Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Έχω βαρεθεί να τα διεκρινίζω. Σε 2 σελίδες θα ξεχαστούν πάλι.

Θέλουμε να σταματήσει ο κόσμος να είναι με το F5 πάνω από το ΠΟΘ.

Να μη χάνονται πληροφορίες εδώ μέσα.

Να μην τραβιούνται πολύ οι εκτός νοήματος ή εκτός θεματολογίας του Lab εδώ.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Αντε παλι αυριο να διαβαζω το ρημαδι το Management. Τι δουλεια εχω εγω μ'αυτο ρε γμτ. Εγω ειμαι αυτοματιστης! btw ακουσατε τίποτα για απεργιες μες την εβδομαδα ; Οχι, τίποτα αλλα αρχιζει και η εξεταστικη.

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Σήμερα, στις 01:07]

Αντε παλι αυριο να διαβαζω το ρημαδι το Management. Τι δουλεια εχω εγω μ'αυτο ρε γμτ. Εγω ειμαι αυτοματιστης! btw ακουσατε τίποτα για απεργιες μες την εβδομαδα ; Οχι, τίποτα αλλα αρχιζει και η εξεταστικη.

καλημερα, εμεις(πληροφορικη) την τριτη ειμαστε κλειστα.

μερααα.....

Υπαρχει κανενας εθελοντης ...να παει στη δουλεια για μενα??:hehe:

H παραπανω προταση ...θα μετεξελιχθει στο labi ..σε

"Ban μετρον αριστον"

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Χθες, στις 20:08]

Ειμαστε μεγαλα παιδια. Ολοι καταλαβαμε οτι με το @ παει στο ω. Με αυτο θιγεις και μενα που ειμαι γαυρος!

Φιλικα....(παντα!)

Ρε johnnie, οταν ακους στο ΟΑΚΑ/τουμπα/βαλε-οτι-γηπεδο-θες ενα... τσουναμι βαζελους/μπαοκια/βαλε-οτι-οπαδους-θες να βρισουν τις μανες των γαυρων πας και τους πιανεις και τους λες "φιλε, με θιγεις"?? Ή μηπως δεν εχεις "θιξει" ποτε εσυ εναν βαζελο??

Μια με τους meet the spartans" μια με τον "κ#$λογαυρο" πολυ ευθικτος μας βγηκες τωρα τελευταια.

Μου θυμιζεις τον unseen που οταν εβριζα την Ιντελα που μου εριχνε το pci-e στο 1x θιγοταν σαν Ιντελας :p

Κατσε να σε περιλαβω στο paintball σε 2 βδομαδες να σε "θιξω" λιγο ακομα :flex::coax::spell:

Αρχική απάντηση από CrazyAnt

Πιτσα Παν ή Πιτα Παν,τι προτιμας? :D:p

Πιτερ Παν :p

Τελικα βγηκε ανακοινωση. Αυριο κλειστα τα ΤΕΙ .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.