alexis2044 Φεβρουάριος 6, 2008 #621 Φεβρουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από Winters Γυναικα 45 ετων... Συνήθως η πνευμονία μπορεί ευκολά να αντιμετωπιστει με κατ'οικον χορηγηση αντιβιοτικών, ξεκούραση κτλ. Στην περίπτωση όμως που το άτομο πάσχει από κάποια άλλη ασθένεια παράλληλα που επήρεαζει το αναπνευστικο μπορεί να υπάρξουν επιπλοκές που μπορει να οδηγήσουν στην εισαγωγη σε καποιο νοσοκομιακο ιδρυμα.Ακόμα υπάρχει περίπτωση σπανια στην περιπτωση βακτηριακης πνευμονιας οι μικροοργανισμοι να προκαλλεσουν συσωρευση υγρου στους πνευμονες (που απαιτει αφαιρεση με ειδικο εξοπλισμο), η ακόμα και μόλυνση του αίματος.Στις περισότερες περιπτωσεις η θεραπεια βακτρηριακού τυπου πνευμονίας διαρκεί 2 εως 5 εβδομάδες ενώ η ιογενής πνευμονία συνηθως απαιτεί λιγο παραπάνω καιρό.Σε περίπτωση που η μόλυνση φτάσει στο αίμα 15 στους 100 ασθενείς αντιμετωπίζουν τον κινδυνο του θανάτου.Αλλά η θνησιμότητα εξαρτάται πλήρως από το είδος του μικροοργανισμου. Για παραδειγμα πνευμονία που σχετίζεται με Μυκοπλασμα εχει μικρά ποσοστα θνησιμότητας, ενώ ασθενεις που μολυνθηκαν απο κάποια ανθεκτικη στη μεθικιλίνη μορφη Σταφυλοκοκου κατα 50% πεθαίνουν.Ο θειος μου έπασχε πριν λιγο καιρό από Σταφυλοκοκο ευτυχως μη ανθεκτικο σε Μεθικιλινη. Από τότε εψαξα πολυ το πραγμα...Ελπίζω να σε διαφώτισα... Περαστικά:flower:
hayabusa Φεβρουάριος 6, 2008 #623 Φεβρουάριος 6, 2008 @alexis2044: εισαι γιατρος ετσι; δεν εξηγειται διαφορετικα αναλυση...
Melkon Φεβρουάριος 6, 2008 #624 Φεβρουάριος 6, 2008 εγω ειχα περασει πολυ μικρος και καλοκαιρι αλλα δεν θυμαμαι τπτ απο απο την ολη διαδικασια.
alexis2044 Φεβρουάριος 6, 2008 #625 Φεβρουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa @alexis2044: εισαι γιατρος ετσι; δεν εξηγειται διαφορετικα αναλυση... Γιατρός; Όχι βρε ντελώς το αντίθετο... Ηλεκτρολογος Μηχανικός είμαι. Απλά μου αρεσει η Βιολογια και η Ιατρικη και ας πουμε ψαχνω λίγο τα πραγματα και συναναστρεφομαι με φοιτητες Ιατρικης
fragou14 Φεβρουάριος 6, 2008 #627 Φεβρουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από alexis2044 φοιτητριες Ιατρικης :D
alexis2044 Φεβρουάριος 6, 2008 #628 Φεβρουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa OMG...σκεψου να ησουνα δηλαδη... :drool: Μπαααα δεν ειμαι γω για τετοια πραματα Προτιμάω τα κατσαβίδια μου Αρχική απάντηση από fragou14 φοιτητριες Ιατρικης :whistle2: :whistle2: :whistle2:
ΝTG Φεβρουάριος 6, 2008 #630 Φεβρουάριος 6, 2008 ξερει κανεις τι παιζει με την αλτεκ??Στο ρουτερακι μου πρωτη φορα βλεπω τετοια ΙΡ.
Dr.Paneas Φεβρουάριος 6, 2008 #631 Φεβρουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από ΝTG ξερει κανεις τι παιζει με την αλτεκ??Στο ρουτερακι μου πρωτη φορα βλεπω τετοια ΙΡ. Προσεχε...Καποιος παρακολουθει...σαν το ματι του Sauron!
nickstamat Φεβρουάριος 6, 2008 #632 Φεβρουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Προσεχε...Καποιος παρακολουθει...σαν το ματι του Sauron! Μπα... Ο Μάκης είναι...
NoDsl Φεβρουάριος 6, 2008 #636 Φεβρουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 19:45] Μπα... Ο Μάκης είναι... Wham feat. Makis [melody] ... last christmas i gave you stegna..... [/melody]
hayabusa Φεβρουάριος 6, 2008 #637 Φεβρουάριος 6, 2008 συγνωμη ρε παιδια αλλα δεν νομιζω με το αρχισει να μοιραζει bans αβερτα η ΔΟ θα λυθει κατι....ισα-ισα που κατα την γνωμη μου δημιουργειται και αρκετα αρνητικο κλιμα...ισως το να γινοταν διαγραφη των ποστ η μετακινηση στο block hole να ηταν καλυτερη λυση...
astrolabos Φεβρουάριος 6, 2008 #638 Φεβρουάριος 6, 2008 Θα μπορούσατε κάλλιστα να κάνετε αυτό που σας έχουμε ζητήσει από την αρχή. Να δημιουργείτε νέα θέματα. Τόσο δύσκολο είναι;
hayabusa Φεβρουάριος 6, 2008 #639 Φεβρουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από astrolabos Θα μπορούσατε κάλλιστα να κάνετε αυτό που σας έχουμε ζητήσει από την αρχή. Να δημιουργείτε νέα θέματα. Τόσο δύσκολο είναι; οχι,δεν ειναι καθολου δυσκολο και δεν ειπα ποτε το αντιθετο ουτε και διαφωνησα με αυτο..Λεω απλα οτι αντι να μοιραζεις (οχι εσυ προσωπικα...) bans για ψιλου πηδημα και μαλιστα σε μελη οχι χτεσινα (πχ NTG,gbak) δεν ειναι η καλυτερη λυση κατα την γνωμη μου...Στην θεση σου (οχι προσωπικα την δικη σου) θα διεγραφα τα ποστ ή θα τα εστελνα κατευθειαν στη μαυρη τρυπα...
deninho Φεβρουάριος 6, 2008 #640 Φεβρουάριος 6, 2008 Η αλήθεια είναι ότι συμφωνάω με τον μέλος hayabusa.. Μου φάνηκε κάπως το ban που τους έδωκες. όχι ότι ήταν αναίτιο, καθώς είχες προειδοποιήσει, αλλά μου κακοφάνηκε (και να φανταστείς δεν το έδωσες σε εμένα )
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.