hayabusa Φεβρουάριος 10, 2008 #901 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 αρχισε τα σπαστικα παλι...ας τον μαζεψει καποιος... Πλακιτσα,πλακιτσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Φεβρουάριος 10, 2008 #902 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 μια χαρα τα vista, ε απο την στιγμη που κολλησα πανω στο στακερ το αυτοκολλητο τον ubuntu, ολο μπλε οθονες τρωω! :hehe: μετα τα vista φταινε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Φεβρουάριος 10, 2008 #903 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 21:36] To φλερτάρετε το ban ε εγω πάντως φλερτάρω να χασω καθε ειδους γραφικου ηλιοβασιλεματος το καλοκαιρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 10, 2008 #904 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN μια χαρα τα vista, ε απο την στιγμη που κολλησα πανω στο στακερ το αυτοκολλητο τον ubuntu, ολο μπλε οθονες τρωω! :hehe: μετα τα vista φταινε. αλλο παλι κι'αυτο με τις μπλε οθονες...αφου τους εχει βγει το ονομα (στην Μ$) γιατι δεν αλλαζουν το χρωμα; Ετσι για πρωτοτυπια ρε παιδι μου, να το κανουν ενα κοκκινακι να αλλαξουμε λιγο... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 10, 2008 #905 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Ναι και θα λέμε: "Μου πέταξε πουά οθόνη" "’μα σου πετάξει τιρκουάζ να ανησυχείς" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 10, 2008 #906 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Καημενοι Windowz Userz... n00bάκια είστε βρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 10, 2008 #907 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Οι αλλοδαποί αρνητές Φοράνε Linux ή OSX , αλλά ακόμα και BEOS ή IRIX. Ξέρουν τι είναι το insmod και τα CVS. Κάθε φορά που τα Windows αλλάζουν, δεν παραλείπουν να μας ενημερώσουν για την πραμάτεια τους. Ότι feature και να έχει το νέο λειτουργικό , το "δικό τους" το είχε πολλές version και πολλά χρόνια πριν, όταν εμείς τρώγαμε βαλανίδια! Τους αναγνωρίζουμε από την πανικόβλητη έκφρασή τους όταν ο προϊστάμενος τους (στην πρώτη τους δουλειά) τους ζητήσει να ανοίξουν ένα Excel και να συμπληρώσουν πέντε αράδες στοιχεία. Χε χε Όλα εδώ πληρώνονται!!! Χε,χε,χε ολα εδω πληρώνονται... :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 10, 2008 #908 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 αν το βαρεθηκατε το μπλεδακι αλλαζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 10, 2008 #909 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Το μαυρο θα ειναι οτι πρεπει νομιζω..Ουτε το ονομα θα αλλαζει (BSOD) και θα ταιριαζει γαντι με το death... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 10, 2008 #910 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa Χε,χε,χε ολα εδω πληρώνονται... :worship: Open Source Ξερεις κανεις αν την Τεταρτη θα εχουμε απεργιες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Φεβρουάριος 10, 2008 #911 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Haya θα αναγκαστώ να σου απαντήσω αυριο... Σόρρυ διάβασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 10, 2008 #912 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 no problem man... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 10, 2008 #913 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Καημενοι Windowz Userz... n00bάκια είστε βρε Πανέα θύμισε μου, Windowz δεν έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Φεβρουάριος 10, 2008 #914 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 f#Ak.....είχε CATWOMAN...... lol λιώσατε πάλι γατόφιλοι μοντεράτορες......... astrolabe.....jpavly? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 10, 2008 #915 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Μην πιστεύεις στις ταινίες. Λένε ψέμματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 10, 2008 #916 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 αφηστε ησυχες τις γατες αυτη τη περιοδο , εχουν "δουλειες" Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 11, 2008 #917 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 να δω τι δικαιολογία θα βρει τώρα ο massman ps. χαρά στην υπομονή σου άστρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Φεβρουάριος 11, 2008 #918 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 Ετσι ΑΚΗ πες του τα...Παω να κοιμηθω γτ 9 το πρωι γραφω ηλεκτροτεχνια εργαστηριο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 11, 2008 #919 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 γιατι ρε γμτ μας φερονται ετσι οι γυναικες.......;γιατι σε κανουν χαλια ; Γιατι εχουν γεννηθει με κομπλεξικο μυαλο ;Γιατι προσπαθουν αθελα τους να σε κανουν να νιωσεις την παραλογια της ζωης σου ; Παιδια τι να πω.εγω ξερω οτι δεν εχω υπνο και δε ξερω πως να ηρεμησω..Πραγματικα δε θελω να μου συμβαινει αυτο το πραγμα αλλα νιωθω αυτο το "βαρος" στη καρδια που δε μπορεις να ηρεμησεις...οσο και αν νυσταζω δε μπορω να ηρεμησω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 11, 2008 #920 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 μην ασχολεισαι ρε..αστες να ασχολουνται αυτες μονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.