alexis2044 Φεβρουάριος 1, 2008 #201 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Δεν τα έχω ψαξει και ιδιαίτερα για να πω την αληθεια. Είναι δύσκολα πιλότε μου ; Καληνυχτα παιδια Ελπιζω αυριο να ειναι καλη μερα Καληνύχτα dancer :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 1, 2008 #202 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από alexis2044 Καληνύχτα dancer :whistle2: Ασε ρε Naughty night. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Φεβρουάριος 1, 2008 #203 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 01:44] δεν θα τον πετυχω πρωι ή καποια αλλη ωρα τεσπα τον μακακα? Θα του μαμησω το ταμ τιρι ριμ ή θα φερω κολαρο Τον ορθο του Στην εξατμηση του δικυκλου του :mad: καθε βραδυ η ιδια ιστορια και το πρωι χαρουμενο ξυπνημα απο τις 9 με μουσικες οτινανιες,απο Βιση μεχρι Sabath.... ασταδιαλα,τα πα και ηρεμησα με τον ξεκ0λιαρη τον πιτσιρικα... Οπότε εσύ ξυπνάς μια ωραία πρωία στις 8 και τον καλημερίζεις με το "Infecting The Crypts" των Suffocation. Και σου λέω εγώ μετά αν θα το ξανακάνει Καλοτάξιδο και το νεο ΠΟΘ :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Φεβρουάριος 1, 2008 #204 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Σήμερα, στις 01:45] ....Είναι δύσκολα? Στην αρχή σου φαίνονται περιεργα όπως όλα τα πράγματα, αλλά είναι εύκολα ,εργαλεία ειναι....που χρησιμοποιουνται συχνα πιλότε μου ; Dem με m όχι F Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Φεβρουάριος 1, 2008 #205 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Αντε παιδια καλό βράδυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Φεβρουάριος 1, 2008 #206 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Πωπωωωω... Πρώτο μάθημα της πρώτης μου εξεταστικής αύριο και δεν έχω ανοίξει βιβλίο (εδώ βέβαια να σημειώσω ότι δεν έχω πάρει καν το βιβλίο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 1, 2008 #207 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από greekfragmaπαρακαλειται ο εχων την εξουσια κινησης του ηλιακου συστηματος να μου δωσει ηλιοφανεια για 15 ωρες:giveup: Θα πω στον Chuck καμια κουβέντα, δεν υπόσχομαι και πολλά όμως. Αρχική απάντηση από greekfragmaνομιζω οτι η κρεμαλα θα εχει πιο πολυ δραση μεσω msn πρεπει να ξεχωρισουμε την εννοια του Πείτε ό,τι θέλετε από το Chatt-άρετε όσο θέλετε :hi: Word. Υπάρχει και το IRC για τους ρομαντικούς. Αρχική απάντηση από CrazyAnt δεν θα τον πετυχω πρωι ή καποια αλλη ωρα τεσπα τον μακακα? Θα του μαμησω το ταμ τιρι ριμ ή θα φερω κολαρο Τον ορθο του Στην εξατμηση του δικυκλου του :mad: καθε βραδυ η ιδια ιστορια και το πρωι χαρουμενο ξυπνημα απο τις 9 με μουσικες οτινανιες,απο Βιση μεχρι Sabath.... ασταδιαλα,τα πα και ηρεμησα με τον ξεκ0λιαρη τον πιτσιρικα... Χα! Here: Γειτόνισσα εκ της "μειονότητας" της Ξάνθης, με τρελή έφεση στα καψουρολαϊκά (παραδόξως εις την ελληνικήν) να δίνει ρεσιτάλ (ναι τραγουδάει και αυτή) στις 10-12 και 5-7. Και με τα σεσουάρ/σκούπες/δεν-ξέρω-τι να ρίχνει κάθε 3 και little την ασφάλεια στο διάδρομο (και μετά μιλάτε εσείς για την κατανάλωση των Quad π.χ.). Να βάλω τσι φωνές? 1) Τρελός 2) Κακός (είναι κορίτσι βρε) 3) Ρατσίστας Ελληναράς (ντροπή και αίσχος) 4) Κακός Αθηναίος Λύση: - 2 η ώρα χτες το βράδυ είδα το Flags of our Fathers σε ένταση 1/4 των 5450, υπέραρκετή για δυσανασχέτηση. - Προγραμματισμός αγοράς UPS που θα αντέχει ΚΑΙ τα 5450, να την κουφάνω τελείως. Είμαι κάφρος και το χαίρομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 1, 2008 #208 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 00:38] ...