Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Θελω γρηγορες μνημες....

Παντως και οι δικες μου λιγη ταση καλα τα πανε. τις ταιζω με 1.85 .

http://imageshack.gr/files/e8wwwnpawdgpm3onyret.jpg

Τζίζους Κράιστ....

Αρχική απάντηση από jpavly

Να θυμηθούμε τα παλιά.

ΟΧΙ chat στο ΠΟΘ.

Καλήμέρες!

Εσείς φταίτε που αρχίσατε νέο ΠΟΘ. :)

Υ.Γ Ωρε το ποτο με εχει βαρεσει στο κεφαλι.... Μόλις γύρισσα...

Αρχική απάντηση από alexis2044

Καλήμέρες!

Εσείς φταίτε που αρχίσατε νέο ΠΟΘ. :)

Υ.Γ Ωρε το ποτο με εχει βαρεσει στο κεφαλι.... Μόλις γύρισσα...

Πέσε για ύπνο γιατί παραφέρεσαι όμως. :)

δεν ξερω για τον jpavly εγω μολις εγινα....και παω για υπνο.....:yawn:

p.s.

παρακαλειται ο εχων ιδιωτικο χωρο προφυλαγμενου παρκινγκ απο σκονες και αεριδες οπως μου αποστειλει πμ.

ΟΒΕΡ....

προμηθευτηκα τριβεια αλοιφες κερια και ειμαι ετοιμος για ενα 10ωρο τριψιμο στο τουτου μου:hehe:

Λοιπόν εχω πρόβλημα με το ΣΤΟΜΑΧΙ V2.13 Beta.

Καθε ημέρα περίπου αυτην την ώρα αν και εχω απενεργοποιήσει (μεσω brain) τα Food Requests και το Direct Brain Access ακούγεται ενα έντονο γουργουρητό. Εχω δοκιμάσει ενεργοποιήσω το "Δίαιτα Mode" αλλα μετα απο λίγες ώρες κάνει μόνο του ρισέτ και ξαναγουργουρίζει. Το ίδιο ισχύει και για το "Νηστεία Mode" αλλα και για το "Αυτοσυγκράτηση Mode". Το μόνο που δουλευει είναι το OpenSourcevlaki 1.3 αλλα και πάλι αυτό δημιουργεί πρόβλημα στο Έντερο 2.13 (κρακαρισμένο) και ακούγεται σαν διαρροή υγραερίου.

Καμια συμβουλή;

Τι τζαμπα βρε καπιλατα :p

Παντως και οι δικες μου λιγη ταση καλα τα πανε. τις ταιζω με 1.85 .

http://imageshack.gr/files/e8wwwnpawdgpm3onyret.jpg

πού ακριβώς λέει στα πόσα τρέχουν? :p

Αρχική απάντηση από LevelOne

Λοιπόν εχω πρόβλημα με το ΣΤΟΜΑΧΙ V2.13 Beta.

Καθε ημέρα περίπου αυτην την ώρα αν και εχω απενεργοποιήσει (μεσω brain) τα Food Requests και το Direct Brain Access ακούγεται ενα έντονο γουργουρητό. Εχω δοκιμάσει ενεργοποιήσω το "Δίαιτα Mode" αλλα μετα απο λίγες ώρες κάνει μόνο του ρισέτ και ξαναγουργουρίζει. Το ίδιο ισχύει και για το "Νηστεία Mode" αλλα και για το "Αυτοσυγκράτηση Mode". Το μόνο που δουλευει είναι το OpenSourcevlaki 1.3 αλλα και πάλι αυτό δημιουργεί πρόβλημα στο Έντερο 2.13 (κρακαρισμένο) και ακούγεται σαν διαρροή υγραερίου.

Καμια συμβουλή;

Κανε Format :hehe:

ΕΔΙΤ: Ρε γμτ μες την νυστα μου εχθες (διαβαζα και management ταυτοχρονα με το oc) ανοιγα προγραμματα για να καταγραψω τις ρυθμισεις, αλλα φαινεται πως ο,τι να ναι ανοιγα... Από ότι έχω σημειώση στο μπλοκάκι, σημερα το πρωι βλέπω οτι η screenshot είναι με μνημες CPU/7. Δηλαδη τρεχουν σε 455Mhz ->> 910DDR2 (απο 800DDR2 αρχικη).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.