DJD Φεβρουάριος 12, 2008 #1021 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Είμαστε ήδη σε αυτήν την διαδικασία deninho. Κανείς δεν έχει όρεξη ούτε για bans ούτε για φασαρίες. Απλά προσπαθούμε να μην γίνει το ποθ το σημειο για τα πάντα. Thats all. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 12, 2008 #1022 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Αρχική απάντηση από DJDΚανείς δεν έχει όρεξη ούτε για bans ούτε για φασαρίες. φταιω εγω τωρα να το βαλω στις ατακες; :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Φεβρουάριος 12, 2008 #1023 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Θα σας παρακαλέσω μην χαλατε τις καρδιές σας για κάτι το οποίο έκανα ( ίσως και λαθεμένα) πριν λίγο. Πραγματικά δεν το θέλω... Για κάποιους ίσους έσφαλα εγω, για κάποιους ίσως ο astrolabos. Ανθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε, συγχωρούμε... Ας λήξει το θέμα εδώ όπως λεει και ο φίλος hayabusa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 12, 2008 #1024 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 ναι συμφωνοι αλλα η ολη φαση μου θυμιζει πρωτο ραντεβου σε ταινια του γουντυ αλλεν. αγχος και πολυ προετοιμασια για κατι που ειναι πολυ απλο , και τελικα γινεται κουλοβαχατα η φαση. ποερα απο τη σαλτσα που προφανως σε πειραξε (αν σε πειραξε να ξερεις οτι σημασια εχει ποιος και ΠΩΣ το λεει) εγω θελω να ονισω οτι λιγη ηρεμια δεν εβλαψε κανενα. αν ειναι να εχουμε mods που μπαινουν με σκοπο ποιος θα κανει το μεμπτο για να ΒΑΝαρον βρασε ορυζα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 12, 2008 #1025 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa φταιω εγω τωρα να το βαλω στις ατακες; :hehe: Πέρα από την πλάκα, πιστεύεις ότι τα παιδιά που κάθονται και διαβάζουν κάθε ένα ποστ στο φόρουμ έχουν καμιά όρεξη να ρίχνουν bans ή να κάνουν τους κακούς; Ίσα ίσα. Δεν υπάρχει θέμα για να λήξει, συζήτηση κάνουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 12, 2008 #1026 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Αρχική απάντηση από DJD Πέρα από την πλάκα, πιστεύεις ότι τα παιδιά που κάθονται και διαβάζουν κάθε ένα ποστ στο φόρουμ έχουν καμιά όρεξη να ρίχνουν bans ή να κάνουν τους κακούς; Ίσα ίσα. Δεν υπάρχει θέμα για να λήξει, συζήτηση κάνουμε. oχι ρε μαν, ομως μερικες φορες (ποσο μαλλον σε ενα φορουμ που η επικοινωνια ειναι απροσωπη) σημασια δεν εχει τι σκεφτεται κανει αλλα τι δειχνει προς τα εξω (δεν μιλαω για καποιον προσωπικα)...αυτο που ειπα εγω να ληξει ειναι το θεμα σχετικα με το ban και τα σχετικα εως οτου μιλησει ο astrolabos...ως τοτε ας συνεχισουμε να λεμε ο,τι θελουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 12, 2008 #1027 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Τι να μιλήσει ο Astro; Δεν έχει να απολογηθεί για κάτι. Έπραξε όπως θεώρησε σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 12, 2008 #1028 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 ναι αλλα λογω αυτης της πραξης δοθηκαν (κατα την ταπεινη μου γνωμη ) διαφορες (λανθασμενες ) εντυπωσεις τοσο στην παρεα μας οσο και στους επισκεπτες του φορουμ...Σε καθε περιπτωση μιλησα με βαση το τι θα εκανα εγω για να αποκαταστησω την "ταξη"...