RootX Φεβρουάριος 1, 2008 #241 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από greekfragma προβλεπω κλειδωματα καθε 2 μερες εαν συνεχισετε με τετοιους ρυθμους Μήπως μπορείς να μου πεις και πότε θα πάρουμε άυξηση btw? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 1, 2008 #242 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 τη μερα που θα παρω και γω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 1, 2008 #243 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από CrazyAntΘα φανει αν και κατα ποσο πηρε το message Το θεμα παντως ειναι να σταματησει η ηχορυπανση γιατι εχουμε εξεταστικη...και μολις τελειωσει η εξεταστικη με το καλο εχουμε επιλογες :devil: Τέτοιοι τύποι δεν παίρνουν από λόγια - he'll be back. Μου θυμίζει την προηγούμενη γειτόνισσα με το uber καινούριο της πιστολάκι το καλοκαίρι. Long Story follows. Μια μέρα ωραία και καλή πέφτει η ασφάλεια. Βγαίνω διάδρομο, ανεβάζω. Ξαναπέφτει. Τεσπά λέω. Ξανά. Μα? Διάολε? - Τι γίνεται βρε συ? - (νινί voice) Πιστολάκι πάω να βάλω χιχι - Και μόνο από το πιστολάκι πέφτει? - Δεν τσέλω (νινί translator: ξέρω) - Καλά (σημείωση - είμαι ο ένας που έχει air-condition στην εστία (υπάρχουν κι άλλοι, είναι φορητά εκείνα)) Επόμενη μέρα τα ίδια. Μεθεπόμενη ξανά. - Βρε συ της λέω, πήρες άλλο πιστολάκι? Πέρσι δε γινόντουσαν αυτά. - Όχι δε φταίει το πιστολάκι. - Βρε συ, καινούριο πήρες, έτσι? - Όχι. - Φέρε να το δω μισό λεπτό. - Το aircondition σου φταίει. - Πέρσι γιατί δεν έφταιγε βρε συ? - Και ο υπολογιστής σου. - Μα πέρσι? Το χειμώνα? Γιατί δεν έπεφτε τότε μαζί με όλα τα αερόθερμα+καλοριφέρ? - Και τα ηχεία σου. - :X: Βρε συ, εμένα με νοιάζει γιατί δεν έχω UPS, μην πάθει τπτ το PC. Τους 500ρηδές μου φοβάμαι (Seagate εσωτερικοί τότε). - Δε φταίει το πιστολάκι. - Βρε αυτά καίνε πολύ! Μπορεί να πάνε 1-2KW άνετα. - Το air condition φταίει. - Μα δεν το είχα ανοιχτό. - Δε φταίει το πιστολάκι. - Τελικά πήρες καινούριο? - Όχι. 2 weeks συνεχιζόταν η φάση. Κάποια στιγμή λέω του κερατά, τι διάολο. Πέφτει η ασφάλεια. - Βρε συ, αν είναι πριν βάλεις πιστολάκι πες μου να κλείνω τπτ εδώ. - Λογαριασμό θα σου δίνω? (τεστοστερόνη) - Τόσο δύσκολο είναι? - Δηλαδή να σου χτυπάω την πόρτα και να σου λέω ότι βάζω πιστολάκι? - Δύσκολο είναι? - Ναι. Και δεν το κάνω. - Μα αυτό ρίχνει την ασφάλεια (σημείωση: κοιμόμουν μια φάση και με τπτ ανοιχτό - καλοκαιρινή μπόρα γαρ - έπεφτε η ασφάλεια απο το πιστολάκι). - Όχι δεν τη ρίχνει αυτό. Ρίχνω μια ματιά μέσα, το βλέπω. Τα κλασικά μεγάλα του κομμωτηρίου. Το πιάνω και βλέπω 1.5-2.5KW. - Πρώτον γιατί μου λες ψέματα ότι δεν πήρες καινούριο. - Έτσι. - Δεύτερον, κοίτα εδώ πόσα Watt καίει. - Και τι φταίω εγώ, δε θα φτιάξω τα μαλλιά μου? (σημείωση: από πλήρες βρεγμένο σε ενάμιση λεπτό ήταν παντελώς στεγνά με δαύτο) - Δε σου είπα αυτό, πες μου αν είναι να κλείνω το PC. - Όχι. - Μα έχω δεδομένα στους δίσκους ρε κορίτσι μου και αν τα χάσω θα έχω πρόβλημα. - Κι εμένα τι με νοιάζει? (τεστοστερόνη στον εγκέφαλο, πολλαπλασιασμός, πρώτες εκρήξεις) - Εργασίες δηλαδή αν χάσω δε σε νοιάζει? - Όχι, δικές μου είναι? Πάω μέσα, ξηλώνω έναν 500άρη και της το δίνω στο