Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από greekfragma

παρακαλειται ο εχων ιδιωτικο χωρο προφυλαγμενου παρκινγκ απο σκονες και αεριδες οπως μου αποστειλει πμ.

ΟΒΕΡ....

προμηθευτηκα τριβεια αλοιφες κερια και ειμαι ετοιμος για ενα 10ωρο τριψιμο στο τουτου μου:hehe:

Ζηλιάρης or what? :p

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 11:12]

Ζηλιάρης or what? :p

το χα κανονισει καιρο.:p

απλα ελεγα γιατι να δωσω τα 250ευρω σε καποιον για να το κανει στο μισο χρονο και ισως με αμφιβολο αποτελεσμα απο εκεινο που μπορω να μαθω και να πετυχω μονος μου......

να το ευχαριστηθω κιολας.:flower:

Προς ενδιαφερόμενους:

Όποιος ξανανοίξει θέμα στο ποθ και δεν το κάνει σε άλλη κατηγορία του Λάμπη, θα τρώει μία μέρα ban.

Θέλετε κάτι; ανοίξτε κάπου κάποιο θέμα. Δεν απαντάνε στο θέμα σας; Ρίξτε ένα λίνκ στο ποθ ζητώντας βοήθεια. Αλλά μέχρι εκεί.

επειδή βαρέθηκα σήμερα να διορθώνω τα post που έχετε κάνει με τεραστιών διαστάσεων photos/screenshots και να βάζω link, απλά τα σβήνω όλα.

πρόβλημά σας αν δε σας αρέσει, αδιαφορώ, όπως κάνετε κι εσείς.

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 17:15]

πρώτα απ όλα δεν έγινε στην ελλάδα.αυτό :p

Καλά αυτο δεν μας ενδιαφέρει :p , για σκεψου να πηγαινεις ανεμελος με την μοτο και να εχεις και αλλον-η πισω και ξαφνικά να δεις ενα 206 να στουκαρει 2 μετρα διπλα σου . . . xD

lol δειτε το μεχρι το τελος.

Αρχική απάντηση από Athens2004

Καλά αυτο δεν μας ενδιαφέρει :p , για σκεψου να πηγαινεις ανεμελος με την μοτο και να εχεις και αλλον-η πισω και ξαφνικά να δεις ενα 206 να στουκαρει 2 μετρα διπλα σου . . . xD

trust me.

Ήμουν μπροστά σε ένα αντίστοιχο...μόνο που ήμουν και εγώ σε απόσταση 5 μέτρων με τα πόδια.

Το μόνο που δεν σκέφτεσαι εκείνη την στιγμή είναι το flash back.

Αρχική απάντηση από ea6gka

παρτε ενα 101% ελληνικο τοτε http://uk.youtube.com/watch?v=QJA7SlNqCNk&feature=related

Έ...όταν είμαι λακαμάς και όχι μόνο κάνεις μλκίες αλλά μπαίνεις και στο αντίθετο ρεύμα...τα θέλει ο κώλος σου.

Οι άλλοι τι φταίνε.

Αρχική απάντηση από ea6gka

μηπως ειναι πριν τη στροφη που μπαινει μεσα στο βραχο ο δρομος?

παντως τα ζωα χειροκροτουν απο πισω , μπραβο ζωα :clap:

Δεν έχει τόση βλάστηση εκεί ρε συ, δεν είναι Λιμανάκια. Εκτός αν με ξεγελάει τόσο η μνήμη μου.

Αρχική απάντηση από gznp

Δεν έχει τόση βλάστηση εκεί ρε συ, δεν είναι Λιμανάκια. Εκτός αν με ξεγελάει τόσο η μνήμη μου.

βσκ δεν είναι λιμανάκια 100% ούτε πρός Σούνιο είναι.

Δεν είναι ελλάδα,δείτε τις ταμπέλες του δρόμου.Καμία επαφή με τις ελληνικές.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.