Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

τι να πρωτοπω σημερα...παλι θα τρεχω ολη μερα με τον υπολογιστη στο χερι (οχι για σερβις ευτυχως :p) για να να κανω ενα καρο δουλειες....Με το ubuntu δεν θα προλαβω να ασχοληθω και θα με κραξουν κι' απο πανω γιατι δεν θα προλαβω να τα κανω ολα...

:wall:

PS: Χρονια πολλά gbak....:magic:

Αρχική απάντηση από Chessman [Σήμερα, στις 14:28]

Έτοιμοι για επιστράτευση από το... σπίτι

Δε το κουναω απ' επαε αν δε μου πεμψουνε το bench απο τον Λαμπη! :shifty:

PS: Χρονια πολλα και απο μενα gbak. :) :magic:

thanx παιλοτ hayabusa και MaGiCMaN...

ρε πιλοτε ειναι αρχαιο το md πας πολυ πισω..αλλα ειναι πιο πιλοτικο ξερεις εσυ τωρα...ειναι πιο manual ρε παιδι μου...και εχει τρομερο climb ειναι και πισωκινητο

Αρχική απάντηση από Chessman [Σήμερα, στις 14:28]

Έτοιμοι για επιστράτευση από το... σπίτι

Ναι καλα... catch me if you can :p

Δεν τους εφτανε η 18μηνη τουρνε μου σε Ελλάδα και εξωτερικό :hehe:?

Τριπολη (ΠΖ) - Κω (ΤΘ) - Αυλώνα (ΤΘ) - Κω - Λιτόχωρο - Κω - Αυλωνα - Κυπρο (5η ΕΜΑ) - Αυλώνα....

Αρχική απάντηση από perp

Δεν τους εφτανε η 18μηνη τουρνε μου σε Ελλάδα και εξωτερικό

Τριπολη (ΠΖ) - Κω (ΤΘ) - Αυλώνα (ΤΘ) - Κω - Λιτόχωρο - Κω - Αυλωνα - Κυπρο (5η ΕΜΑ) - Αυλώνα....

’λλοι έκαναν διακοπές σε τουριστικά μέρη κι άλλοι πήδαγαν από αεροπλάνα... Τι να πεις... Τσκ, τσκ, τσκ...

Καλα δεν ηταν ολες οι μονάδες στην Κω σαν αυτην στο "Σειρήνες στο Αιγαίο".... επίσης ελειπε και η Βίκυ Καγια.... :p

τωρα για την Κυπρο ειναι διαφορετικα να πας στην ΕΛ.ΔΥ.Κ (κολλέγιο) και διαφορετικα στην 5η ΕΜΑ ή στους καταδρομεις... ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.