Αν o mod εχει αλλη αποψη εγω την σεβομαι απολυτα και δεν εχω καμια αντιρρηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 12, 2008 #1029 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Ότι είπα το είπα καλοπροαίρετα, έχοντας ανάλογη συζήτηση σε άλλο φόρουμ. ’λλωστε, δε γνωρίζω σε προσωπικό επίπεδο, παρά ελάχιστα άτομα από εδώ μέσα (ώστε να υπάρχει η πιθανότητα να θέλω να υπερασπιστώ ή να κατηγορήσω κάποιον). Είμαι σίγουρος ότι δεν θέλετε να πέφτουν bans συνεχώς και αδιαλείπτως, και ότι προσπαθείτε να μην γίνονται σοβαρές ερωτήσεις εδώ μέσα για να μπορούμε να βρίσκουμε τις απαντήσεις εύκολα. Όμως το πρόβλημα με τα weather gadgets που το είχα ξεκινήσει εδώ, όταν μου ξαναχρειάστηκε, από εδώ το βρήκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 12, 2008 #1030 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 και για να μην νομιζετε οτι λεω αερολογιες ιδου και η επιβεβαιωσηΠαντα φιλικα και σκεπτομενος παντα την καλη εικονα του φορουμ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 12, 2008 Author #1031 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 haya το παίρνεις λάθος το θέμα. Είναι minor και το τραβάς προς major. Κανείς δεν ασχολείθηκε με τις πόσες σωστές κινήσεις έχουμε κάνει ούτε με τις πόσες λάθος έχετε κάνει και έχουμε αφήσει. Ασ'το να πάει στο καλό. Καμία παρεξήγηση δεν υπάρχει.Το θέμα είναι ένα. Μην postάρουμε (ούτε εγώ) θέματα στο ΠΟΘ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 12, 2008 #1032 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Οι Mods και οι Admins είναι όργανα της εξουσίας, και δεν κάνουν ποτέ σωστές και καλές πράξεις. ΟΥΟΥΟΥΟΥ!!! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 12, 2008 #1033 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Η δουλεια ενος moderator ειναι πολυ δυσκολη, ποσο μαλλον σε ενα τετοιο τεραστιο forum οπως ειναι το thelab.gr . Κατα την γνώμη, καλο θα ήταν να κλειδωθει το ΠΟΘ και να μην υπαρξει αλλο. Ας γινει ενα ShoutBox ή ενα Chatroom ακομα και στο IRC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 12, 2008 #1034 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 @jpavlyεχεις δικιο...εν μερει τουλαχιστον..επισης εχεις πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 12, 2008 #1035 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Διαφωνώ κάθετα, οριζόντια, και διαγώνια, με οποιοδήποτε κλείδωμα του ΠΟΘ. Που θα βγαίνουμε να λέμε τον πόνο μας, να μας παρηγορούν οι άλλοι, και μετά από 2-3 χρόνια να το ξαναβρίσκουμε και να λέμε "μα καλά, με τι μαβλακείες στεναχωριόμουν τότε"???? ε? ε? ε? Απλά, το θέμα είναι αυτό που είπε ο jpavly: όχι αρωτήξεις, που θα μπορούσαν να μπουν αλλού στο φόρουμ, στο ποθ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 12, 2008 #1036 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Αρχική απάντηση από jpavly haya το παίρνεις λάθος το θέμα. Είναι minor και το τραβάς προς major. Κανείς δεν ασχολείθηκε με τις πόσες σωστές κινήσεις έχουμε κάνει ούτε με τις πόσες λάθος έχετε κάνει και έχουμε αφήσει. Ασ'το να πάει στο καλό. Καμία παρεξήγηση δεν υπάρχει.Το θέμα είναι ένα. Μην postάρουμε (ούτε εγώ) θέματα στο ΠΟΘ. γιατι δεν εχουμε πει μπραβο σε ατομα στο φορουμ για τη δουλεια τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 12, 2008 #1037 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Παρασκευη φυσικη.....ωχ.... βαζελινη...θερμοαγωγιμη...God Bless Akasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 12, 2008 #1038 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 ερχεται κρυο τις επομενες ημερες....μισο μετρο χιονι στο κεντρο της Αθηνας ετοιμαστε τα μωρα για αγκαλιτσες γιατι αλλιως δεν παλευεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 12, 2008 #1039 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 με λίγα λόγια "κάνει κρύο, καιρός για δύο", κύριε νιούζ πόστα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 12, 2008 #1040 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 προβλεπεται xtreme benching στο δωματιο μου υπο φυσικες συνθηκες :hehe: Οποιος ψηνεται για μια πρωτοτυπη εμπειρια ας ερθει... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.