hayabusa Φεβρουάριος 1, 2008 #301 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Λες να το αρχισω κ εγω το γυμναστήριο ; Αξιζεί περισσότερο απο ενα jocking στην εξοχη ; μπαααα...εγω θα προτιμουσα αυτο παρα το γυμναστηριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 1, 2008 #302 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 ρε Panea καλο παλικαρι εισαι......αλλα γιατι ρε αγορινα μου 34 ποστ σε 2 μερες στο ΠοΘ.....γιατι?????ειλικρινα εαν συνεχιστει το ΠοΘ 2.0 με τετοιους ρυθμους chat δεν εχει νοημα να το παρακολουθω...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 1, 2008 #303 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από KoMM [Σήμερα, στις 21:19] μετά από 8 χρόνια....ξαναπήγα γυμναστήριο.ΟΥΦ...άντε να κόψω το γαμημ**** το τσιγάρο, να περάσω κανα μάθημα, και τι άλλο θέλω.... Μην το κόψεις ωρε.... Πάω γυμναστηριο σχεδόν 8 χρονια αλλα πρόσφατα το ψιλοπαράτησα καθώς ειχα μπλέξει ασχημα με την δουλεια...... πηρα απόφαση να το ξεκίνησω και πάλι συστηματικα και σε πληροφορώ οτι ως δια μαγείας μου πέρασαν τα αγχη, οι πονοκέφαλοι, οι πονοι στο άσχετο και κυρίως εχω απίστευτη ενέργεια ολη μέρα, χώρια τις ορέξεις... Για το αισθητικο αποτέλεσμα δεν λέω γιατι εχει σχέση και να τρώς σωστα παράλληλα με την γυμναστική.... Τωρα στο δικο μου παίζουν πολλά μώρα, οπότε ισως την δεις και διαφορετικά.... btw: To ειχα ξεκινήσει ως φοιτήτης για να ξεκολλήσω απο τα ετοιματζίδικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 1, 2008 #304 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από greekfragma ρε Panea καλο παλικαρι εισαι......αλλα γιατι ρε αγορινα μου 34 ποστ σε 2 μερες στο ΠοΘ.....γιατι?????ειλικρινα εαν συνεχιστει το ΠοΘ 2.0 με τετοιους ρυθμους chat δεν εχει νοημα να το παρακολουθω...... :sorry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 1, 2008 #305 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 22:03] σε πληροφορώ οτι ως δια μαγείας μου πέρασαν τα αγχη, οι πονοκέφαλοι, οι πονοι στο άσχετο και κυρίως εχω απίστευτη ενέργεια ολη μέρα, χώρια τις ορέξεις... στο δικο μου παίζουν πολλά μώρα, οπότε ισως την δεις και διαφορετικά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 1, 2008 #306 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 σε ποιο πηγαινεις Πανο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Φεβρουάριος 1, 2008 #307 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas :sorry: Αφήστε την νέα γενιά να εκφραστεί ρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Φεβρουάριος 1, 2008 #308 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 σιγά μη το κόψω...πλήρωσα ετήσια συνδρομή...αλλιώς δε θα πήγαινα ποτέ.. αυτοέλεγχο που έχω ο άτιμος...μ αρέσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 1, 2008 #309 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Στο Π. Φαληρο... PEAK λέγεται... Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 22:03] οτι ως δια μαγείας μου πέρασαν τα αγχη, οι πονοκέφαλοι, οι πονοι στο άσχετο και κυρίως εχω απίστευτη ενέργεια ολη μέρα, χώρια τις ορέξεις... Τωρα στο δικο μου παίζουν πολλά μώρα, οπότε ισως την δεις και διαφορετικά.... Και επειδη έχουμε και τους μικρους σατανάδες εδω... ... εννοω οτι μπορει να δοκιμάσει να αλλάξει γυμναστήριο αν θέλει απαραίτητα ωραία μωρα.... οχι να το κόψει... ΕDIT Αρχική απάντηση από KoMM [Σήμερα, στις 22:09] σιγά μη το κόψω...πλήρωσα ετήσια συνδρομή...αλλιώς δε θα πήγαινα ποτέ.. αυτοέλεγχο που έχω ο άτιμος...