Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

πραγματικα απαισιος σχεδιαμος....

Btw τι σημαινει LMAO??? (ειδα που το γραφει καποιος εκει μεσα κα ιδεν καταλαβα)

PS: Αστρολαβε αν τολμησεις να μου κανεις παρατηρηση που ρωτησα για το LMAO θα σε πυροβολισω και επειτα θα σε κρεμασω...:D :D :D:hehe:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από hayabusa

ειναι ιδεα μου ή κατι τρεχει με τις ειδοποιησεις; μου εχουν ερθει 3-4 mails για νεες απαντησεις στο ΠοΘ απο Αstrolabo και Perp και εδω μεσα δεν βλεπω τιποτα...:blink:

Μάλλον λαγκάρει το σύστημα και σου στέλνει τα παλιότερα...:p

μετα απο μια εξαντλητικη μερα εξεταστικης οπου εδινα απο τις 9 το πρωι εως τις 6 το απογευμα με 2 διαλλειματα 1 ωρας το καθενα γυρναω σπιτι και ψοφαω στις 11.....

μολις ξυπνησα...και στις 9 το πρωι εχω εξωτερικες δουλειες που δεν παιρνουν αναβολη για αλλη μερα:cry:

ατιμη εξεταστικη....

Μετα απο εξαντλητικα gin & tonik οπου επινα απο τις 9 το βραδυ εως τις 2 το βραδυ, με 1 διαλειμα για σεξ, γυρναω σπιτι κ ψοφαω ΤΩΡΑ για υπνο.

Ατιμες γυναικες !!

Ωπ..καλημερα φραγμακο !:D

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Μετα απο εξαντλητικα gin & tonik οπου επινα απο τις 9 το βραδυ εως τις 2 το βραδυ, με 1 διαλειμα για σεξ, γυρναω σπιτι κ ψοφαω ΤΩΡΑ για υπνο.

Ατιμες γυναικες !!

Ωπ..καλημερα φραγμακο !:D

Εσυ τουλαχιστον, σε αντιθεση με το Φαρμα, εκανες κ σεχχχ :hehe:

Buon giorno! Its f*cking FRIDAY! :D

Αρχική απάντηση από GoMaR [Σήμερα, στις 09:11]

αν αυτο ειναι βραδυ για σενα , τοτε τα ξημερωματα τι ειναι ; :p

Αστα να πάνε ! 6 κοιμήθηκα 7.30 σηκώθηκα για να παω στην δουλεια :hehe:

Ηθελα να το δω το εργακι ομως , ανωτέρα βια πως το λένε :hehe:

Gruntgr aka Πελάτη

Εσυ ήσουν τις μεταμεσονύκτιες ώρες [2~4] στις d2 @ inferno @ cbble που μου έλεγες οτι δεν παιζω καλά γιατι εχει περίοδο το 518 μου ?

:cool:

Αρχική απάντηση από hayabusa

ειναι ιδεα μου ή κατι τρεχει με τις ειδοποιησεις; μου εχουν ερθει 3-4 mails για νεες απαντησεις στο ΠοΘ απο Αstrolabo και Perp και εδω μεσα δεν βλεπω τιποτα...:blink:

Παρακολουθείς το ΠοΘ; :blink: Jesus man!

Αδερφέ πριν 1 λεπτό έβαλες το thread, το link εδώ τι το θες; ΟΚ να μη σου έχουν απαντήσει, αλλά notify κι εδώ κι εκεί πάει πολύ :)

Τελικά έχουμε thelab.gr και ποθ.gr για να ξέρω;

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 07:24]

Αστα να πάνε ! 6 κοιμήθηκα 7.30 σηκώθηκα για να παω στην δουλεια :hehe:

Ηθελα να το δω το εργακι ομως , ανωτέρα βια πως το λένε :hehe:

Gruntgr aka Πελάτη

Εσυ ήσουν τις μεταμεσονύκτιες ώρες [2~4] στις d2 @ inferno @ cbble που μου έλεγες οτι δεν παιζω καλά γιατι εχει περίοδο το 518 μου ?

:cool:

Athens2004 aka Mr_δεν_παιζω_1.6_γιατι_ειμαι_αμπαλος

Εσυ εισουνα χθες το βραδυ που γκρινιαζες για ασφαιρα,ψεματα και συνωμοσιες του συμπαντος εναντιον σου ? αντε γραψε κανα demo σε dvd και δωστο στον μακη μπας και συγκινηθει η valve για εσας τα βαρεμενα :p

Δεν παιζω 1.6 , ξέρω ομως οτι οποτε παιζω κανα 5-6 μέρες σερί το θυμάμαι και αυτο μου φτάνει , ηθική ικανοποίηση - πές το οπως θες customer. :p

Για τις συνομωσίες είχα δικιο . Πολλά hit μονοσφαιρα δεν βγαίνανε στην cbble ομως που πήρα τα πάνω μου ειδες τι έγινε . 7άμησα @ παρόλο που το μισο time σε κάθε round chatara μαζι σου & ειχα να παιξω και το map κανα μήνα .

οσο για τα dvd ειμαι καθάρος i have nothing 2 fear . :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.