nickstamat Φεβρουάριος 3, 2008 #401 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από greekfragmaπαρακαλειται ο εχων ιδιωτικο χωρο προφυλαγμενου παρκινγκ απο σκονες και αεριδες οπως μου αποστειλει πμ. ΟΒΕΡ.... προμηθευτηκα τριβεια αλοιφες κερια και ειμαι ετοιμος για ενα 10ωρο τριψιμο στο τουτου μου Ζηλιάρης or what? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 3, 2008 #402 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 11:12] Ζηλιάρης or what? το χα κανονισει καιρο. απλα ελεγα γιατι να δωσω τα 250ευρω σε καποιον για να το κανει στο μισο χρονο και ισως με αμφιβολο αποτελεσμα απο εκεινο που μπορω να μαθω και να πετυχω μονος μου...... να το ευχαριστηθω κιολας.:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 3, 2008 #403 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Προς ενδιαφερόμενους:Όποιος ξανανοίξει θέμα στο ποθ και δεν το κάνει σε άλλη κατηγορία του Λάμπη, θα τρώει μία μέρα ban. Θέλετε κάτι; ανοίξτε κάπου κάποιο θέμα. Δεν απαντάνε στο θέμα σας; Ρίξτε ένα λίνκ στο ποθ ζητώντας βοήθεια. Αλλά μέχρι εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 3, 2008 #404 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 σε μενα παει αυτο moddούλη ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 3, 2008 #405 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 *.* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 3, 2008 #406 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 μολις ειδα το avp2 . Χειροτερο απο το 1ο ε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 3, 2008 #407 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 http://uk.youtube.com/watch?v=GfYDbw3Na_E&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 3, 2008 #408 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 επειδή βαρέθηκα σήμερα να διορθώνω τα post που έχετε κάνει με τεραστιών διαστάσεων photos/screenshots και να βάζω link, απλά τα σβήνω όλα. πρόβλημά σας αν δε σας αρέσει, αδιαφορώ, όπως κάνετε κι εσείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 3, 2008 #409 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Ομg . Τα ?παιδια? με το παπακι πρεπει να ειδαν ολα τα seasson της ζωής τους σε 2ρολεπτα. Oo Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 3, 2008 #410 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 πρώτα απ όλα δεν έγινε στην ελλάδα.αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Φεβρουάριος 3, 2008 #411 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Το βιντεάκι είναι oldie (©) και προφανώς δεν είναι Ελλάδα... Εντελώς κουλός ο οδηγός πάντως...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 3, 2008 #412 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 17:15] πρώτα απ όλα δεν έγινε στην ελλάδα.αυτό Καλά αυτο δεν μας ενδιαφέρει , για σκεψου να πηγαινεις ανεμελος με την μοτο και να εχεις και αλλον-η πισω και ξαφνικά να δεις ενα 206 να στουκαρει 2 μετρα διπλα σου . . . xD lol δειτε το μεχρι το τελος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 3, 2008 #413 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 παρτε ενα 101% ελληνικο τοτε http://uk.youtube.com/watch?v=QJA7SlNqCNk&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 3, 2008 #414 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από Athens2004 Καλά αυτο δεν μας ενδιαφέρει , για σκεψου να πηγαινεις ανεμελος με την μοτο και να εχεις και αλλον-η πισω και ξαφνικά να δεις ενα 206 να στουκαρει 2 μετρα διπλα σου . . . xD trust me. Ήμουν μπροστά σε ένα αντίστοιχο...μόνο που ήμουν και εγώ σε απόσταση 5 μέτρων με τα πόδια. Το μόνο που δεν σκέφτεσαι εκείνη την στιγμή είναι το flash back. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 3, 2008 #415 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από ea6gka παρτε ενα 101% ελληνικο τοτε http://uk.youtube.com/watch?v=QJA7SlNqCNk&feature=related Έ...όταν είμαι λακαμάς και όχι μόνο κάνεις μλκίες αλλά μπαίνεις και στο αντίθετο ρεύμα...τα θέλει ο κώλος σου.Οι άλλοι τι φταίνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 3, 2008 #416 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Το συγκεκριμένο με το 206, στην Ελλάδα μπορεί να είναι, απλά δεν είναι στα Λιμανάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 3, 2008 #417 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 μηπως ειναι πριν τη στροφη που μπαινει μεσα στο βραχο ο δρομος?παντως τα ζωα χειροκροτουν απο πισω , μπραβο ζωα :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 3, 2008 #418 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Παιδιά, τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό!http://uk.youtube.com/watch?v=TL-MZgbXP-U&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 3, 2008 #419 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από ea6gka μηπως ειναι πριν τη στροφη που μπαινει μεσα στο βραχο ο δρομος?παντως τα ζωα χειροκροτουν απο πισω , μπραβο ζωα :clap: Δεν έχει τόση βλάστηση εκεί ρε συ, δεν είναι Λιμανάκια. Εκτός αν με ξεγελάει τόσο η μνήμη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 3, 2008 #420 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από gznp Δεν έχει τόση βλάστηση εκεί ρε συ, δεν είναι Λιμανάκια. Εκτός αν με ξεγελάει τόσο η μνήμη μου. βσκ δεν είναι λιμανάκια 100% ούτε πρός Σούνιο είναι.Δεν είναι ελλάδα,δείτε τις ταμπέλες του δρόμου.Καμία επαφή με τις ελληνικές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.