χέρι. - Αυτό το βλέπεις? - Ναι. - Στιβαρό έτσι? - Ας πούμε. - Με αυτό θα σου ανοίξω το κεφάλι αν χαλάσει. Καπίτο? Κόλλησε. - Καπίτο λέμε? (δυνατά) Αν χαλάσει αυτό, εγώ θα βγω στο διάδρομο και φρόντιζε να μη σε πετύχω. Μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα. Εγώ ακόμα νομίζω ότι έκανα καλά που της ψιλοφώναξα (δε με έχει ακούσει κανείς εδώ στην εστία να φωνάζω, να γελάμε). Από τις ελάχιστες φορές που συγχίστηκα τόσο με γυναίκα. Τα πα και ξεθύμανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 1, 2008 #244 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Καθε φορα που με βλεπω μικρο, λύνομαι στα γέλια. Εφτιαξα ενα βιντεάκι που δείχνει οτι από μικρός είχα σχηματίσει άποψη για τα ναρκωτικα. Τώρα θα μου την αλλαξετε βρε ; LOLΕχει πολυ γέλιο, ρίξτε μια ματια:http://www.youtube.com/watch?v=_b9CkDk-XXU Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 1, 2008 #245 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Να προσέχεις τις αντιδράσεις σου γιατί άμα πεταχτεί με καμία φίλη της και σε κατηγορήσει ότι την απείλησες, θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 1, 2008 #246 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Ρε 'σεις, πότε γράψατε τόσες σελίδες? Χθες βράδυ ήταν 9:whip: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 1, 2008 #247 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από racer Ρε 'σεις, πότε γράψατε τόσες σελίδες? Χθες βράδυ ήταν 9:whip: Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις... φταίει ο Φάρμας Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 1, 2008 #248 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Ρε παιδιά, Θυμάται κανείς πώς κάνουμε στα vista,να παίζουν όλα τα ηχεία σε mp3? Κάτι στα enhancements θυμάμαι. Αλλά νομίζω δεν βλέπω την επιλογη εκείνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 1, 2008 #249 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από RootX Να προσέχεις τις αντιδράσεις σου γιατί άμα πεταχτεί με καμία φίλη της και σε κατηγορήσει ότι την απείλησες, θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Το χω δει μαν live να συμβαίνει σε γνωστό. Αστυνομία έφτασαν και το παιδί τρελάθηκε - γελούσε μπροστά στον αστυνόμο. Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Ρε παιδιά, Θυμάται κανείς πώς κάνουμε στα vista,να παίζουν όλα τα ηχεία σε mp3? Κάτι στα enhancements θυμάμαι. Αλλά νομίζω δεν βλέπω την επιλογη εκείνη Νέο θέμα n00b :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Φεβρουάριος 1, 2008 #250 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από Samael Bαρεθηκα να βλεπω αηδιες με 2-3-4-69 καρτες κ ανυπαρκτη υποστηριξη απο Drivers... Αλλα για να συνεχιζουν...