Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

ενταξει ειναι σε δοκιμαστικη φαση ρε συ..για bench και τετοια..αν ειναι δυνατον να φορτωθεις και να χρεωθεις 4 καρτονια για την παρτη σου...

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από inertiacreep [Σήμερα, στις 02:22]

Οπότε εσύ ξυπνάς μια ωραία πρωία στις 8 και τον καλημερίζεις με το "Infecting The Crypts" των Suffocation.

Και σου λέω εγώ μετά αν θα το ξανακάνει :laughing:

Καλοτάξιδο και το νεο ΠΟΘ :magic:

Ρα δεν κερδιζει οποιος βαλλει πιο δυνατα τη μουσικη...

Πριν λιγο αρχισε τα λαικοποπ τσιτα για 20 λεπτα (τωρα ξυπνησε προφανως το λαλακισμενο) και ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ εβαλλε το Soldier of Fortune...

Μιλαμε για ψυχανομαλιαση....

@inertiacreep+gznp

Εγω σε τετοιες φλωρικες λυσεις τυπου οφθαλμος αντι οφθαλμου (στην προκειμενη) δεν καταφευγω γιατι στην τελικη η γειτονια την πληρωνει...

Η ο ορθος του κολαρο στην εαξτμηση ή κατι αλλο εξισου βιαιο...τελοC

Τα νευρα μου ομως ε?Καθε εξεταστικη η ιδια ιστορια (προφανως τοτε μονο το πορσεχω τοσο εντονα).Και δεν βγαινει κ στο μπαλκονι καθολου να τον καλωσορησω...

Soon I'll Call The Cops...:getlost:

Τωρα εβαλλε το Michele...

Το γυρισαμε στα καψουροτραγουδα εις την αγγλικης τωρα...

Και του πεταω στο μπαλκονι items :devil: αλλα δεν καταλαβαινει χριστο...

#%^%@#$!@&^%^$*

παιδια θυμηθηκα το παιχνιδι interstate 76?ετσ δε γραφεται;

θυμαμαι οτι ειχα πορωθει:hehe:

Αρχική απάντηση από CrazyAnt

Ρα δεν κερδιζει οποιος βαλλει πιο δυνατα τη μουσικη...

Πριν λιγο αρχισε τα λαικοποπ τσιτα για 20 λεπτα (τωρα ξυπνησε προφανως το λαλακισμενο) και ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ εβαλλε το Soldier of Fortune...

Μιλαμε για ψυχανομαλιαση....

@inertiacreep+gznp

Εγω σε τετοιες φλωρικες λυσεις τυπου οφθαλμος αντι οφθαλμου (στην προκειμενη) δεν καταφευγω γιατι στην τελικη η γειτονια την πληρωνει...

Η ο ορθος του κολαρο στην εαξτμηση ή κατι αλλο εξισου βιαιο...τελοC

Τα νευρα μου ομως ε?Καθε εξεταστικη η ιδια ιστορια (προφανως τοτε μονο το πορσεχω τοσο εντονα).Και δεν βγαινει κ στο μπαλκονι καθολου να τον καλωσορησω...

Soon I'll Call The Cops...:getlost:

Καλήμερες!:)

Μια είναι η λύση και κρύβεται εντός τούτου του rar!

Διαλεγουμε ένα, βαζουμε σε repeat και την κάνουμε.

Πραγματικό must-have...

***Μην ξαναδώ rapidshare link φίλος.

Το CD που εσύ έβαλες, κάποιος το έχει copyright και το πουλάει.

Το νου μας :)

ρε μαστορες δεν θα τα ακουσει κιολας....

το πιο εκνευριστικο ΔΕ ειναι οι tracklist του που ειναι γελοιες...

εβαλε Gansta paradise,La ista Bonita,Bill Karas,αλλο ενα latinoξεθαμα τωρα και συνεχιζει...

Απλα πριν φωναξω τους μπατσους θελω να τον επετυχω μια πρωτα και δεν βγαινει και στο μπαλκονι....

Εριξε λιγο εντασεις τωρα...μαλλον ξυπνησε ο βοδακας...

είναι απλό το θέμα.

Αντι να συγχήζεσαι.

Πάς,χτυπάς κουδουνακι..αν δεν το ακούει..κοπανάς την πόρτα και οταν ανοιξει τον τουλουμιάζεις

La ista Bonita :hehe: το χει καΨΕι ο τυπος και να τον τουλουμιασεις δεν παρει χαμπαρι τιποτα..:hehe:

Αρχική απάντηση από CrazyAnt

Τωρα εβαλλε το Michele...

Το γυρισαμε στα καψουροτραγουδα εις την αγγλικης τωρα...

Και του πεταω στο μπαλκονι items :devil: αλλα δεν καταλαβαινει χριστο...

