Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

μια χαρα τα vista, ε απο την στιγμη που κολλησα πανω στο στακερ το αυτοκολλητο τον ubuntu, ολο μπλε οθονες τρωω! :hehe: :hehe: :hehe:

μετα τα vista φταινε.

αλλο παλι κι'αυτο με τις μπλε οθονες...αφου τους εχει βγει το ονομα (στην Μ$) γιατι δεν αλλαζουν το χρωμα; Ετσι για πρωτοτυπια ρε παιδι μου, να το κανουν ενα κοκκινακι να αλλαξουμε λιγο...:D :D :D

Οι αλλοδαποί αρνητές

Φοράνε Linux ή OSX , αλλά ακόμα και BEOS ή IRIX. Ξέρουν τι είναι το insmod και τα CVS. Κάθε φορά που τα Windows αλλάζουν, δεν παραλείπουν να μας ενημερώσουν για την πραμάτεια τους. Ότι feature και να έχει το νέο λειτουργικό , το "δικό τους" το είχε πολλές version και πολλά χρόνια πριν, όταν εμείς τρώγαμε βαλανίδια! Τους αναγνωρίζουμε από την πανικόβλητη έκφρασή τους όταν ο προϊστάμενος τους (στην πρώτη τους δουλειά) τους ζητήσει να ανοίξουν ένα Excel και να συμπληρώσουν πέντε αράδες στοιχεία. Χε χε Όλα εδώ πληρώνονται!!!

Χε,χε,χε ολα εδω πληρώνονται...:hehe: :worship:

γιατι ρε γμτ μας φερονται ετσι οι γυναικες.......;

γιατι σε κανουν χαλια ; Γιατι εχουν γεννηθει με κομπλεξικο μυαλο ;Γιατι προσπαθουν αθελα τους να σε κανουν να νιωσεις την παραλογια της ζωης σου ;

Παιδια τι να πω.εγω ξερω οτι δεν εχω υπνο και δε ξερω πως να ηρεμησω..Πραγματικα δε θελω να μου συμβαινει αυτο το πραγμα αλλα νιωθω αυτο το "βαρος" στη καρδια που δε μπορεις να ηρεμησεις...οσο και αν νυσταζω δε μπορω να ηρεμησω..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.