μ αρέσω. Το συμβόλαιο σε πληροφορώ οτι λειτουργει ως βασικος παράγοντας για να συνεχίσεις να πηγαινεις ειδικά στην αρχή... σκέψου το διαφορετικα... Μόνο καλο σου προσφέρει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Φεβρουάριος 1, 2008 #310 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Βαρέθηκα να μπεντσάρω πάω να παίξω κανα παιχνιδάκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Φεβρουάριος 1, 2008 #311 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 μα για αυτό πλήρωσα ετήσια συνδρομή -πέρα απ ότι ήταν υπερπροσφορά-. Γουστάρω να ξεκουνηθώ λιγάκι, τόσα χρόνια ποτά ξενύχτια κοψίδια κ gaming...φτάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 1, 2008 #312 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 http://www.hwbot.org/hallOfFame.do?type=team&applicationId=allgkoux Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 1, 2008 #313 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 αυτα ειναι...good job everyone... Παντως για να ειμαιστε αντικειμενικοι η ΤΕΑΜ OCX αναλογικα με εμας ειναι καλυτερη γιατι ειναι στην δευτερη θεση εχοντας σηλωσει σχεδον τα μισα αποτελεσματα απο εμας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 1, 2008 #314 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από gznp http://www.hwbot.org/hallOfFame.do?type=team&applicationId=all gkoux τώρα το είδες? Πριν λίγη ώρα ήμασταν 50 βαθμούς πάνω μόνο. Χθές το πρωί 150 μπροστά. http://www.hwbot.org/hallOfFame.do?type=country Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Φεβρουάριος 1, 2008 #315 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Δεν ξερω αν εχει γραφτει ηδη ..."In the RIAA's perfect world, each copied track would count as a separate act of infringement, meaning that a copying a ten-song CD even one time could end up costing a defendant $1.5 million if done willfully."link Και πιστευα οτι μονο ο George W.Bush κατεβαζει τοσο καλες ιδεες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chessman Φεβρουάριος 1, 2008 #316 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από cptkoulis [Σήμερα, στις 21:14] Δεν ξερω αν εχει γραφτει ηδη ..."In the RIAA's perfect world, each copied track would count as a separate act of infringement, meaning that a copying a ten-song CD even one time could end up costing a defendant $1.5 million if done willfully." Και πιστευα οτι μονο ο George W.Bush κατεβαζει τοσο καλες ιδεες Όταν το πρωτοείδα, πήγα να το κάνω είδηση για την 1η σελίδα.Διαβάζοντάς το, δεν άντεξα και το παράτησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Φεβρουάριος 1, 2008 #317 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από cptkoulis Δεν ξερω αν εχει γραφτει ηδη ..."In the RIAA's perfect world, each copied track would count as a separate act of infringement, meaning that a copying a ten-song CD even one time could end up costing a defendant $1.5 million if done willfully."link Και πιστευα οτι μονο ο George W.Bush κατεβαζει τοσο καλες ιδεες Δηλαδη ένας με μια μουσική συλλογή ας πούμε 10 γιγα θα χρωσταέι 20 φορες την περιουσια του Gates. Απλα LOL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 1, 2008 #318 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Ρε παίδες εχεις ψωνίσει κανεις απο το 123market.gr ? http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=670617#post670617 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Φεβρουάριος 1, 2008 #319 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από perp Ρε παίδες εχεις ψωνίσει κανεις απο το 123market.gr ? http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=670617#post670617 Αφού στο pix είναι φθηνότερο το προιόν γιατί να πας με το 123? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 1, 2008 #320 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Μόλις γύρισα.. Η πλατεία έχει αρχίσει να χαλάει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.