Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

καλά την δευτέρα γράφω μαθηματικά στη σχολή και δεν ξέρω την τύφλα μου...όχι μόνο αυτό αλλά δεν στρώνω τον κ.....ο μου κάτω να διαβάσω....πάλι θα φάμε καλά...

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από daemon13

καλά την δευτέρα γράφω μαθηματικά στη σχολή και δεν ξέρω την τύφλα μου...όχι μόνο αυτό αλλά δεν στρώνω τον κ.....ο μου κάτω να διαβάσω....πάλι θα φάμε καλά...

Ιδιοι είμαστε :p

Λιγο τσιμπημένο δεν ειναι το εισιτήριο των 9 για τα Village?

Ελπιζω να αξιζει μονο η "Εξιλέωση" σαν ταινια γιατι o κυριος λογος ειναι η Κιρα Ναιτλι ;)

Ασ'τα perp. Μέσα σε 1-2 χρόνια πήγε 9€ από 7€. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αν είσαι Cinefan να πηγαίνεις Δευτέρα έως Τετάρτη που είναι 6,50€.

Μετά τους φταίνε τα torrents :p

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 19:41]

Ασ'τα perp. Μέσα σε 1-2 χρόνια πήγε 9 από 7. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αν είσαι Cinefan να πηγαίνεις Δευτέρα έως Τετάρτη που είναι 6,50.

Μετά τους φταίνε τα torrents :p

Ευχαριστω για το tip... ετσι θα την φτιάξω μου φαινεται, δεν λεει διαφορετικά... σημερα πάντως θα πάω το εκλεισα με κάρτα για τις 00.30 :D

Μεταμεσονύχτια? ’τσα! Αυτά είναι γούστα. Τσιμπάς και εφημεριδούλα στο δρόμο για το σπίτι και είσαι αρχηγός. ;)

Έτσι είχα δει τον τυφλό σαμουράι. Τελείωσε 2+, είχε και ομίχλη στο δρόμο, (γυρνούσα με τα πόδια), και γούσταρα τρελά! :D Ησυχία.... ήταν και σκοτεινά... πολύ silent hill κατάσταση λέμε! :)

Αρχική απάντηση από racer

Γκουχ, γκουχ :p

Επιτέλους, ξαναέβαλα Vista. Αντίο Ubuntu!:hi:

Κακως...Πολύ κακώς...!

dsc00233af2.jpg

Τις πηρα σημερα.. Απο βδομαδας θα μπουνε σε δοκιμη.. Για να δουμε, πεσαμε σε καλα chips? (.16FD5 αναγραφει το αυτοκολλητακι)

:devil:

Μα καλά, βγάζεις φωτογραφία με τη σακούλα? Βγάλ' τες έξω να πάρεις μια τζούρα από τα micron (?) της:hehe:

Πωωωωω... τι με θύμισες perp... Έχω πάνω από χρόνο να πάω village, και απ'ότι φαίνεται δεν πρόκειται να πάω σύντομα, αν είναι να πληρώνω 9€

ΠιΕς.. άλλη η αίσθηση με raid-0 με δύο ραπτόρια :D

@ geogeoland + deninho :

Σημερα βαρέθηκα να δω πάλι ταινια σπιτι, εξάλλου μου ελειψε και το XL ποπ κορν τιγκα στο βουτυρο... :hehe:

Πάντως 9μμ-12πμ σε αυτην την χώρα δεν ειναι να πηγαινεις σινεμά μόνος, ειδικά ΠΣΚ... αισθάνεσαι οτι μπαινεις στο γκέτο των ζευγαριων.... :hehe:

Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 11:50]

μολις μου καρφωθηκε μια ιδεα...

που ακριβώς σου καρφώθηκε;
Αρχική απάντηση από hayabusa

μην τους ακους...καλα εκανες και τα ξηλωσες...:D:hehe::T:

:p

Να μην ακουει ουτε αυτον ;

bill_gates_recommends_ubuntu.jpg

Αρχική απάντηση από .38-.45

που ακριβώς σου καρφώθηκε;

στο μυαλο φυσικα...Που πηγε το βρωμερο μυαλο σου παλι; :D:p

Αρχική απάντηση από racer [Σήμερα, στις 21:37]

Μα καλά, βγάζεις φωτογραφία με τη σακούλα? Βγάλ' τες έξω να πάρεις μια τζούρα από τα micron (?) της:hehe:

Θελω να τις κρατησω φρεσκιες μεχρι την υστατη στιγμη.. :shifty:

Micron εχουν σιγουρα (Η Crucial ειναι παρακλαδι της Micron), το θεμα ειναι να μου εχουν κατσει τιποτα καλα IC's.. Θα τις δοκιμασω συντομα.. :devil:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.