Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 20:41]

βέβαια όταν κερδίζει ο ολυμπιακός αυτό το ω γίνεται @ στον κ@λο Βάζελο ε? :hehe:

Εννοείται, δεν διαφωνώ.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από jpavly

Αν είδατε τίποτα περίεργο εδώ, δεν ήμουν εγώ, ο βρωμόVoudas ήταν :p

xa0xa0xa0xa0xa0xa

Eιπα κ γω...

Αρχική απάντηση από Colton

ΠΑΟ γερά πρωτάθλημα ξανά...

μην το ψαχνετε ρε παιδια...αφου στο τελος παλι ο Θρυλος θα το παρει...:D :D :D

:p :P :p

μπά! ο Θρύλος φετος πήγε καλα Ευρώπη! δεν είδες τι έγινε? πέρασε στους 16 και πανηγύριζαν λες και πήρανε το Champions leaque!!!:rofl:

Πρωτάθλημα δεν παίρνει φέτος.

να σου πω αν και Παναθηναϊκός την καλύτερη ομαδα αδιαμφισβήτητα την έχετε εσεις δεν αντιλέγω, η ΑΕΚ είναι πεθαμένη ομαδα και λεγαμε οτι θα κανει κοιλιά ετσι και αλλιως καθε φορα στο δευτερο γυρο κάνει, άρα δεν το λεω και σίγουρα μπορει και να το πάρετε αμα μ@λακιστούν πάλι τα δικα μας τα ρεμαλια. :tomato:

λιγο ελειψα και οι mod-admin αγριεψαν,για καθηστε καλα και αφηστε τον λαο να εκφραστει:p

Τον αφήσαμε 23 σελίδες τώρα. ’μα είναι να floodάρουν χειρότερα από πριν δεν θα έχουμε ΠΟΘ 3.0 ;)

Τελικά ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης του ΠΟΘ?

Εννοώ πέρα από τον προφανή λόγο που απορρέει από τον τίτλο "Πείτε ό,τι θέλετε"

Θέλετε να σταθούμε αποκλειστικά σε αυτό που είπε ο jax7480 στο πρώτο ποστ του ΠΟΘ 1.0?

Διευκρινήστε τι είναι δεκτό και τι όχι ως ποστ στο ΠΟΘ γιατί πραγματικά έχω μπερδευτεί.

:flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.