Dr.Paneas Φεβρουάριος 2, 2008 #381 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Θελω γρηγορες μνημες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 2, 2008 #382 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=935522 Φοβερές και τσάμπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 3, 2008 #383 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Τι τζαμπα βρε καπιλατα Παντως και οι δικες μου λιγη ταση καλα τα πανε. τις ταιζω με 1.85 . http://imageshack.gr/files/e8wwwnpawdgpm3onyret.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 3, 2008 #384 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Εντάξει γι αυτο λατρευω το e-banking.... πλήρωσα κάρτες και λογαριασμους σε 3 λεπτά.... Kαι οσο σκέφτομαι αυτους που στέκονται σε ουρες σε τράπεζες, ΕΛΤΑ, Προπατζίδικα κτλ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 3, 2008 #385 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Θελω γρηγορες μνημες.... Αρχική απάντηση από Dr.PaneasΠαντως και οι δικες μου λιγη ταση καλα τα πανε. τις ταιζω με 1.85 .http://imageshack.gr/files/e8wwwnpawdgpm3onyret.jpg Τζίζους Κράιστ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Φεβρουάριος 3, 2008 #386 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 XAXAX ΑΝΤ1 ΦΤΓ !!!!ταινιάρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 3, 2008 Author #387 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Να θυμηθούμε τα παλιά.ΟΧΙ chat στο ΠΟΘ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 3, 2008 #388 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από gbak που ειναι ο def ρεε...του χω ενα δωρακι..πιλοτε δικο σου ρεhttp://www.gillesvidal.com/blogpano/cockpit1.htm http://www.liveatc.net/feedindex.php?type=international-eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 3, 2008 #389 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Ενδιαφέρον λινκ ρε Chosen .... Προστέθηκε στα tabs Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Φεβρουάριος 3, 2008 #390 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από jpavly Να θυμηθούμε τα παλιά. ΟΧΙ chat στο ΠΟΘ. Καλήμέρες! Εσείς φταίτε που αρχίσατε νέο ΠΟΘ. Υ.Γ Ωρε το ποτο με εχει βαρεσει στο κεφαλι.... Μόλις γύρισσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 3, 2008 Author #391 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από alexis2044 Καλήμέρες! Εσείς φταίτε που αρχίσατε νέο ΠΟΘ. Υ.Γ Ωρε το ποτο με εχει βαρεσει στο κεφαλι.... Μόλις γύρισσα... Πέσε για ύπνο γιατί παραφέρεσαι όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Φεβρουάριος 3, 2008 #392 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από jpavly Πέσε για ύπνο γιατί παραφέρεσαι όμως. ok... Μάλλον θα ακολουθήσω αυτή τη συμβουλή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Φεβρουάριος 3, 2008 #393 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 jpavly εισαι ζομπι? (κοιμάσαι ποτέ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 3, 2008 #394 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 δεν ξερω για τον jpavly εγω μολις εγινα....και παω για υπνο..... p.s. παρακαλειται ο εχων ιδιωτικο χωρο προφυλαγμενου παρκινγκ απο σκονες και αεριδες οπως μου αποστειλει πμ. ΟΒΕΡ.... προμηθευτηκα τριβεια αλοιφες κερια και ειμαι ετοιμος για ενα 10ωρο τριψιμο στο τουτου μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Φεβρουάριος 3, 2008 #395 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από Borg jpavly εισαι ζομπι? (κοιμάσαι ποτέ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 3, 2008 #396 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Λοιπόν εχω πρόβλημα με το ΣΤΟΜΑΧΙ V2.13 Beta.Καθε ημέρα περίπου αυτην την ώρα αν και εχω απενεργοποιήσει (μεσω brain) τα Food Requests και το Direct Brain Access ακούγεται ενα έντονο γουργουρητό. Εχω δοκιμάσει ενεργοποιήσω το "Δίαιτα Mode" αλλα μετα απο λίγες ώρες κάνει μόνο του ρισέτ και ξαναγουργουρίζει. Το ίδιο ισχύει και για το "Νηστεία Mode" αλλα και για το "Αυτοσυγκράτηση Mode". Το μόνο που δουλευει είναι το OpenSourcevlaki 1.3 αλλα και πάλι αυτό δημιουργεί πρόβλημα στο Έντερο 2.13 (κρακαρισμένο) και ακούγεται σαν διαρροή υγραερίου. Καμια συμβουλή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 3, 2008 Author #397 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από Borg jpavly εισαι ζομπι? (κοιμάσαι ποτέ?) Όχι, trainάρω τα ninja skillz μου. Πρέπει μια μέρα να τον φτάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 3, 2008 #398 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Τι τζαμπα βρε καπιλατα Παντως και οι δικες μου λιγη ταση καλα τα πανε. τις ταιζω με 1.85 . http://imageshack.gr/files/e8wwwnpawdgpm3onyret.jpg πού ακριβώς λέει στα πόσα τρέχουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 3, 2008 #399 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Μερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 3, 2008 #400 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από LevelOne Λοιπόν εχω πρόβλημα με το ΣΤΟΜΑΧΙ V2.13 Beta. Καθε ημέρα περίπου αυτην την ώρα αν και εχω απενεργοποιήσει (μεσω brain) τα Food Requests και το Direct Brain Access ακούγεται ενα έντονο γουργουρητό. Εχω δοκιμάσει ενεργοποιήσω το "Δίαιτα Mode" αλλα μετα απο λίγες ώρες κάνει μόνο του ρισέτ και ξαναγουργουρίζει. Το ίδιο ισχύει και για το "Νηστεία Mode" αλλα και για το "Αυτοσυγκράτηση Mode". Το μόνο που δουλευει είναι το OpenSourcevlaki 1.3 αλλα και πάλι αυτό δημιουργεί πρόβλημα στο Έντερο 2.13 (κρακαρισμένο) και ακούγεται σαν διαρροή υγραερίου. Καμια συμβουλή; Κανε Format ΕΔΙΤ: Ρε γμτ μες την νυστα μου εχθες (διαβαζα και management ταυτοχρονα με το oc) ανοιγα προγραμματα για να καταγραψω τις ρυθμισεις, αλλα φαινεται πως ο,τι να ναι ανοιγα... Από ότι έχω σημειώση στο μπλοκάκι, σημερα το πρωι βλέπω οτι η screenshot είναι με μνημες CPU/7. Δηλαδη τρεχουν σε 455Mhz ->> 910DDR2 (απο 800DDR2 αρχικη). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.