Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

ρε Panea καλο παλικαρι εισαι......

αλλα γιατι ρε αγορινα μου 34 ποστ σε 2 μερες στο ΠοΘ.....γιατι?????

ειλικρινα εαν συνεχιστει το ΠοΘ 2.0 με τετοιους ρυθμους chat δεν εχει νοημα να το παρακολουθω......

Αρχική απάντηση από KoMM [Σήμερα, στις 21:19]

μετά από 8 χρόνια....ξαναπήγα γυμναστήριο.ΟΥΦ...άντε να κόψω το γαμημ**** το τσιγάρο, να περάσω κανα μάθημα, και τι άλλο θέλω....

Μην το κόψεις ωρε....

Πάω γυμναστηριο σχεδόν 8 χρονια αλλα πρόσφατα το ψιλοπαράτησα καθώς ειχα μπλέξει ασχημα με την δουλεια...... πηρα απόφαση να το ξεκίνησω και πάλι συστηματικα και σε πληροφορώ οτι ως δια μαγείας μου πέρασαν τα αγχη, οι πονοκέφαλοι, οι πονοι στο άσχετο και κυρίως εχω απίστευτη ενέργεια ολη μέρα, χώρια τις ορέξεις... :innocent:

Για το αισθητικο αποτέλεσμα δεν λέω γιατι εχει σχέση και να τρώς σωστα παράλληλα με την γυμναστική....;)

Τωρα στο δικο μου παίζουν πολλά μώρα, οπότε ισως την δεις και διαφορετικά.... :p

btw: To ειχα ξεκινήσει ως φοιτήτης για να ξεκολλήσω απο τα ετοιματζίδικα... ;)

Αρχική απάντηση από greekfragma

ρε Panea καλο παλικαρι εισαι......

αλλα γιατι ρε αγορινα μου 34 ποστ σε 2 μερες στο ΠοΘ.....γιατι?????

ειλικρινα εαν συνεχιστει το ΠοΘ 2.0 με τετοιους ρυθμους chat δεν εχει νοημα να το παρακολουθω......

:sorry:

Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 22:03]

σε πληροφορώ οτι ως δια μαγείας μου πέρασαν τα αγχη, οι πονοκέφαλοι, οι πονοι στο άσχετο και κυρίως εχω απίστευτη ενέργεια ολη μέρα, χώρια τις ορέξεις... :innocent:

στο δικο μου παίζουν πολλά μώρα, οπότε ισως την δεις και διαφορετικά.... :p

Στο Π. Φαληρο... PEAK λέγεται...

Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 22:03]

οτι ως δια μαγείας μου πέρασαν τα αγχη, οι πονοκέφαλοι, οι πονοι στο άσχετο και κυρίως εχω απίστευτη ενέργεια ολη μέρα, χώρια τις ορέξεις... :innocent:

Τωρα στο δικο μου παίζουν πολλά μώρα, οπότε ισως την δεις και διαφορετικά.... :p

Και επειδη έχουμε και τους μικρους σατανάδες εδω... :p ... εννοω οτι μπορει να δοκιμάσει να αλλάξει γυμναστήριο αν θέλει απαραίτητα ωραία μωρα.... οχι να το κόψει...

:p:hehe:

ΕDIT

Αρχική απάντηση από KoMM [Σήμερα, στις 22:09]

σιγά μη το κόψω...πλήρωσα ετήσια συνδρομή...αλλιώς δε θα πήγαινα ποτέ..:D αυτοέλεγχο που έχω ο άτιμος...μ αρέσω.

Το συμβόλαιο σε πληροφορώ οτι λειτουργει ως βασικος παράγοντας για να συνεχίσεις να πηγαινεις ειδικά στην αρχή... σκέψου το διαφορετικα...

Μόνο καλο σου προσφέρει.... ;)

αυτα ειναι...good job everyone...:T:

Παντως για να ειμαιστε αντικειμενικοι η ΤΕΑΜ OCX αναλογικα με εμας ειναι καλυτερη γιατι ειναι στην δευτερη θεση εχοντας σηλωσει σχεδον τα μισα αποτελεσματα απο εμας...:getlost:

Αρχική απάντηση από gznp

http://www.hwbot.org/hallOfFame.do?type=team&applicationId=all

gkoux

τώρα το είδες?

Πριν λίγη ώρα ήμασταν 50 βαθμούς πάνω μόνο.

Χθές το πρωί 150 μπροστά.

:hehe:

http://www.hwbot.org/hallOfFame.do?type=country :p

Δεν ξερω αν εχει γραφτει ηδη ...

"In the RIAA's perfect world, each copied track would count as a separate act of infringement, meaning that a copying a ten-song CD even one time could end up costing a defendant $1.5 million if done willfully."

link

Και πιστευα οτι μονο ο George W.Bush κατεβαζει τοσο καλες ιδεες

Αρχική απάντηση από cptkoulis [Σήμερα, στις 21:14]

"In the RIAA's perfect world, each copied track would count as a separate act of infringement, meaning that a copying a ten-song CD even one time could end up costing a defendant $1.5 million if done willfully."

Όταν το πρωτοείδα, πήγα να το κάνω είδηση για την 1η σελίδα.

Διαβάζοντάς το, δεν άντεξα και το παράτησα.

Αρχική απάντηση από cptkoulis

link

Δηλαδη ένας με μια μουσική συλλογή ας πούμε 10 γιγα θα χρωσταέι 20 φορες την περιουσια του Gates. Απλα LOL.

Αρχική απάντηση από perp

Ρε παίδες εχεις ψωνίσει κανεις απο το 123market.gr ?

http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=670617#post670617

Αφού στο pix είναι φθηνότερο το προιόν γιατί να πας με το 123?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.