winters Φεβρουάριος 5, 2008 #521 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0τεΛΛοςςςςςςςς Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 5, 2008 #522 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Καλημέρεεεεεεεεεεεεεεεες Ξανάχουμε internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Φεβρουάριος 5, 2008 #523 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 ''’χ αγάπη μου σε φανταζομαι στην κατεχάκη... Τέλοςςςς'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Φεβρουάριος 5, 2008 #524 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 F117 ησουν παρα πολυ ευγενικος, ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 5, 2008 #525 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 12:02] πω ρε π......... έχουν ξεφύγει......και ο τύπος δεν φαινότανε........ Κι εγω ετσι την πατησα με τον RootX... Admin, καλο παιδι, μορφωμενο, ευγενικη φατσα. Με καλεσε για paintball... και μου την επεσε αναμεσα στα δεντρα και στις ρεματιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 5, 2008 #526 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 12:02] και ο τύπος δεν φαινότανε........ LMFAO! Ενώ άμα ήταν κανας Brad Pitt, Θα το σκεφτόσουν, ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Φεβρουάριος 5, 2008 #527 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Και πολυ ευγενικα του φερθηκες... χα..Επρεπε να φωναξεις δυνατα, ετσι οπως σου μιλουσε, "Τι λεει ρε ο pussτης" !!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Φεβρουάριος 5, 2008 #528 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από Chosen LMFAO! Ενώ άμα ήταν κανας Brad Pitt, Θα το σκεφτόσουν, ε; Δέν φαινότανε για πού%&@ ρε σύ ... όχι δέν βλεπότανε εδιτ μόλις μας αποκάλυψες οτι θεωρείς τον Brad pitt ωραίο παιδί... :whistling :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Φεβρουάριος 5, 2008 #529 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Αντε και σε ανωτερα F117:hehe: Νομιζω ειχε τυχη σε εναν γνωστο μου... Τι να του πεις του μαλκα εκεινη τη στιγμη? :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 5, 2008 #530 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από Chosen LMFAO! Ενώ άμα ήταν κανας Brad Pitt, Θα το σκεφτόσουν, ε; AXAXAXAXAXAXA ELEOC ρε με ακουσε ολη η ξανθη :hehe: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 5, 2008 #531 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από SLNκαι μου την επεσε αναμεσα στα δεντρα και στις ρεματιες. Και που να τρέχεις μέσα στο δάσος με 12ποντα τακούνια, ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Φεβρουάριος 5, 2008 #532 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από Louris7 Και πολυ ευγενικα του φερθηκες... χα..Επρεπε να φωναξεις δυνατα, ετσι οπως σου μιλουσε, "Τι λεει ρε ο pussτης" !!... Και να ήταν κανένα τέρας με body building , bravos κλπ να σε έλεγα εγώ αν θα φώναζες Θα του έλεγες, για όλα υπάρχει η πρώτη φορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Φεβρουάριος 5, 2008 #533 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 xaxaxaxa Λολ........έχε χάρη που έμεινα ΜΛΚΑΣ φτου φτου φτου μακριά απο μάς.......