astrolabos Φεβρουάριος 6, 2008 #641 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Δημοσιεύσεις δεν διαγράφονται και η μεταφορά δημοσιεύσεων στην μαύρη τρύπα δεν λύνει το πρόβλημα. Περιμένω από όλους, χωρίς εξαιρέσεις, να πράξουν αυτό που είναι το καλύτερο για όλους. Όσο δεν σας άρεσε εσάς αυτό που έγινε άλλο τόσο δεν άρεσε σε εμένα, αλλά πιστεύω ότι οι πληροφορίες που δυνητικά θα υπάρξουν στο ποθ, εξυπηρετούν καλύτερα να υπάρχουν σε νέο θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 6, 2008 #642 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 22:57] οχι,δεν ειναι καθολου δυσκολο και δεν ειπα ποτε το αντιθετο ουτε και διαφωνησα με αυτο.. Λεω απλα οτι αντι να μοιραζεις (οχι εσυ προσωπικα...) bans για ψιλου πηδημα και μαλιστα σε μελη οχι χτεσινα (πχ NTG,gbak) δεν ειναι η καλυτερη λυση κατα την γνωμη μου...Στην θεση σου (οχι προσωπικα την δικη σου) θα διεγραφα τα ποσυτ ή θα τα εστελνα κατευθειαν στη μαυρη τρυπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 6, 2008 #643 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από astrolabos Δημοσιεύσεις δεν διαγράφονται... Γιατι; Αnyway...δεν παιρνω εγω τις αποφασισεις...Απλα συμμορφωνομαι με τους κανονισμους που ισχυουν (εστω και τους αγραφους)...Παντως για να ειμαι ειλικρινης μολις εγραψες "Μια μερα στους gbak και NTG " νομιζα οτι κανεις πλακα... Τελος να πω πως διαφωνω με αυτο για τον απλουστατο λογο οτι με αυτη την τακτικη χανεται η εννοια του "Πειτε οτι Θελετε" Μιας και εχουμε αρχισει να μαζευομαστε πολλοι που συμφωνουμε προτεινω να μαζεψουμε υπογραφες για να bannaριστει 4 life o astrolabos... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 6, 2008 #644 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 hayabusa, παιδί μου, αυτά δεν τα λένε δημοσίως, γιατί ο astrolabos είναι ακόμα μοδιστρέιτορ, οπότε ακόμα μοιράζει μπάνια Δημοσίως βγαίνουμε να το πούμε αφότου φάει το μπαν :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 6, 2008 Author #645 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Παίδες, χαλαρώστε λίγο κι εσείς με τα banια.1 μέρα απαγόρευσης εισόδου δεν είναι και σαν 1 μέρα φυλακή ντε. Δηλαδή ΟΚ, για 1 μέρα έχεις κλειδωμένο λογαριασμό. Πόσες φορές σας πέταξαν έξω στην τάξη δλδ και πόσες μέρες φάγατε στέρηση εξόδου στο στρατό; Banάκι είναι, όχι κλήση..ΟΚ ίσως κι εμείς το παρακάνουμε καμιά φορά, αλλά υπάρχουν 2 πλευρές στο νόμισμα, και την δεύτερη δεν την σκέφτεσαι εύκολα γιατί είσαι έξω από το χορό. Επίσης, φίλε KoMM δεν έχω να πω κάτι για την συνηθισμένη "επανάσταση" σου κόντρα στο διεφθαρμένο σύστημα της οργάνωσης του thelab.gr. Viva la revolucion αρχηγέ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daemon13 Φεβρουάριος 6, 2008 #646 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 20:57] και μαλιστα σε μελη οχι χτεσινα (πχ NTG,gbak) δεν ειναι η καλυτερη λυση κατα την γνωμη μου... φίλε οι κανόνες είναι κανόνες και ισχύουν και για χτεσινά μέλη και για μη χτεσινά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 6, 2008 #647 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 νταξ παντα ενα ΒΑΝ ειναι λυπηρο γεγονος , αλλα μας τα εχει πρηξει (με το συμπαθειο) για αυτη την ιστορια. οποτε τι να πεις...