LevelOne Φεβρουάριος 15, 2008 #1201 Φεβρουάριος 15, 2008 Αρχική απάντηση από greekfragma εχουνε ξεφυγει.......δεν σεβονται τιποτα........αποχαυνωνονται ολο και περισσοτερο...τι αλλο να πω δεν ξερω.http://www.skai.gr/master_avod.php?id=73623 Ετεροχρονισμένα μεν, αλλα τώρα το είδα...Εδω γίνονται χειρότερα...Ερωτηση 1: Πόσοι απο εσάς έχετε πάει σε ενα Πράκτικερ το οποίο σωστά έχει τις μπροστινές θέσεις του πάρκινγκ βαμένες κατακίτρινες για ΑΜΕΑ; Σίγουρα αρκετοί...Ερώτηση 2: Εχετε δει κανενα αμάξι απο ΑΜΕΑ σε αυτές τις θέσεις; Ακόμα και σε ώρες αιχμής που πρέπει να περιμένεις να φυγει κάποιος για να το βάλεις; Οχι. Δεν μπορείς να φανταστείς ποσο χαίρομαι να τους πετυχαινω να παρκάρουν εκει.. το τι ακόύνε...Γιατι είμαστε κάφροι του κερατά, και γιατι ο πολιτισμός μας φαίνεται απο τον τρόπο που φερόμαστε στους ανθρώπους με ειδικές ικανότητες...Οποιος θέλει να πάρει μια θέση απο ατομο με ειδικές ανάγκες, ας σκεφτεί να πάρει πρώτα και την αναπηρία του.Ο ίδιος αστυνομικός που βλέπετε να ριχνει τον άνθρωπο απο το καροτσάκι, είναι ο ίδιος που θα έδινε 20 χιλιάδες δολλάρια για να βάλει στο σπίτι του ασανσερ αν τυχόν το ίδιο συνέβαινε στο παιδί του. Τοτε ξαφνικά θα ήταν καλος πατέρας και "κοινωνικα ευαισθητοποιημένος..."κατα συνθήκην μεν, αλλα αυτο δε μας απασχολεί...
perp Φεβρουάριος 15, 2008 #1202 Φεβρουάριος 15, 2008 Και που να εβλεπες Μάκη σήμερα bro.... μιλάμε οτι αήδιασα (πάλι) με την κατάντια ορισμένων ανθρώπων βλέπε Παπαδοπουλος/Κλαδάς.... χαλάλι το ξενυχτι .... Καλημέρες...
Wizard! Φεβρουάριος 15, 2008 #1203 Φεβρουάριος 15, 2008 Αρχική απάντηση από perp αήδιασα (πάλι) .... χαλάλι το ξενυχτι .... Χαλάλι που αηδίασες...? Θα προτιμούσα να ξενυχτήσω κάνοντας σεξ, διασκεδάζοντας, κουβεντιάζοντας για ωραία θέματα με φίλους, έστω και παίζοντας... Αλλά για να αηδιάσω...? Καλημέρα
Borg Φεβρουάριος 15, 2008 #1205 Φεβρουάριος 15, 2008 Αρχική απάντηση από LevelOneκάφροι του κερατά, και γιατι ο πολιτισμός μας φαίνεται απο τον τρόπο που φερόμαστε στους ανθρώπους με ειδικές ικανότητες... Εμένα μου λες...Με απλά λόγια είναι ζώα
Wizard! Φεβρουάριος 15, 2008 #1206 Φεβρουάριος 15, 2008 Αρχική απάντηση από Borg Εμένα μου λες...Με απλά λόγια είναι ζώα Εχθές την ώρα που το διάβασα, ήθελα να γράψω πολλά πάνω σε αυτό, αλλά ήταν ήδη αργά. Τώρα είμαι γραφείο κι τρέχω... Κάποια στιγμή θα γράψω...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 15, 2008 #1207 Φεβρουάριος 15, 2008 Περασα Ηλεκτροτεχνια!!!! Ελπιζω και Φυσικη σημερα
perp Φεβρουάριος 15, 2008 #1208 Φεβρουάριος 15, 2008 Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 08:48] Χαλάλι που αηδίασες...? Θα προτιμούσα να ξενυχτήσω κάνοντας σεξ, διασκεδάζοντας, κουβεντιάζοντας για ωραία θέματα με φίλους, έστω και παίζοντας... Αλλά για να αηδιάσω...? Καλημέρα Δεν πάει ετσι ρε συ... χαλάλι το ξενύχτι είπα, οχι χαλάλι που αήδιασα... δυστυχως η ενήμερωση εχει και αυτη το τιμημα της μερικές φορές... οσο μαθαίνεις περισσότερα και αντιλαμβάνεσαι τι γινεται γυρω σου, μπορει να φτάσεις και να αηδιάσεις.... και δεν ειναι απαραίτητα κακο.... Τα υπολοιπα που λες τα εχω κάνει και υπερ του δέοντος μην σου πω.... το να αφιερώσω 3 ωρες βλέποντας ρεπορταζ ειδικα σε αυτην την περιοδο που ακους "το οτι να ναι" απο παντου, κανει καλο σε αυτο που λέμε "εχω αποψη" και "κρίση".... Τωρα αν το εθεσες λογω "Valentine's Day"... αυτα τα εχω ξεπεράσει.....
