Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 14:37]

μου βαζεις ιδεες.:devil:

η πρωτη ιδεα βεβαια ηταν η εξευρεση πιλοτου που για προφανεις λογους δεν μπορουσε να ειναι αλλος απο τον SLN:daisy:

Αν καταλαβα καλα, θελεις να διαμαρτυρηθεις για την επικειμενη ρυπανση του environment 5 χλμ στο χωριο σου, οποτε και μου ζητας να πεταξω ενα αεροπλανο και να ριξω μια......"πρασινη" πυρηνικη βομβα στο εργοστασιο που θα την ρυπανει... (επαναλαμβανουμε ... 5χλμ απο τον χωρο που θελεις να προτατευσεις)

Μαλιστα...

:fist:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Wizard!

Υπερβολές... Το Enolagay ήταν Gay αεροπλάνο και κουβαλούσε Gay βόμβα, δηλαδή μιά απλή ατομική... :tomato:

Και μη ξεχνάμε ότι αυτός που έφτιαξε την πρώτη ατομική βόμπα, δεν έχει καμία σχέση με αυτόν που έφτιαξε την πρώτη ατομική πίτσα...

Αρχική απάντηση από tassoss

θα τα αφήσουμε εκεί που βρίσκονται.

πρέπει δηλαδή αναγκαστικά να τα ξεθάψουμε και να τα κάψουμε?

Η χώρα μας έχει σταματήσει δεκάδες ορυχεία, πλούσια, που θα της απέφεραν αρκετό ρευστό, λόγω "περιβαλλοντικών" ανησυχιών (σε εισαγωγικά γιατί συμφέροντα εξυπηρετούνται).

Το μόνο που μας μένει είναι ο λιγνίτης, ο λιθάνθρακας και ο βωξίτης. Από τα πρώτα δύο παράγουμε ρεύμα, το άλλο το εξάγουμε, ενώ έπρεπε να έχουμε βαριά βιομηχανία παραγωγής αλουμινίου.

Με λίγα λόγια....κουλουβάχατα.

Παίδες κάτι παίζει και δέν μου ανοίγουν οι σελίδες στο e-shop, και το Μουλτι από το μεσημέρη μέχρι τώρα.

Αρχική απάντηση από Wizard![/b

Υπερβολές... Το Enolagay ήταν Gay αεροπλάνο και κουβαλούσε Gay βόμβα, δηλαδή μιά απλή ατομική... :tomato:

:D :D

Αρχική απάντηση από VIL

Παίδες κάτι παίζει και δέν μου ανοίγουν οι σελίδες στο e-shop, και το Μουλτι από το μεσημέρη μέχρι τώρα.

οντως, ουτε σε εμενα παιζουν...

Παντως ζορικο μεν το linux αλλαω καμια σχεση με τα win....:T:

Σημερα μαλλον απεργει και το online συστημα της Tραπεζας Πειραιώς... απο το πρωι προσπαθω να κάνω μια online αγορα 400 και το συστημα της δεν λεει με τιποτα να δεχτει την κάρτα μου.... :crazy:

ουφ παω γυμναστήριο, πάλι θα την πληρώσει ο πάγκος :hehe:

τι να σου κάνω που δεν δέχονται paypal.... θα ειχα ξεμπερδέψει...

το τηλεφωνο ουτε καταδεχτήκανε να το σηκώσουνε ποτε....

α ρε Λάτση κάτι ξέρεις που τους έχεις ολους σουζα στην Eurobank... :hehe:

Αρχική απάντηση από racer

Αγόρασε από Πλαίσιο :p

Έστηλα μια καρ. γραφικών στο Πλαίσιο με πρόβλημα σε τηλ. επικοινωνία μου είπαν ότι μου στέλνουν καινούργια (μία ίδια) τους είπα εάν γίνεται να μου στείλουν μία άλλη (η οποία είναι και λίγο πιό φτηνή) και μου είπαν ότι δέν προλαβένουν ή κάρτα έχει πάρει τον δρόμο της προς το κούριερ. Αυτά στις 13.00, στις 20.35 με πέρνουν τηλ και μου λένε ότι την προλάβανε και μου καταχωρίσανε πιστωτικό για να αγοράσω όποια κάρτα θέλω.

Υπόψιν ότι τις 2 προιγούμενες ημέρες που ρωτούσα την πορία της βλάβης έτυχε και μιλούσα με ένα συγκεκριμένο άτομο και εν συνεχεία μεχρι και στο τέλος πάλλη με το ίδιο που με εξέπληξε ευχάριστα και με συγκίνησε

Η ευγένειά του, και η εν συνεχεία εξηπηρέτηση μου σαν πελάτη,

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο παλικάρι αυτό και ενα μπράβο στο Πλαίσιο με τους άριστους υπαλλήλους που έχει

:happy2: :daisy: :T: :magic:

Αυτό για σένα φίλε racer

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.