SLN Φεβρουάριος 13, 2008 #1081 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 14:37] μου βαζεις ιδεες.:devil: η πρωτη ιδεα βεβαια ηταν η εξευρεση πιλοτου που για προφανεις λογους δεν μπορουσε να ειναι αλλος απο τον SLN:daisy: Αν καταλαβα καλα, θελεις να διαμαρτυρηθεις για την επικειμενη ρυπανση του environment 5 χλμ στο χωριο σου, οποτε και μου ζητας να πεταξω ενα αεροπλανο και να ριξω μια......"πρασινη" πυρηνικη βομβα στο εργοστασιο που θα την ρυπανει... (επαναλαμβανουμε ... 5χλμ απο τον χωρο που θελεις να προτατευσεις)Μαλιστα...:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Φεβρουάριος 13, 2008 #1082 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Τελικα αυτη η γεωπονικη του χει δωσει αλλο αερα αυτου του παιδιου. Πρασινες πυρηνικες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 13, 2008 #1083 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Αρχική απάντηση από SLNμια......"πρασινη" πυρηνικη βομβα Υπερβολές... Το Enolagay ήταν Gay αεροπλάνο και κουβαλούσε Gay βόμβα, δηλαδή μιά απλή ατομική... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Φεβρουάριος 13, 2008 #1084 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΕΝΟΣ PC ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ! (επιτελους)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 13, 2008 #1085 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Εμένα δε με αφήνουν να βάλω χέρι στα PC τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 13, 2008 #1086 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Αρχική απάντηση από Wizard! Υπερβολές... Το Enolagay ήταν Gay αεροπλάνο και κουβαλούσε Gay βόμβα, δηλαδή μιά απλή ατομική... Και μη ξεχνάμε ότι αυτός που έφτιαξε την πρώτη ατομική βόμπα, δεν έχει καμία σχέση με αυτόν που έφτιαξε την πρώτη ατομική πίτσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 13, 2008 #1087 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 εισαι μικρος ακομα, γι'αυτο... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 13, 2008 #1088 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Αρχική απάντηση από tassoss θα τα αφήσουμε εκεί που βρίσκονται.πρέπει δηλαδή αναγκαστικά να τα ξεθάψουμε και να τα κάψουμε? Η χώρα μας έχει σταματήσει δεκάδες ορυχεία, πλούσια, που θα της απέφεραν αρκετό ρευστό, λόγω "περιβαλλοντικών" ανησυχιών (σε εισαγωγικά γιατί συμφέροντα εξυπηρετούνται).Το μόνο που μας μένει είναι ο λιγνίτης, ο λιθάνθρακας και ο βωξίτης. Από τα πρώτα δύο παράγουμε ρεύμα, το άλλο το εξάγουμε, ενώ έπρεπε να έχουμε βαριά βιομηχανία παραγωγής αλουμινίου.Με λίγα λόγια....κουλουβάχατα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 13, 2008 #1089 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 το margin βγηκε 2147483639 db ...να τα αφησω???? Τι αλλο θα δουν τα αθωα μου ματακια....!!!!! (δεν υπεστη photoshopia..ενα απλο prntscreen και στο paint.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Φεβρουάριος 13, 2008 #1090 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 υποψην εχω την ιδια ηλικια με τον racer!hayabusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 13, 2008 #1091 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 linux-αδες φιλοι για ριξτε μια ματια εδω...http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=47564 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Φεβρουάριος 13, 2008 #1092 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Παίδες κάτι παίζει και δέν μου ανοίγουν οι σελίδες στο e-shop, και το Μουλτι από το μεσημέρη μέχρι τώρα. Αρχική απάντηση από Wizard![/b Υπερβολές... Το Enolagay ήταν Gay αεροπλάνο και κουβαλούσε Gay βόμβα, δηλαδή μιά απλή ατομική... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 13, 2008 #1093 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Αρχική απάντηση από VIL Παίδες κάτι παίζει και δέν μου ανοίγουν οι σελίδες στο e-shop, και το Μουλτι από το μεσημέρη μέχρι τώρα. οντως, ουτε σε εμενα παιζουν... Παντως ζορικο μεν το linux αλλαω καμια σχεση με τα win.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 13, 2008 #1094 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Σημερα μαλλον απεργει και το online συστημα της Tραπεζας Πειραιώς... απο το πρωι προσπαθω να κάνω μια online αγορα 400 και το συστημα της δεν λεει με τιποτα να δεχτει την κάρτα μου.... ουφ παω γυμναστήριο, πάλι θα την πληρώσει ο πάγκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 13, 2008 #1095 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 αλλο παλι και αυτο...να θες τους πληρωσεις και να σου λενε οχι ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 13, 2008 #1096 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 τι να σου κάνω που δεν δέχονται paypal.... θα ειχα ξεμπερδέψει... το τηλεφωνο ουτε καταδεχτήκανε να το σηκώσουνε ποτε.... α ρε Λάτση κάτι ξέρεις που τους έχεις ολους σουζα στην Eurobank... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Φεβρουάριος 13, 2008 #1097 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 perp, εγω εκανα σημερα κατι μεταφορες απο μια χρεωστικη, κ all was well... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 13, 2008 #1098 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Αρχική απάντηση από VIL Παίδες κάτι παίζει και δέν μου ανοίγουν οι σελίδες στο e-shop, και το Μουλτι από το μεσημέρη μέχρι τώρα. :D Αγόρασε από Πλαίσιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Φεβρουάριος 13, 2008 #1099 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Αρχική απάντηση από racer Αγόρασε από Πλαίσιο Έστηλα μια καρ. γραφικών στο Πλαίσιο με πρόβλημα σε τηλ. επικοινωνία μου είπαν ότι μου στέλνουν καινούργια (μία ίδια) τους είπα εάν γίνεται να μου στείλουν μία άλλη (η οποία είναι και λίγο πιό φτηνή) και μου είπαν ότι δέν προλαβένουν ή κάρτα έχει πάρει τον δρόμο της προς το κούριερ. Αυτά στις 13.00, στις 20.35 με πέρνουν τηλ και μου λένε ότι την προλάβανε και μου καταχωρίσανε πιστωτικό για να αγοράσω όποια κάρτα θέλω. Υπόψιν ότι τις 2 προιγούμενες ημέρες που ρωτούσα την πορία της βλάβης έτυχε και μιλούσα με ένα συγκεκριμένο άτομο και εν συνεχεία μεχρι και στο τέλος πάλλη με το ίδιο που με εξέπληξε ευχάριστα και με συγκίνησε Η ευγένειά του, και η εν συνεχεία εξηπηρέτηση μου σαν πελάτη, Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο παλικάρι αυτό και ενα μπράβο στο Πλαίσιο με τους άριστους υπαλλήλους που έχει :happy2: :daisy: :magic: Αυτό για σένα φίλε racer Link to comment Share on other sites More sharing options...
seph1roth Φεβρουάριος 13, 2008 #1100 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Me wants a wiimote now! http://www.pramnos.com/story69-2390.html (Για να μπείτε στο ζουμί αμέσως πηγαίνετε στο 2.30 στο 1ο βίντεο και στο 1.30 στο 2ο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.