σε μένα...

Δηλαδή, έχει σχέση με το πώς μπορεί ο καθένας να χρησιμοποιεί το μυαλό του...

Ένας μαθητής μπορεί εύκολα να αποστηθίζει, αλλά να πελαγώνει μπροστά σε ένα πρόβλημα φυσικής, ενώ ένας άλλος να μην μπορεί να αποστηθίσει ούτε 5 σειρές, αλλά να μπορεί να φαντάζεται στο χώρο το πρόβλημα της φυσικής και να το λύνει και στο μυαλό του...

Ε λοιπόν, εγώ κάνω ό,τι κι ο 2ος μαθητής και μου παίρνει πολλές ώρες για να μάθω κάτι "απ' έξω"...

Δεν μπορεί να βάζουνε τέτοια μαθήματα στην τεχνολογική κατεύθυνση και να σε αναγκάζουν να αποστηθίζεις... Τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ...

Αν τα πήγαινα καλά με την αποστήθιση, θα βρισκόμουν στη θεωρητική κατεύθυνση (όπου τα μαθήματα είναι κυρίως τέτοιας φύσεως)...

Βέβαια, αυτό έχει άμεση σχέση με τη σχολή που θα ήθελα να περάσω, αλλά συνήθως αυτά τα πράγματα ταυτίζονται...

Ο άλλος είναι ο καθηγητής μου, ο Λεώ :p

Βασικά τώρα που μου το πες πρόσεξα ότι είναι άντρας... Το επίθετο πολύ γυναικείο δεν φαινεται; :hehe:

Μιλάει όπως γράφε/μεταφράζει;; :p

παντως απο τον τελευταιο καιρο που πηρα απο το αεροδρομιο...προβλεπεται μετα τις 23.00 σφοδρη χιονοθυελλα...με ολα τα επακολουθα

προσοχη στους δρομους ρε σεις..

Έβαλα μια eizo f930 για δεύτερη οθόνη στο γραφείο να κάνει παρέα στην dell. Απογοητεύτηκα. Η eizo καλύτερη σε όλα. Το μόνο καλό της dell ότι είναι πιο ξεκούραστη στα μάτια. . . Τελικά οι crt όντως δεν παίζονται σε απόδοση!

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 18:54]

. . . Τελικά οι crt όντως δεν παίζονται σε απόδοση!

Ναι.... και εγώ δεν έχω δει ακόμα*** TFT να φτάνει στο περιπου έστω την απόδοση

της CRT που έχω τώρα.

έχω και μια 17TFT για internet, και ψάχνω να τις αντικαταστησω και τις 2 με μια καλή tft 20"-22"

*** Nα πω εδώ ότι μάτι μου φτανει μεχρι 400-450 ευρω όχι παραπάνω, οποτε δεν μπορω να εκφερω άποψη για τα πολυ ακριβα πανελ. Πάντως μεχρι αυτη την τιμή καμια σχεση με την 109P4 μου

Αρχική απάντηση από Dem

*** Nα πω εδώ ότι μάτι μου φτανει μεχρι 400-450 ευρω όχι παραπάνω, οποτε δεν μπορω να εκφερω άποψη για τα πολυ ακριβα πανελ. Πάντως μεχρι αυτη την τιμή καμια σχεση με την 109P4 μου

Γιατί βρε το πανελ αυτο χαρακτηρίζεται φθηνό συναδελφε;; :p

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=1017632

Λίγο πάνω απο το price range σου...

Εδω ριχνει ωραιο χιονι.Ελπιζω να ριξει 2 μετρα τουλαχιστον και να αποκλειστουμε

new mobo+new cpu+καφες+TV+net

αλκοολ+φαγητο ready

Μακαρι να μη με διακοψει κανεις ενοχλητικος

EDIT Τι ηθελα και μιλαγα???

Μεσα σε 10 λεπτα 2 ενοχλητικοι εμφανιστηκαν

Θα βγει νέο patch για το Pro Evolution Soccer 2008 μετά απο παράπονα Ελληνων και θα βελτιώνει πολλά πράγματα προς την ρεαλιστικοτητα του παιχνιδιού !!!!!

Αρχική απάντηση από Dem

Θα βγει νέο patch για το Pro Evolution Soccer 2008 μετά απο παράπονα Ελληνων και θα βελτιώνει πολλά πράγματα προς την ρεαλιστικοτητα του παιχνιδιού !!!!!

κανα link παιζει για more info ;

εδω και καμποσες ωρες που δεν βρισκομαι σπιτι εχω νοσταλγησει την γλυκα του adsl...θα με πιασει καταθλiψη σε λιγο...:p

εισαι εθισμενος και εσυ.... dslομανεις ολου του κοσμου ενωθειτε παμε για αποτοξινωση

Πάντως φαντάσου μας κοβουν το νετ για μια μέρα και τα παίρνουμε χοντρά...

Παλία αμα δεν έμπαινε η dial up ποιος φεστηκε :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.