#%^%@#$!@&^%^$*

χαχαΑΧΧΑαχχα

so much για το όχι στο Χαμουραμπί :hehe::hehe::hehe:

Εδώ στην Εστία είναι εύκολο να το ρίξεις στην "εκδίκηση", σε σπίτι κι εγώ θα σκεφτόμουν τους γείτονες, δε φταίνε οι άνθρωποι σε τπτ να μπλεχτούν σε πόλεμο.

Αλλά εδώ? Μου έπαιζε ο άλλος κρητική λύρα 5 η ώρα το πρωί? No worries m8.

Astral Projection - Soundform. Με το σκάσιμο στην αρχή άκουσα τη λύρα να πέφτει κάτω μαζί με διάφορους άλλους ήχους.

Το τρόμαξα το παιδί.

Αρχική απάντηση από gznp

χαχαΑΧΧΑαχχα

so much για το όχι στο Χαμουραμπί :hehe::hehe::hehe:

Εδώ στην Εστία είναι εύκολο να το ρίξεις στην "εκδίκηση", σε σπίτι κι εγώ θα σκεφτόμουν τους γείτονες, δε φταίνε οι άνθρωποι σε τπτ να μπλεχτούν σε πόλεμο.

Αλλά εδώ? Μου έπαιζε ο άλλος κρητική λύρα 5 η ώρα το πρωί? No worries m8.

Astral Projection - Soundform. Με το σκάσιμο στην αρχή άκουσα τη λύρα να πέφτει κάτω μαζί με διάφορους άλλους ήχους.

Το τρόμαξα το παιδί.

Αυτά καλά. Αμα οι από πάνω π****αι σα κουνελια; Ηρθαν από τα κάτω συγκροτήματα και τους κάναν παρατήρηση γιατί ακούγονταν μέχρι εκεί!

Εδώ τι κάνεις;

ΧΑ!!!!

Βγηκε στο μπαλκονι ο τσιχλοφουσκας,του τα πα και ηρεμησα....

-"Ξερεις τι ωρα ειναι φιλε?" μου λεει,"Μετα τις 2κ30 ειναι ωρα κοινης ησυχιας"

-"Η κοβεις μουσικη κ μαρσαρισμα το βραδυ ή θα γινουμε κ@λος,τελοC",

"Κατανοητον?"

-......

-"Κατανοητον?"

-....Κατανοητον

-"Χαιρομαι"

Θα φανει αν και κατα ποσο πηρε το message

Το θεμα παντως ειναι να σταματησει η ηχορυπανση γιατι εχουμε εξεταστικη...και μολις τελειωσει η εξεταστικη με το καλο εχουμε επιλογες :devil:

Αρχική απάντηση από alexis2044

Αυτά καλά. Αμα οι από πάνω π****αι σα κουνελια; Ηρθαν από τα κάτω συγκροτήματα και τους κάναν παρατήρηση γιατί ακούγονταν μέχρι εκεί!

Εδώ τι κάνεις;

Πάς μια μέρα επίσκεψη...στήνεις καμερούλα...και κάθε βράδυ..ποπ κορν και live θέμα :hehe:

Αρχική απάντηση από alexis2044 [Σήμερα, στις 13:49]

Εδώ τι κάνεις;

εκει φωναζεις τα φιλαρακια σου και στηνεις αυτι,επιφωνηματα,ευγε,κτλ και φυσικα recording για audio documentation :tomato:

ετσι ακριβως πριν 4 μερες σε σπιτι κολητου καθως διαβαζαμε,κατα τις 1 αρχισαν οι απο πανω την συνεβρεση και παιζει να σπασαν το μισο σπιτι πρωτα :banging:

Πολυ βια ναουμ :jump:

Μας μαμησαν το διαβασμα κ πηγαμε για μπιρες και μεις μετα το μισαωρο,εφοσον ειδαμε πως ηταν unstoppable :flex:

Μου βάζετε τρελές ιδέες...:devil: :devil:

Καλά όλα αυτά όμως ρε παιδιά, αν έχεις και μικρό παιδί στο σπίτι και σου ρχεται καθε λίγο και λιγάκι... "Ξαδελφούλη, ξαδελφούλη σφάζουν την κυρια Μαρία!!!"

Τα νεύρα μου... πονοκέφαλος με έπιασε

Από δευτέρα πάω στον ΟΤΕ Λάρισας για απειλές και πιθανότατα να κάνω και μήνυση έτσι για την εκτόνωση :mad: :devil:

Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 13:55]

,εφοσον ειδαμε πως ηταν unstoppable :flex:

Ατσα....

Ζμπρωχτης ο τοφαλος πρωην mod...

Κι εγω που νομιζα οτι ηταν gay

:boxed:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.