μαλλον θα υπαρχουν θυματα που παν κ παιρνουν 4 καρτες κ 2kW PSU για να εντυπωσιαζουν τις γκομενες... Σκύψε να σου πω... Δε σταυρώνεις γκόμενα γιατί έχεις δύο account στο WoW και λιώνεις όλη μέρα, όχι γιατί δεν έχεις CrossFireX... Get some perspective, ρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 1, 2008 #251 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 http://windowsvistablog.com/blogs/windowsvista/articles/450038.aspxspeaka fill a optionz , fill da room with noize from all da speaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 1, 2008 #252 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 gznp : να σαι καλα που με εκανες και γελαγα μονος μου στη δουλεια... LOL τελειως Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 1, 2008 #253 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 gznp ασε τις λαλακιες και κοιτα να το φας το γκομενακι γιατι σου φωναζει καθαρα και ξαστερα , ΘΕΛΩ TROUBLESHOOTING Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 1, 2008 #254 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 ΠΡΕΠΕΙ να παραγγείλω σήμερα έναν Q6600.. Δοκίμασα έναν Β3 ενός φίλου μου και έπαθα πλάκα. Αυτός όμως "χτύπησε" μόνο 3.5GHz, εγώ θα κοιτάξω για έναν G0:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 1, 2008 #255 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Για λιγο Help παιδες...Μπιτακι, περσινο καλοκαιρινο. Mε στιχακι "You're so sexy....sexy....sexy..."Αny idea ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 1, 2008 #256 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από Shaman Σκύψε να σου πω... Δε σταυρώνεις γκόμενα γιατί έχεις δύο account στο WoW και λιώνεις όλη μέρα, όχι γιατί δεν έχεις CrossFireX... Get some perspective, ρα! Χαχαχ, λες αυτος να ειναι ο λογος που δε μπορω να βρω δευτερη ε? I shall reconsider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 1, 2008 #257 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από ea6gka gznp ασε τις λαλακιες και κοιτα να το φας το γκομενακι γιατι σου φωναζει καθαρα και ξαστερα , ΘΕΛΩ TROUBLESHOOTING Καταγγελία στη Δ.Ο. του TheLab.gr Ο χρήστης phwnz λέει: kalo to xanthotaki? Ο χρήστης phwnz λέει: efuge apo to mantri kai xesalonei Ο χρήστης phwnz λέει: fato mh to afhseis etsi Ο χρήστης phwnz λέει: Απόσπασμα από το msn πριν από κανα τέταρτο. Είναι πλέον ΦΑΝΕΡΟ ότι ο χρήστης easports προσπαθεί να ανεβάσει τα spam post του :D :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 1, 2008 #258 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 ^^ 30φυλοπουλος wannabe , τα απορριπτω ολα ειναι σκευωριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 1, 2008 #259 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Για παμε να δουμε το βιντεο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Φεβρουάριος 1, 2008 #260 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Μερικά καλλιτεχνικά έργα είναι πάντα επίκαιρα και φρέσκα σαν σημερινά παρόλο που έχουν γραφτεί χρονιααα πριν. Παραθέτω ένα απόσπασμα : [Δίσκος: Μουσικές ταξιαρχίες έτος 1982] Για τη γιορτή της μητέραςΜικροαστοί θα σας φάνε τα παιδιά σαςθα σας φάνε ζωντανούςΚανίβαλοι, κανίβαλοι θα γίνουνεΘα βραχυκυκλώσω το σεσουάρτο σεσουάρ του κομμωτηρίουνα πάθει εγκεφαλικόεπεισόδιο η μανούλα μουΜαμά!Θα ρίξω LSDστη λίμνη του Μαραθώναμπας και τη βρούνε επιτέλουςοι ξενέρωτοι προλετάριοιΜαμά!Μικροαστοί θα σας φάνε τα παιδιά σαςθα σας φάνε ζωντανούςΚανίβαλοι, κανίβαλοι θα γίνουνε Περισσότερα http://www.tzimakos.gr/diskogr/moustax/d2.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.