unknown Φεβρουάριος 14, 2008 #1181 Φεβρουάριος 14, 2008 διακριτες ριζες χαρακτηριστικου πολυωνυμου ΑΚΑ διακριτες ιδιοτιμες AKA διαγωνισιμος πινακας ΑΚΑ διαγωνισιμες οι δυναμεις του πινακα και υπαρχουν P αντιστροφος kai Δ επισης διαγωνιος ........................................................................
deninho Φεβρουάριος 14, 2008 #1184 Φεβρουάριος 14, 2008 @unknown: γραμμική άλγεβρα; Αν δεν καταλαβαίνεις, και προλαβαίνεις (δε δίνεις αύριο), τσέκαρε το βοήθημα του κρόκου, εκδόσεις αρνός. Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ. τώρα τίτλο μη με ρωτήσεις, γιατί το έχω δανείσει (εδώ και ένα χρόνο ) @def: Τι έχεις βρε πιλότε; @everybody: where's astro??? :...: Δεν τον έχει πάρει πουθενά το μάτι μου τις δύο τελευταίες μέρες
hayabusa Φεβρουάριος 14, 2008 #1185 Φεβρουάριος 14, 2008 o astrolabos online ειναι ρε συ..απλα ετυχε και τις τελευταιες δυο μερες δεν εχει ποσταρει πουθεννα (η τουλαχιστον ετσι νομιζω)...
def Φεβρουάριος 14, 2008 #1186 Φεβρουάριος 14, 2008 αισθηματικο ειναι το προβλημα.Χωρισα πριν 10 μερες,και πρεπει να μην την ξαναδω οσο και να θελω πρεπει να κρατηθω σημερα γιορταζε με αλλον
deninho Φεβρουάριος 14, 2008 #1187 Φεβρουάριος 14, 2008 Το θέμα είναι αυτή να κρατηθεί και να μην σε ξαναδεί.. Εσύ θα βρείς άλλη, με την οποία θα είσαι καλύτερα
def Φεβρουάριος 14, 2008 #1188 Φεβρουάριος 14, 2008 Αρχική απάντηση από deninho Το θέμα είναι αυτή να κρατηθεί και να μην σε ξαναδεί.. Εσύ θα βρείς άλλη, με την οποία θα είσαι καλύτερα μακαρι να μην κρατιοτανε............ ομως εκανε την επιλογη της και πρεπει να το σεβαστο
hayabusa Φεβρουάριος 14, 2008 #1189 Φεβρουάριος 14, 2008 Ρε ατιμο πλασμα, ποτε προλαβες και διεγραψες το ποστ σου...; Και δεν προλαβα να το βαλω στις ατακες...
deninho Φεβρουάριος 14, 2008 #1190 Φεβρουάριος 14, 2008 όπως είπες κι εσύ, διάλεξε εκείνη το δρόμο της, τώρα θα τραβήξεις κι εσύ τον δικό σου.. Και να φροντίσεις να πάρεις το τσέσνα την άλλη βδομάδα, και να έρθεις για την κοπή της πίτας. Έχει μπόλικους δρόμους για να το προσγειώσεις ΠιΕς. Μαμημένη Μπάγερν... και στο δίλημα μπάγερν ή Τότεναμ διάλεξξα Μπάγερν, γτ είναι πιο σοβαρή ομάδα. Καλά να πάθω ΠιΕς2 6 ώρες και 15 λεπτά μέχρι να ξυπνήσω.. Οπότε, καληνύχτες παίδες
unknown Φεβρουάριος 14, 2008 #1191 Φεβρουάριος 14, 2008 Αρχική απάντηση από deninho @unknown: γραμμική άλγεβρα; Αν δεν καταλαβαίνεις, και προλαβαίνεις (δε δίνεις αύριο), τσέκαρε το βοήθημα του κρόκου, εκδόσεις αρνός. Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ. τώρα τίτλο μη με ρωτήσεις, γιατί το έχω δανείσει (εδώ και ένα χρόνο ) jawohl μπααα... τη παλευω.. σημειωσεις ftw!! εδιτ δεν ξερω τι λετε ^^^^ 8 ωρες σερι cod ξεκινωντας απο τα μεσανυχτα και μετα ειχα ξεκολησει καργα να το πω και αυτο... φατανες ειναι ρε... βρισκουν προβληματα στα καλα του καθουμενου και αρχιζουν τη παρλα και τις στραβες... τουλαχιστον να το παραδεχονταν οτι ειναι! στα ροζ σπιτακια πιο κυριες ειναι παναθεμα τες το παραδεχονται!!!!
def Φεβρουάριος 14, 2008 #1192 Φεβρουάριος 14, 2008 Αρχική απάντηση από deninho όπως είπες κι εσύ, διάλεξε εκείνη το δρόμο της, τώρα θα τραβήξεις κι εσύ τον δικό σου.. Και να φροντίσεις να πάρεις το τσέσνα την άλλη βδομάδα, και να έρθεις για την κοπή της πίτας. Έχει μπόλικους δρόμους για να το προσγειώσεις μακαρι να μπορουσα,θελω τοσο να σας γνωρισω ολους απο κοντα σας νιωθο πολυ φιλους μου,αλλα δυστηχως αρχισα παλι την θεραπεια και δεν μπορω
psilos Φεβρουάριος 14, 2008 #1193 Φεβρουάριος 14, 2008 Μπείτε ολοι στον γουγλη και γράψτε"Βρές τον Μάκη"και πατήστε αισθανομαι τυχερος.
hayabusa Φεβρουάριος 14, 2008 #1194 Φεβρουάριος 14, 2008 ποια θεραπεια...μηπως εννοεις την (απο) θεραπεια;
def Φεβρουάριος 14, 2008 #1195 Φεβρουάριος 14, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa ποια θεραπεια...μηπως εννοεις την (απο) θεραπεια; οχι ,εδω και καιρο πασχω απο χρονια ανχοδη καταθληψη
hayabusa Φεβρουάριος 14, 2008 #1196 Φεβρουάριος 14, 2008 Αρχική απάντηση από psiloshac Μπείτε ολοι στον γουγλη και γράψτε "Βρές τον Μάκη" και πατήστε αισθανομαι τυχερος. AHAHAHHHHAAAAAAAAAAAAAAHHHHAAAAAAAHHAHAAAAAAAHHHAAAAAAH ελιωσααααα!!!!!!! Αρχική απάντηση από def οχι ,εδω και καιρο πασχω απο χρονια ανχοδη καταθληψη I'm sorry man...
def Φεβρουάριος 14, 2008 #1198 Φεβρουάριος 14, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa AHAHAHHHHAAAAAAAAAAAAAAHHHHAAAAAAAHHAHAAAAAAAHHHAAAAAAH ελιωσααααα!!!!!!! I'm sorry man... ξερεις βρισκεις εναν ανθρωπο να μοιραστεις μαζι του τα πιο ομορφα συναισθηματα,και βλεπεις ποσο εξω επεσες
hayabusa Φεβρουάριος 14, 2008 #1199 Φεβρουάριος 14, 2008 Αρχική απάντηση από greekfragma 15 post σε 15 λεπτα. για υπνο ολοι εσυ παψε και κοιτα να ξαναγραψεις ΤΗΝ ατακα... Αλλιως θα παω και θα την γραψω μονος μου...
greekfragma Φεβρουάριος 14, 2008 #1200 Φεβρουάριος 14, 2008 βασικα κοιτα να χαλαρωσεις......φιλικη συμβουλη χωρις κανενα ιχνος κακιας
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.