αφεντικο ειναι να σας πω τωρα , μηπως ξερετε πως καν...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 6, 2008 #648 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Eγω λεω στο κοπη τι πιτα, να λυντσαρουμε ολη την ΔΟ κ τα τσιρακια της ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 6, 2008 #649 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από daemon13 φίλε οι κανόνες είναι κανόνες και ισχύουν και για χτεσινά μέλη και για μη χτεσινά... Διαβασε τους κανονες και πες μου που αναφερεται κατι σχετικο...Αλλο ο αγραφος κανονας που ισχυει σε αυτη την περιπτωση... @jpavly: ρε μαν...αυτο ειναι και το δικο μου point..οτι μια ημερα ban ειναι απο ολες τις αποψεις και για ολους μας ανουσιο....Οποτε ποιος ο λογος να γινεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 6, 2008 #650 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Σκεφτείτε πόσο ανούσιο είναι αυτό που κάνετε για να σας επιβληθεί ένα τόσο ανούσιο μέτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 6, 2008 #651 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Ελεος ρε γμτ, καθε τυχαιος γινεται καλιτεχνης και παει στην Eurovision. Ειστε ρα να οργανανωσουμε μια μπαντα και να παμε κ εμεις ; Ετσι για χαβαλε και για να τους την σπάσουμε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 6, 2008 Author #652 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Τσίμπα το: Πριν ανοιχθεί ένα θέμα θα πρέπει το μέλος να ελέγχει εάν το θέμα έχει ήδη συζητηθεί στο forum. Το forum του TheLab.gr έχει δυνατότητα για search και στην Ελληνική γλώσσα. Επιπροσθέτως τα μέλη θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά με τις κατηγορίες και υποκατηγορίες του forum. Καθεμία από αυτές έχει το δικό της αυτόνομο περιεχόμενο και λαμβάνει τις αντίστοιχες απαντήσεις. Στην περίπτωση που κάποιο μέλος δημοσιεύσει θέμα σε λανθασμένη κατηγορία ή υποκατηγορία οι Moderators έχουν το δικαίωμα να "μετακινήσουν" το θέμα στην κατάλληλη περιοχή. Και λίγο πιο κάτω: Εάν κάποιο θέμα ή μήνυμα παραβεί οποιονδήποτε από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης, απαγορεύεται να συνεχιστεί η συμμετοχή των μελών του forum σε αυτό. Εφόσον υπάρχουν οποιεσδήποτε ενστάσεις θα πρέπει να υποβάλλονται με (PM - Προσωπικό μήνυμα) ή e-mail στους moderators ή τους administrators. Οι Administrators/Moderators έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν την καταχώρηση. Στην περίπτωση που το μέλος δεν συμμορφωθεί θα απαγορευτεί η είσοδος του στο forum του TheLab.gr (Ban) για χρονικό διάστημα δυο εβδομάδων ή και μεγαλύτερο. Και επίσης, το ban, ή όπως το λέω εγώ "απαγόρευση εισόδου" δεν είναι καμία πυρά, αλλά αμ μη τι άλλο, εμποδίζει τη παρασπονδία από το να συνεχιστεί Ban ήξερα τον εξορισμό, τώρα ένα kick πόσο να πειράξει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