hayabusa Φεβρουάριος 15, 2008 #1209 Φεβρουάριος 15, 2008 γιατι πρεπει ακομα και στα ΚΕΠ να ειναι ζωα; πας για μια βεβαιωση σπουδων (αφου εχεις λαβει το σχετικα ΣΜΣ που λεει οτι ηρθε το χαρτι) και ο υπαλληλος σου λεει ελα αργοτερα που θα ερθει ο αλλος γιατι εγω τωρα σχολαω... :wall:
alexis2044 Φεβρουάριος 15, 2008 #1210 Φεβρουάριος 15, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa γιατι πρεπει ακομα και στα ΚΕΠ να ειναι ζωα; πας για μια βεβαιωση σπουδων (αφου εχεις λαβει το σχετικα ΣΜΣ που λεει οτι ηρθε το χαρτι) και ο υπαλληλος σου λεει ελα αργοτερα που θα ερθει ο αλλος γιατι εγω τωρα σχολαω... :wall: ’μα σου πω ότι τα ίδια έπαθα και εγώ θα το πιστέψεις...;;; Έλεος παντόυ τα ίδια @@. Καλημέρες
Wizard! Φεβρουάριος 15, 2008 #1211 Φεβρουάριος 15, 2008 Αρχική απάντηση από perpΤωρα αν το εθεσες λογω "Valentine's Day"... αυτα τα εχω ξεπεράσει..... Όχι, το έθεσα λόγω του ότι πιστεύω ότι δεν πρέπει να γεμίζουμε με σκουπίδια το μυαλό μας. Κι η ενημέρωση αυτού του τύπου, είναι σκουπίδια. Αν θες ενημέρωση, δες ΕΤ1-2-3 και ντοκυμαντέρ στο ΣΚΑΙ.
perp Φεβρουάριος 15, 2008 #1212 Φεβρουάριος 15, 2008 Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 13:31] Όχι, το έθεσα λόγω του ότι πιστεύω ότι δεν πρέπει να γεμίζουμε με σκουπίδια το μυαλό μας. Κι η ενημέρωση αυτού του τύπου, είναι σκουπίδια. Αν θες ενημέρωση, δες ΕΤ1-2-3 και ντοκυμαντέρ στο ΣΚΑΙ. Βασικα να σου πω κάτι wiz!? Ξέρεις τι πραγματικα εχω βαρεθει τον τελευταίο καιρο? Να ακουω την φράση "Δημοσιογραφικες πηγες" απο τα χειλια δημοσιογράφων για να υποστηριξουν την αποψη τους αντι να παρουσιάζουν ντοκουμένα και εκτενές ρεπορτάζ για να τεκμηριώσουν τα λεγόμενα τους.... λες και πρέπει κατα τεκμήριο να "πιστέψω" αυτα που λέει κάποιος επειδη εχει "δυνατο" δημοσιογραφικο επίθετο....Αν βλεπεις συχνά/πυκνα ειδησεις, ξέρεις τι λεω... βλέπε παραθυρα που πια εχουνε φάει ban....Η δουλεια τους ειναι να μου μεταφέρουν ενα γεγονος τεκμηριωμένα, να δω ενα ρεπορταζ, 5 μαρτυριες, 5 εγγραφα, 5 αποψεις και να αφήσουν στον τηλεθεατη να κρινει αυτον/αυτην/αυτους που αναφέρονται...... δεν γουστάρω έτοιμη τροφη και ουτε καθοδηγητές στην σκέψη μου ή στις απόψεις μου....ποσο μάλλον σοβαρους ισχυρισμους βασει "δημοσιογραφικών πηγών"Σκουπίδι για μένα στην ενημέρωση ειναι οτιδηποτε δεν μου λειτουργει τον εγκέφαλο ή προσπαθει να τον κάνει να μην λειτουργει ή να τον βάλει σε λαθος mode....Τωρα αν μιλάς γενικα για τις ειδήσεις... ουτε η ΝΕΤ και το ΣΚΑΙ αρκουν 100% κατα την γνώμη μου .... σιγουρα ειναι πιο ουσιαστικες και στα πλαισια της ορθής ενημέρωσης αλλα προσωπικα θέλω να διπλοτσεκάρω το οτιδηποτε ερχεται στην αντιληψη μου.... εξάλλου πως αλλιώς μπορεις να αξιολογησεις ενα δελτιο ή μια φουρνια δημοσιογράφων αν δεν υπάρχει ο αντιποδας?
