Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

διακριτες ριζες χαρακτηριστικου πολυωνυμου ΑΚΑ διακριτες ιδιοτιμες AKA διαγωνισιμος πινακας ΑΚΑ διαγωνισιμες οι δυναμεις του πινακα και υπαρχουν P αντιστροφος kai Δ επισης διαγωνιος ............................

............................................

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

@unknown: γραμμική άλγεβρα; Αν δεν καταλαβαίνεις, και προλαβαίνεις (δε δίνεις αύριο), τσέκαρε το βοήθημα του κρόκου, εκδόσεις αρνός. Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ. τώρα τίτλο μη με ρωτήσεις, γιατί το έχω δανείσει (εδώ και ένα χρόνο :hehe: ) :p

@def: Τι έχεις βρε πιλότε; :coax:

@everybody: where's astro??? :...: Δεν τον έχει πάρει πουθενά το μάτι μου τις δύο τελευταίες μέρες

o astrolabos online ειναι ρε συ..απλα ετυχε και τις τελευταιες δυο μερες δεν εχει ποσταρει πουθεννα (η τουλαχιστον ετσι νομιζω)...

αισθηματικο ειναι το προβλημα.Χωρισα πριν 10 μερες,και πρεπει να μην την ξαναδω οσο και να θελω πρεπει να κρατηθω:(

σημερα γιορταζε με αλλον:(

Το θέμα είναι αυτή να κρατηθεί και να μην σε ξαναδεί.. Εσύ θα βρείς άλλη, με την οποία θα είσαι καλύτερα ;)

Αρχική απάντηση από deninho

Το θέμα είναι αυτή να κρατηθεί και να μην σε ξαναδεί.. Εσύ θα βρείς άλλη, με την οποία θα είσαι καλύτερα ;)

μακαρι να μην κρατιοτανε............:(

ομως εκανε την επιλογη της και πρεπει να το σεβαστο:(

όπως είπες κι εσύ, διάλεξε εκείνη το δρόμο της, τώρα θα τραβήξεις κι εσύ τον δικό σου.. Και να φροντίσεις να πάρεις το τσέσνα την άλλη βδομάδα, και να έρθεις για την κοπή της πίτας. Έχει μπόλικους δρόμους για να το προσγειώσεις :D

ΠιΕς. Μαμημένη Μπάγερν... και στο δίλημα μπάγερν ή Τότεναμ διάλεξξα Μπάγερν, γτ είναι πιο σοβαρή ομάδα. Καλά να πάθω :boxed:

ΠιΕς2 6 ώρες και 15 λεπτά μέχρι να ξυπνήσω.. Οπότε, καληνύχτες παίδες

@unknown: γραμμική άλγεβρα; Αν δεν καταλαβαίνεις, και προλαβαίνεις (δε δίνεις αύριο), τσέκαρε το βοήθημα του κρόκου, εκδόσεις αρνός. Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ. τώρα τίτλο μη με ρωτήσεις, γιατί το έχω δανείσει (εδώ και ένα χρόνο :hehe: ) :p

jawohl

μπααα... τη παλευω..:D

σημειωσεις ftw!!

εδιτ δεν ξερω τι λετε ^^^^ 8 ωρες σερι cod ξεκινωντας απο τα μεσανυχτα και μετα ειχα ξεκολησει καργα

να το πω και αυτο...

φατανες ειναι ρε... βρισκουν προβληματα στα καλα του καθουμενου και αρχιζουν τη παρλα και τις στραβες...

τουλαχιστον να το παραδεχονταν οτι ειναι!

στα ροζ σπιτακια πιο κυριες ειναι παναθεμα τες το παραδεχονται!!!!

όπως είπες κι εσύ, διάλεξε εκείνη το δρόμο της, τώρα θα τραβήξεις κι εσύ τον δικό σου.. Και να φροντίσεις να πάρεις το τσέσνα την άλλη βδομάδα, και να έρθεις για την κοπή της πίτας. Έχει μπόλικους δρόμους για να το προσγειώσεις :D

μακαρι να μπορουσα,θελω τοσο να σας γνωρισω ολους απο κοντα σας νιωθο πολυ φιλους μου,αλλα δυστηχως αρχισα παλι την θεραπεια και δεν μπορω

Αρχική απάντηση από hayabusa

ποια θεραπεια...μηπως εννοεις την (απο) θεραπεια; ;)

οχι ,εδω και καιρο πασχω απο χρονια ανχοδη καταθληψη

Αρχική απάντηση από psiloshac

Μπείτε ολοι στον γουγλη και γράψτε

"Βρές τον Μάκη"

και πατήστε αισθανομαι τυχερος.

AHAHAHHHHAAAAAAAAAAAAAAHHHHAAAAAAAHHAHAAAAAAAHHHAAAAAAH

ελιωσααααα!!!!!!! :rofl:

Αρχική απάντηση από def

οχι ,εδω και καιρο πασχω απο χρονια ανχοδη καταθληψη

I'm sorry man...:(

Αρχική απάντηση από hayabusa

AHAHAHHHHAAAAAAAAAAAAAAHHHHAAAAAAAHHAHAAAAAAAHHHAAAAAAH

ελιωσααααα!!!!!!! :rofl:

I'm sorry man...:(

ξερεις βρισκεις εναν ανθρωπο να μοιραστεις μαζι του τα πιο ομορφα συναισθηματα,και βλεπεις ποσο εξω επεσες:(

Αρχική απάντηση από greekfragma

15 post σε 15 λεπτα.

για υπνο ολοι:D

εσυ παψε και κοιτα να ξαναγραψεις ΤΗΝ ατακα...:p:D

Αλλιως θα παω και θα την γραψω μονος μου...:hehe::p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.