daemon13 Φεβρουάριος 6, 2008 #653 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 21:27] Σκεφτείτε πόσο ανούσιο είναι αυτό που κάνετε για να σας επιβληθεί ένα τόσο ανούσιο μέτρο. απλά έγραψες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Φεβρουάριος 6, 2008 #654 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Σήμερα, στις 23:29] Ελεος ρε γμτ, καθε τυχαιος γινεται καλιτεχνης και παει στην Eurovision. Ειστε ρα να οργανανωσουμε μια μπαντα και να παμε κ εμεις ; Ετσι για χαβαλε και για να τους την σπάσουμε ! Θες να πείς ότι ο Μαρτάκης και η Καλομοίρα δεν είναι καλλιτέχνες-αοιδοί;;:blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 6, 2008 #655 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Καλα εδω που τα λέμε το εχουν πει 1000φορες τα παιδια για το "ανοιχτε νεο θέμα".... 1 χρονo και κάτι ειμαι στο lab και εχω βαρεθει να το διαβάζω... και εδω που τα λέμε σωστα εχει τεθει καθώς δεν ειναι λιγες οι φορες που και εγω εχω διαβάσει στο ΠΟΘ λυση για συγκεκριμένο μου προβλημα..... μόνο που ξεχνάμε οτι ειμαστε και στο section OFF-TOPIC .... Η αληθεια ειναι οτι συνήθως βαριομαστε (να βάλω και εγω τον ευατο μου μέσα) να ανοιξουμε θέμα που μπορει να εχει 1 μονο απαντήση ως λυση... και υπάρχει αρκετος κοσμος που κολλάει, ασε που το θεωρει και noob φάση να ανεβάζεις θέματα τύπου "Πρόβλημα με την κάρτα γραφικών μου " εχωντας 2000- 3000 post ή ημερομηνια εγγραφής πριν 4 χρονια... Το θέμα ειναι με το νέο ΠΟΘ μπηκαν νέοι κανόνες και ευτυχως δηλαδη γιατι σε 3 μέρες ειχαν γινει 23 σελιδες και ειχε καταντήσει να ειναι "the place to be", και το μέσο για μια αμεσση απάντηση σε ενα σου πρόβλημα.... Τα παιδια βάλανε εναν (αγραφο) κανόνα για το ΠΟΘ... τοσοι αλλοι υπάρχουν και στο lab....δεν βριζουμε, δεν ειρωνευομαστε, δεν λεμε για cracks, torrentz που στην τελικη αλλου παιζουν οπως ξέρουμε...... Εεεεε δεν εγινε και τιποτα.... Ειναι μέχρι να το συνηθισουμε ολοι μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 6, 2008 #656 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Ελεος ρε γμτ, καθε τυχαιος γινεται καλιτεχνης και παει στην Eurovision. Ειστε ρα να οργανανωσουμε μια μπαντα και να παμε κ εμεις ; Ετσι για χαβαλε και για να τους την σπάσουμε ! σταματα αν σπαμμαρεις...Στο ΠοΘ νομιζεις οτι γραφεις; Δεν βλεπεις οτι συζηταμε ενα σοβαρο θεμα εδω ; :hehe: (πλακιτσα ) @jpavly: επειδη αν δεν σπουδαζα ηλεκτρολογια θα σπουδαζα σιγουρα νομικη (LOL) θα σου πω το εξης: δεν δημοσιευτηκε κανενα θεμα σε λαθος κατηγορια...Γραφτηκε μια ερωτηση μεσα στο θεμα Πειτε οτι Θελετε το ονομα του οποιου τα λεει ολα... Αλλα ας δεχτω το οτι δημοσιευσε ενα θεμα σε λαθος κατηγορια... Οι κανονες λενε αυτο: Στην περίπτωση που κάποιο μέλος δημοσιεύσει θέμα σε λανθασμένη κατηγορία ή υποκατηγορία οι Moderators έχουν το δικαίωμα να "μετακινήσουν" το θέμα στην κατάλληλη περιοχή. Οχι το ban... Επισης σαν επομενη λυση ερχεται αυτο (που καταρριπτει και τον ισχυρισμο του Αστρολαβου οτι οι καταχωρησεις δεν διαγραφονται) Οι Administrators/Moderators έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν την καταχώρηση Κανω λαθος ή βλέπω οτι το ban αναφερεται ως η εσχατη λυση ; Αρχική απάντηση από jpavlyΚαι επίσης, το ban, ή όπως το λέω εγώ "απαγόρευση εισόδου" δεν είναι καμία πυρά, αλλά αμ μη τι άλλο, εμποδίζει τη παρασπονδία από το να συνεχιστεί θεωρεις τοσο τρομερη παρασπονδια αυτο που εγινε δηλαδη; Η μηπως θεωρεις τοσο χαζο τον gbak ή τον NTG ωστε να συνεχιζαν το βιολι τους απο τη στιγμη που θα τους ειχε γινει μια παρατηρηση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 6, 2008 #657 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Απλα βρε παιδια, για να πω κ εγω