hayabusa Φεβρουάριος 7, 2008 #761 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 πραγματικα απαισιος σχεδιαμος.... Btw τι σημαινει LMAO??? (ειδα που το γραφει καποιος εκει μεσα κα ιδεν καταλαβα) PS: Αστρολαβε αν τολμησεις να μου κανεις παρατηρηση που ρωτησα για το LMAO θα σε πυροβολισω και επειτα θα σε κρεμασω... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 7, 2008 #762 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 http://www.google.gr/search?hl=el&q=lmao+meaning&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google&meta= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 7, 2008 #763 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 Lick Me All Over Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 7, 2008 #764 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 Αρχική απάντηση από astrolaboshttp://www.google.gr/search?hl=el&q=lmao+meaning&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google&meta= Thanx mod... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 7, 2008 #765 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 ειναι ιδεα μου ή κατι τρεχει με τις ειδοποιησεις; μου εχουν ερθει 3-4 mails για νεες απαντησεις στο ΠοΘ απο Αstrolabo και Perp και εδω μεσα δεν βλεπω τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Φεβρουάριος 7, 2008 #766 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa ειναι ιδεα μου ή κατι τρεχει με τις ειδοποιησεις; μου εχουν ερθει 3-4 mails για νεες απαντησεις στο ΠοΘ απο Αstrolabo και Perp και εδω μεσα δεν βλεπω τιποτα... Μάλλον λαγκάρει το σύστημα και σου στέλνει τα παλιότερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 7, 2008 #767 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 τις ωρες κοιτα ρε σατανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 8, 2008 #768 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 μετα απο μια εξαντλητικη μερα εξεταστικης οπου εδινα απο τις 9 το πρωι εως τις 6 το απογευμα με 2 διαλλειματα 1 ωρας το καθενα γυρναω σπιτι και ψοφαω στις 11.....μολις ξυπνησα...και στις 9 το πρωι εχω εξωτερικες δουλειες που δεν παιρνουν αναβολη για αλλη μερα:cry:ατιμη εξεταστικη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 8, 2008 #769 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Μετα απο εξαντλητικα gin & tonik οπου επινα απο τις 9 το βραδυ εως τις 2 το βραδυ, με 1 διαλειμα για σεξ, γυρναω σπιτι κ ψοφαω ΤΩΡΑ για υπνο. Ατιμες γυναικες !! Ωπ..καλημερα φραγμακο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 8, 2008 #770 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Καλημέρες . , ! [ποιος ειδε στο filmnet 1 χθες το βραδυ ενα θριλεράκι αστυνομικό , κατα τις 6~ τελειωσε . @ γαμάτο ?] Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 8, 2008 #771 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 αν αυτο ειναι βραδυ για σενα , τοτε τα ξημερωματα τι ειναι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 8, 2008 #772 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Μετα απο εξαντλητικα gin & tonik οπου επινα απο τις 9 το βραδυ εως τις 2 το βραδυ, με 1 διαλειμα για σεξ, γυρναω σπιτι κ ψοφαω ΤΩΡΑ για υπνο. Ατιμες γυναικες !! Ωπ..καλημερα φραγμακο ! Εσυ τουλαχιστον, σε αντιθεση με το Φαρμα, εκανες κ σεχχχ Buon giorno! Its f*cking FRIDAY! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 8, 2008 #773 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Αρχική απάντηση από GoMaR [Σήμερα, στις 09:11] αν αυτο ειναι βραδυ για σενα , τοτε τα ξημερωματα τι ειναι ; Αστα να πάνε ! 6 κοιμήθηκα 7.30 σηκώθηκα για να παω στην δουλεια Ηθελα να το δω το εργακι ομως , ανωτέρα βια πως το λένε Gruntgr aka Πελάτη Εσυ ήσουν τις μεταμεσονύκτιες ώρες [2~4] στις d2 @ inferno @ cbble που μου έλεγες οτι δεν παιζω καλά γιατι εχει περίοδο το 518 μου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 8, 2008 Author #774 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa ειναι ιδεα μου ή κατι τρεχει με τις ειδοποιησεις; μου εχουν ερθει 3-4 mails για νεες απαντησεις στο ΠοΘ απο Αstrolabo και Perp και εδω μεσα δεν βλεπω τιποτα... Παρακολουθείς το ΠοΘ; Jesus man! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 8, 2008 #775 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Αρχική απάντηση από jpavly Παρακολουθείς το ΠοΘ; Jesus man! οχι, απλα βαριεμαι να κανω unsubscribe απο το προφιλ μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 8, 2008 #776 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 λιγη βοηθεια εδω απο τους μουσικους της παρεας παρακαλω...http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=47317 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 8, 2008 Author #777 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Αδερφέ πριν 1 λεπτό έβαλες το thread, το link εδώ τι το θες; ΟΚ να μη σου έχουν απαντήσει, αλλά notify κι εδώ κι εκεί πάει πολύ Τελικά έχουμε thelab.gr και ποθ.gr για να ξέρω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 8, 2008 #778 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 απλα ειναι τοσο φλεγον το ζητημα ( σοβαρα ) που πρεπει να λυθει το συντομοτερο δυνατον γιατι θα εκτεθουμε ανεπανορθωτα ... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Φεβρουάριος 8, 2008 #779 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 07:24] Αστα να πάνε ! 6 κοιμήθηκα 7.30 σηκώθηκα για να παω στην δουλεια Ηθελα να το δω το εργακι ομως , ανωτέρα βια πως το λένε Gruntgr aka Πελάτη Εσυ ήσουν τις μεταμεσονύκτιες ώρες [2~4] στις d2 @ inferno @ cbble που μου έλεγες οτι δεν παιζω καλά γιατι εχει περίοδο το 518 μου ? Athens2004 aka Mr_δεν_παιζω_1.6_γιατι_ειμαι_αμπαλος Εσυ εισουνα χθες το βραδυ που γκρινιαζες για ασφαιρα,ψεματα και συνωμοσιες του συμπαντος εναντιον σου ? αντε γραψε κανα demo σε dvd και δωστο στον μακη μπας και συγκινηθει η valve για εσας τα βαρεμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 8, 2008 #780 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Δεν παιζω 1.6 , ξέρω ομως οτι οποτε παιζω κανα 5-6 μέρες σερί το θυμάμαι και αυτο μου φτάνει , ηθική ικανοποίηση - πές το οπως θες customer. Για τις συνομωσίες είχα δικιο . Πολλά hit μονοσφαιρα δεν βγαίνανε στην cbble ομως που πήρα τα πάνω μου ειδες τι έγινε . 7άμησα @ παρόλο που το μισο time σε κάθε round chatara μαζι σου & ειχα να παιξω και το map κανα μήνα . οσο για τα dvd ειμαι καθάρος i have nothing 2 fear . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.