gbak Φεβρουάριος 15, 2008 #1213 Φεβρουάριος 15, 2008 ε καλα και ο "μακης" τωρα δεν μπορει να χαρκτηρισθει και ορθη ενημερωση...εχει πεσει μπερδεμα και με δαυτον
perp Φεβρουάριος 15, 2008 #1214 Φεβρουάριος 15, 2008 Ορθη ή οχι ενημερωση δεν ξέρω αλλα τουλάχιστον δεν παιζει με την νοημοσυνη μου..... ή αν παιζει το κάνει τεκμηριωμένα.... πάντως και σκουπιδι να ειναι..... αν ειδες στις ειδήσεις πριν απο λιγο...ο φάκελος Κλαδα μετα τις εξελιξεις επεστράφει στην εισαγγελεα για περαιτέρω ερευνα μετα απο απαίτηση του Εισαγγελέα Εφετων και οχι να πάει αρχειο οπως μέχρι σημερα η εισαγγελέας ειχε "αποφανθει"....
Wizard! Φεβρουάριος 15, 2008 #1216 Φεβρουάριος 15, 2008 Έχω πολύ δουλειά για να κάτσω να γράψω τόσα. Προτιμώ να τα πούμε σε καφέ το ΣΚ αν δε δουλεύετε πάλι (perp & gbak) Τώρα, διαβάστε αυτό να γελάσουμε: http://news.pathfinder.gr/health/457284.html Τι το έχω το άβαταρ?
hayabusa Φεβρουάριος 15, 2008 #1217 Φεβρουάριος 15, 2008 παντως και ο Τριανταφυλλόπουλος εχει πεσει σε αντιφασεις τον τελευταιο καιρο( το εδειξε και ο Θεμος τουλαχιστον 10 φορες την Τριτη)...Επισης μπορει να λεει και κανει, αλλα εμενα αυτη η "τρελα" που τον εχει πιασε για να αποδειξει την αθωοτητα του και τη μη συμμετοχη του σε ολα αυτα μου φαινεται αν μη τι αλλο υποπτη...
fotme Φεβρουάριος 15, 2008 #1219 Φεβρουάριος 15, 2008 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 01:00] οχι ,εδω και καιρο πασχω απο χρονια ανχοδη καταθληψη Λευτερη αυτα δεν πανε μαζι, ειτε αγχωδη διαταραχη ειτε καταθλιψη..Απλα το πρωτο μπορει να φερει το δευτερο.1 ερωτηση μονο, θεωρεις οτι μπορεις να λυσεις καποιο προβλημα στο pc?
perp Φεβρουάριος 15, 2008 #1220 Φεβρουάριος 15, 2008 Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 14:38] Έχω πολύ δουλειά για να κάτσω να γράψω τόσα. Προτιμώ να τα πούμε σε καφέ το ΣΚ αν δε δουλεύετε πάλι (perp & gbak) Τώρα, διαβάστε αυτό να γελάσουμε: http://news.pathfinder.gr/health/457284.html Τι το έχω το άβαταρ? Count me in! Οποτε τα ψηλοτακουνα βελτιώνουν την ερωτικη ζωη ολων... και των γυναικων που τα φοράνε και των αντρών που τα βλέπουν Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 14:45] παντως και ο Τριανταφυλλόπουλος εχει πεσει σε αντιφασεις τον τελευταιο καιρο( το εδειξε και ο Θεμος τουλαχιστον 10 φορες την Τριτη)...Επισης μπορει να λεει και κανει, αλλα εμενα αυτη η "τρελα" που τον εχει πιασε για να αποδειξει την αθωοτητα του και τη μη συμμετοχη του σε ολα αυτα μου φαινεται αν μη τι αλλο υποπτη... Καλα ασε τον Θέμο πλέον...καμμένο χαρτι πλεόν στις συνειδησεις του κόσμου ως δημοσιογράφος αλλα και ως αξιοπιστη πηγη.... το ΟΛΑ ειναι ψυχαγωγικη εκπομπη, οχι δημοσιογραφικη και εκει λειτουργει ως παρουσιαστης.... η διαφορα των 2 εκπομπων εγκειται οτι στηρίζεται στις εντυπώσεις η μια και η αλλη στο ρεπορταζ.... Πάντως αν γενικα παρακολουθείς Θέμο - Μάκη - Λάκη, απαντήσεις σε αυτα που παρουσιάσε ο Θέμος ως αντιφάσεις του Μάκη, δόθηκαν και με το παραπάνω στις εκπομπές του.... και στο λέω γιατι και εγω πέρασα περίοδο απαξίωσης και των 2, κρατώντας ισες αποστάσεις....αυτος που δεν λεει να μας δώσει απαντήσεις ή εξηγήσεις και ακομα παιζει με την νοημοσύνη μας ειναι ο Θέμος....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.