την γνωμη μου στο θεμα που λετε, πιστευω πως, πολλα ατομα (κ εγω μεσα), αρκετες φορες, θελουν μια αμεση απαντηση ή οποια πολλές φορές μπορει να είναι και μια λέξη. Γι αυτό, σκέφτονται: 1) Ας κανω ενα search .... wow που να το βρω τωρα αυτο που θελω ; 2) Δεν λεει ρε γμτ να κανω new topic για μια τοσο μικρη απορια που εχω. 3) Βρε, δεν το κανω στο ΠΟΘ που εχει και κινηση και ολο και καποιος κατι θα ξερει ( ! Δηλαδη, θελω να πω, δεν ειναι κατι που γινεται κακοπροέραιτα του στιλ "γραφουμε τους κανονες του lab στα ln3 μας". Ίσως κάτι η ελληνικη κουλτούρα "ωχ που να ψάχνω τωρα στο google" και το πολυ φιλικο και οικειο κλιμα (τουλαχιστον ετσι το νιωθω εγω) που εχει αναπτυχθει στο thelab καθως και οι σχεσεις μεταξυ τον μελων του, δηλώνει αυτές τις μικροπαραβάσεις. Σε αυτό όμως, φταίει "καπως" και το ίδιο το ΠΟΘ ώς τίτλος. Αφού στην ουσία ο ίδιος ο τίτλος παραβιάζει τους κανόνες. Επίσης, πολλές φορές γίνεται chat, κατι που ενοχλεί οποιον δεν παρακολουθει τακτικά το ΠΟΘ αλλα και στην τελική κουράζει ... Στην ουσία chat δεν και αυτό που κανουμε τώρα ; Απλά αν γίνει μια απαντηση 4+ quote τότε εκλαβένεται ως "chat-aρισμα"... Αν γίνει 2, τότε ειναι ΟΚ. Οι κανονες είναι χαλαροί. Πάντως, το ΠΟΘ 2, εχει restriction drivers. Καντε το Open Source ρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 6, 2008 #658 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 κάποιο καλό παιδάκι, που να έχει ασχοληθεί με rearm στα vista, ας μου στείλει ένα πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Φεβρουάριος 6, 2008 #659 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Σήμερα, στις 23:29] Ελεος ρε γμτ, καθε τυχαιος γινεται καλιτεχνης και παει στην Eurovision. Ειστε ρα να οργανανωσουμε μια μπαντα και να παμε κ εμεις ; Ετσι για χαβαλε και για να τους την σπάσουμε ! Ειναι τυχαιο οτι χωρες με μεγαλη μουσικη βιομηχανια οπως η Αγγλια,Γαλλια,Σουηδια,Ιταλια...δεν ασχολουνται με αυτο το πανηγυρι???Ειδες ποτε καποιον που ξεχωρισε στο διαγωνισμο(πλην ελαχιστων εξαιρεσεων) να κανει καμμια σοβαρη καρριερα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 6, 2008 Author #660 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 @jpavly: επειδη αν δεν σπουδαζα ηλεκτρολογια θα σπουδαζα σιγουρα νομικη (LOL) θα σου πω το εξης: δεν δημοσιευτηκε κανενα θεμα σε λαθος κατηγορια...Γραφτηκε μια ερωτηση μεσα στο θεμα Πειτε οτι Θελετε το ονομα του οποιου τα λεει ολα... hayabusa, αν είχες δει το φόρουμ όσες φορές εγώ, θα είχες δει αυτό: Off topic Θέματα και συζητήσεις που δεν ταιριάζουν στις υπόλοιπες κατηγορίες. Οχι το ban...Επισης σαν επομενη λυση ερχεται αυτο (που καταρριπτει και τον ισχυρισμο του Αστρολαβου οτι οι καταχωρησεις δεν διαγραφονται) ΔΕΝ διαγράφονται, ποτέ. Πάντα πάνε στη μαύρη τρύπα.. Κανω λαθος ή βλέπω οτι το ban αναφερεται ως η εσχατη λυση ; Αν νομίζεις είναι έσχατη λύση, ε κοίτα λίγο τις προηγούμενες σελίδες... θεωρεις τοσο τρομερη παρασπονδια αυτο που εγινε δηλαδη; Η μηπως θεωρεις τοσο χαζο τον gbak ή τον NTG ωστε να συνεχιζαν το βιολι τους απο τη στιγμη που θα τους ειχε γινει μια παρατηρηση; όχι δα, για αυτό και είναι ένα κλείδωμα μέχρι το πρωί, no biggie. Αλλιώς θα έλειπαν για πολύυυυυυ καιρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.