Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Γιατί όχι AS5? :p

Είδατε τι είναι το marketing του Πλαισίου, ε? Πάστα (όχι γλυκό) και δωράκι..

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Πηρα AS Ceramique απο το πλαισιο σημερα και μου δωσαν δωρο μια καρδουλα-συνδετηρα :p

Aααααχ καλέ.... :inlove:

:p

πωρεε οι σεισμολογοι το χουν καψει τελειως λεμε ο καθενας λεει τα δικα του... ελεος

καμμενος τελειως ο gbak.

και γενεθλια και του βαλεντινου , και αυτος ειναι μεσα και ανεβαζει το post counter στο ΠΟΘ :hehe:

στην ενσαρκωση του Βαλεντινου (δηλ. εμενα) δεν θα πει κανεις χρονια πολλα? :hehe:

@gbak χρονια πολλα ρε αλητηριε τυπε:p

@σεισμουλης

με συγχωρειτε παιδια.......δεν ειχε καλο αντικραδασμικο υλικο το κρεβατι που λογω ημερας επρεπε να ανεβασω στροφες:rofl:

Χρονια πολλα γειτοναααααααααααααα !!!!

Αρχική απάντηση από greekfragma

@σεισμουλης

με συγχωρειτε παιδια.......δεν ειχε καλο αντικραδασμικο υλικο το κρεβατι που λογω ημερας επρεπε να ανεβασω στροφες:rofl:

Αστα αυτα...κατι αλλο εκανες και ετρεμε το κρεββατι....:D

thanx fragma..! ακομα σε περιμενω...

gomarπαιδο...βαλεντινου... γιορτες και τετοια ειναι για σας ρε τα ερωτευμενα νιατα...εγω παει τα χω ξεπερασει αυτα...εχω ενεργοποιησει το hardcore mode

thanx ! γειτονα και spresv!

Αρχική απάντηση από racer

Γιατί όχι AS5? :p

Γιατι ειναι πεταμα λεφτα.

btw...

Less than a week ago we reported a close struggle was going on in the overclockers hall of fame, as No_Name challenged Hipro5 for the first place in the member rankings. Armed with 3 8800Ultras, a HD3870X2, an Intel Core 2 QX9650 and a lot of skill, k|ngp|n teached them both a lesson and captured the throne with only 20 results submitted.

Congratulations, k|ngp|n!

κριμα....:X:

Αρχική απάντηση από greekfragma

εχουνε ξεφυγει.......δεν σεβονται τιποτα........αποχαυνωνονται ολο και περισσοτερο...τι αλλο να πω δεν ξερω.

http://www.skai.gr/master_avod.php?id=73623

ζωα (Αμερικανοι)....τι να πει κανεις...κρεμαστα και μετα φουντο απο το Εβερεστ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.