που να σου τύχει καμία γκόμενα και να έχει ***** Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 5, 2008 #534 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από Borg Και να ήταν κανένα τέρας με body building , bravos κλπ να σε έλεγα εγώ αν θα φώναζες Θα του έλεγες, για όλα υπάρχει η πρώτη φορά :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Φεβρουάριος 5, 2008 #535 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από Borg Και να ήταν κανένα τέρας με body building , bravos κλπ να σε έλεγα εγώ αν θα φώναζες Θα του έλεγες, για όλα υπάρχει η πρώτη φορά I second that!! Είχαμε πάρει τηλέφωνο με ένα φιλαράκι μου σε αγγελία εδημερίδας σε μια ( ψαχναμε για call girl) και η αγγελία έλεγε "Νεα, πληθώρικη με πόλλα προσόντα ζητάει γνωρίμιες και παιχνίδια με άντρες. Αξέχαστες εμπειρίες. Νόρα" Και πήραμε και βγήκε ένα τραβέλι Υ.Γ Να ανεβάσω τον διάλογο( τον έχω σε ηχογράφηση); Έχει πολύυ γελιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Φεβρουάριος 5, 2008 #536 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 στειλε πμ ασαπ το λινκ με το dialog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 5, 2008 #537 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Αντε σοβαρευτείτε (λεω γω ) με τις malfunctions του ανθρωπινου είδους πρωινιάτικα Alexis2044 δεν εισαι για τετοιο άτομο.. Σοβαρος, ευγενικός, μετρημενος και φωτοσοπίστας. Αλλα τελικά ... πίσω έχει η αλεπου την ουρά Αλλωστε, μονο τυχαίο δεν είναι το avatar σου Μην μιλησω για το τον browser που πήρε φωτιά η γούνα του btw: FF17, φανταζομαι ο τύπος θα σε κοιτούσε καπως έτσι --> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 5, 2008 #538 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από F117 έχει παραγίνει μ φαίνεται :| Κατεχάκη...... κοντά στο σταθμό του μετρό...... νυσταγμένος περιμένω έξω από το αμάξι της δουλείας.... κοίταζω ανά διαστήματα το κινητό μήπως με έχουν πάρει τηλ από την δουλεία....... ώσπου σκάει ένα "παλικάρι" νορμαλ φαινομενικά..... και ο διάλογος είχε ως εξής...... "καλήμερα συγνώμη.....μπορώ να σε ρωτήσω κάτι?" "ναι πες μου" (λέω για καναν δρόμο θα με ρωτάει......) "θα σε ενδιέφερε να κάνεις πριβέ γνωριμία?" "ε??" ( για καμια βιζιτου θα θέλει να μου πει λεω) "για πριβέ γνωριμία......ΜΟΝΟ ερωτικά....." "τι εννοείς???? " ( τι λεει ο μλκς πρωί πρωί?) "για πριβέ γνωριμία......να γνωριστούμε.....ερωτικά" ":O ΟΧΙ" (πω τον π3#$%@στη) "γιατί....?τιιι?μόνο με γυναίκες?" "ε ναι!.." ( παραξενεύτικε κίολας :|) "γιατί έτσι?" "Δεν έχει γιατί....." (ακόμη μλκας έχω μείνει) "θές να σου δώσω το τηλεφωνό μου για να με πάρεις άμα θες?" "Δεν υπάρχει καμία περίπτωση...." (:@) "Δεν θα σε ενδιέφερε να δοκίμάσεις?καθόλου?" "Ο Χ Ι " "Γιατί είσαι τόσο κάθετος?" "ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ" πω ρε π......... έχουν ξεφύγει......και ο τύπος δεν φαινότανε........ :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Φεβρουάριος 5, 2008 #539 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από Borg στειλε πμ ασαπ το λινκ με το dialog Οποιος θέλει το διάλογο pm me Θα με σταυρωσουν έτσι και τον ανεβάσω εδώ Αντε σοβαρευτείτε (λεω γω ) με τις malfunctions του ανθρωπινου είδους πρωινιάτικαAlexis2044 δεν εισαι για τετοιο άτομο.. Σοβαρος, ευγενικός, μετρημενος και φωτοσοπίστας. Αλλα τελικά ... πίσω έχει η αλεπου την ουρά Αλλωστε, μονο τυχαίο δεν είναι το avatar σου Μην μιλησω για το τον browser που πήρε φωτιά η γούνα του btw: FF17, φανταζομαι ο τύπος θα σε κοιτούσε καπως έτσι --> Welcome to the Dark Side :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 5, 2008 #540 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Προκλητικα μοιαζει με μεταλλικα και η φωνή πλησιάζει αρκέτα του Hetfield. Μονο που δεν ειναι μεταλλικα...http://www.youtube.com/watch?v=2e8QOZ4YF5s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.