Wizard! Φεβρουάριος 13, 2008 #1061 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Χαμηλές ταχύτητες, αποσυνδέσεις, κλπ. Σποραδικά κι ανάλογα με την περιοχή, αλλά άκουσα/διάβασα πολλά παράπονα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 13, 2008 #1062 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Αρχική απάντηση από Wizard! Γιατί τι έγινε? Εγώ δεν κατάλαβα κάτι... Πάντως τις τελευταίες 4-5 ημέρες Vivodi, Forthnet, HOL, Conex μ@κίζονται απίστευτα! Ο πΟΤΕ έβγαλε κι ανακοίνωση ότι μπορεί να υπάρξουν προβλήματα λόγω κακοκαιρίας... Για ΟΝ δεν ξέρω και στο γραφείο με Tellas δεν παρατήρησα τίποτα. Η Οn δουλευει, κ η Vivo οκ ειναι. Κ οι 2 Μενιδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Φεβρουάριος 13, 2008 #1063 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 εμενα προχθες το βραδυ για κανα μισαωρο ενω συγχρονιζε η γραμμη, δεν μπορουμε για κανει log in το account. conxx εχω. γενικα που μιλησα και με αλλα παιδια, σε ολους στο κεντρο υπηρχε προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 13, 2008 #1064 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 αχμ... δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο (Πεύκη) προφανώς, ισχύει αυτό το σποραδικά που ανέφερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 13, 2008 #1065 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Και εγω με φορτηνετ Ανω Γλυφαδα, μια χαρα δουλευα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 13, 2008 #1066 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 ακομα και τα ΚΕΠ ειναι κλειστα σημερα ρε παιδια...Την πατησαμε αγριως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 13, 2008 #1067 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Αυτό το ξέρει κανείς?http://media-convert.com/convert/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 13, 2008 #1068 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Tellas Αγία μια χαρά και 2 τρομάρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 13, 2008 #1069 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Μπραβο Αθανασοπουλε ζωο:rant:ολη η ευρωπη παει σε φωτοβολταϊκα / ανεμογεννητριες και συ επιμενεις να μας λες οτι το ΚΑΡΒΟΥΝΟ (λιθανθρακας) ειναι ελαχιστα ρυπογονο.θελουν να κανουν και ενα τετοιο εργοστασιο 5 χιλιομετρα απο το χωριο μου στο Πλατυγυαλι Αιτωλοακαρνανιας.ΡΕ ΜΠΟΜΠΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΡΙΞΩhttp://www.skai.gr/master_story.php?id=73541 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 13, 2008 #1070 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Αρχική απάντηση από greekfragmaΡΕ ΜΠΟΜΠΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΡΙΞΩ Πωλείται αναπαλαιωμένο αεροσκάφος του Β' ΠΠ.Ονομάζεται Enolagay κι έχει πετάξει σε ελάχιστες αλλά επιτυχείς αποστολές.Δίνεται σε τιμή ευκαιρίας, με μία βόμβα μόνο στην αποθήκη του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 13, 2008 #1071 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Αρχική απάντηση από Wizard! Πωλείται αναπαλαιωμένο αεροσκάφος του Β' ΠΠ. Ονομάζεται Enolagay κι έχει πετάξει σε ελάχιστες αλλά επιτυχείς αποστολές. Δίνεται σε τιμή ευκαιρίας, με μία βόμβα μόνο στην αποθήκη του. αυτο δεν ηταν που εριξε την βομβα στην Χιροσιμα και το Ναγκασακι; LOL, σκεψου ποσο αποτελεσματικο θα ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 13, 2008 #1072 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 14:34] Πωλείται αναπαλαιωμένο αεροσκάφος του Β' ΠΠ.Ονομάζεται Enolagay κι έχει πετάξει σε ελάχιστες αλλά επιτυχείς αποστολές.Δίνεται σε τιμή ευκαιρίας, με μία βόμβα μόνο στην αποθήκη του. μου βαζεις ιδεες.:devil: η πρωτη ιδεα βεβαια ηταν η εξευρεση πιλοτου που για προφανεις λογους δεν μπορουσε να ειναι αλλος απο τον SLN:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 13, 2008 #1073 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Αρχική απάντηση από greekfragma Μπραβο Αθανασοπουλε ζωο:rant:ολη η ευρωπη παει σε φωτοβολταϊκα / ανεμογεννητριες και συ επιμενεις να μας λες οτι το ΚΑΡΒΟΥΝΟ (λιθανθρακας) ειναι ελαχιστα ρυπογονο.θελουν να κανουν και ενα τετοιο εργοστασιο 5 χιλιομετρα απο το χωριο μου στο Πλατυγυαλι Αιτωλοακαρνανιας.ΡΕ ΜΠΟΜΠΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΡΙΞΩhttp://www.skai.gr/master_story.php?id=73541 Δε διαφωνώ - αλλά τόσο λιγνίτη και τόσο λιθάνθρακα τι θα τους κάνουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Φεβρουάριος 13, 2008 #1074 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Tellas Αγία μια χαρά και 2 τρομάρες ConnX -> All systems go Αρχική απάντηση από greekfragma Μπραβο Αθανασοπουλε ζωο:rant: ολη η ευρωπη παει σε φωτοβολταϊκα / ανεμογεννητριες και συ επιμενεις να μας λες οτι το ΚΑΡΒΟΥΝΟ (λιθανθρακας) ειναι ελαχιστα ρυπογονο. θελουν να κανουν και ενα τετοιο εργοστασιο 5 χιλιομετρα απο το χωριο μου στο Πλατυγυαλι Αιτωλοακαρνανιας. ΡΕ ΜΠΟΜΠΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΡΙΞΩ http://www.skai.gr/master_story.php?id=73541 Έλεος... φοβούνται μη χάσουν ευρώ... Στα @@ τους οι νεες γενιες. Αυτος θα πεθάνει σε 25 χρόνια και εμείς θα πρέπει να διορθώνουμε τις μαμακιες αυτου και του κάθε Αθανασόπουλου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 13, 2008 #1075 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Alex μπες στο msn...σε κανα τεταρτο ξεκιναω την εγκατασταση... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 13, 2008 #1076 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 H Ιταλια στο καρβουνο βασιζεται. Καθε μηνα εισαγει περι 180-220.000 τονους απο Ουκρανια και λίγακι απο Ρωσια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 13, 2008 #1077 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Ε ρε ένα disconnect που έφαγα χθές.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Φεβρουάριος 13, 2008 #1078 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 14:37] Δε διαφωνώ - αλλά τόσο λιγνίτη και τόσο λιθάνθρακα τι θα τους κάνουμε? θα τα αφήσουμε εκεί που βρίσκονται.πρέπει δηλαδή αναγκαστικά να τα ξεθάψουμε και να τα κάψουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 13, 2008 #1079 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Αρχική απάντηση από alexis2044 ConnX -> All systems go εδώ έχω να φάω disconnect εδώ και 3 μέρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 13, 2008 #1080 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Να τις εκατοστήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.