θα ελεγα οτι ηταν το πρωτο.. Ανάλογα την ερμηνεία που δίνεις. Να σου θυμίσω επίσης ότι η μυθολογία της παλαιάς είναι απλά ανεκτή από τους περισσότερους ορθόδοξους Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 1, 2008 #209 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 08:14] Να σου θυμίσω επίσης ότι η μυθολογία της παλαιάς είναι απλά ανεκτή από τους περισσότερους ορθόδοξους Τι εννοΑεις ρε Αντιχριστε!?!??!??! Δεν υπηρχε Adam & Eve?? Στους κροκοδειλους λεμεεεε!! Υ.Γ. Με τα χασισια και τις πρεζες το φαγανε το παληκαρι τον ea354gkakakaka. Ποστ δεν σταυρωσε ο γκαγκομοιρης. edit: Γκουντ μορνινγκ εντ Γκουντ Μανθ εντ ντοΝτ φοργκετ "Ιτς μαδαφακιν΄ΦΡΑΗΝΤΕΗ!!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 1, 2008 #210 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από SLN Τι εννοΑεις ρε Αντιχριστε!?!??!??! Δεν υπηρχε Adam & Eve?? Στους κροκοδειλους λεμεεεε!! Υ.Γ. Με τα χασισια και τις πρεζες το φαγανε το παληκαρι τον ea354gkakakaka. Ποστ δεν σταυρωσε ο γκαγκομοιρης. :rofl: Εφτασε η Παρασκευη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 1, 2008 Author #211 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από Chosen Μην τον βλέπετε αυστηρό, ο jpavly κατά βάθος είναι πολύ ρομαντική ψυχή... όλο το team μας είναι ρομαντικό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 1, 2008 #212 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 1, 2008 #213 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 κοιταχτε εδω χαμος ωρε πρωι πρωι τι βλεπω http://www.legitreviews.com/article/593/1/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 1, 2008 #214 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Καλημεραααααααααααααααααααααααααααααti !!! Μα τι είναι αυτό ;;; Η χαρα της ΔΕΗ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 1, 2008 #215 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 ενταξει παιδια...να θελεις να ερθεςι δουλεια να πιεις το καφεδακι σου να ηρεμησεις ΔΕ μπορεις να το κανεις...Ηταν κλειστα ολα χθες απο δημοσιες υπηρεσιες κλπ και και χθες δεν ειχε δουλεια..Ουε μια αναμονη..ΤΩΡΑ ομως θυμηθηκαν να παρουν τηλ για τις χθεσινες υποχρεωσεις και εχουμε απο τις 10 παρα εχουμε 155 αναμονες..και ειναι μονιμα πανω απο 100... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 1, 2008 #216 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από GoMaR ενταξει παιδια...να θελεις να ερθεςι δουλεια να πιεις το καφεδακι σου να ηρεμησεις ΔΕ μπορεις να το κανεις...Ηταν κλειστα ολα χθες απο δημοσιες υπηρεσιες κλπ και και χθες δεν ειχε δουλεια..Ουε μια αναμονη..ΤΩΡΑ ομως θυμηθηκαν να παρουν τηλ για τις χθεσινες υποχρεωσεις και εχουμε απο τις 10 παρα εχουμε 155 αναμονες..και ειναι μονιμα πανω απο 100... Που εργαζεσαι αρχηγε μου ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Φεβρουάριος 1, 2008 #217 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από GoMaR ενταξει παιδια...να θελεις να ερθεςι δουλεια να πιεις το καφεδακι σου να ηρεμησεις ΔΕ μπορεις να το κανεις... Ηταν κλειστα ολα χθες απο δημοσιες υπηρεσιες κλπ και και χθες δεν ειχε δουλεια..Ουε μια αναμονη.. ΤΩΡΑ ομως θυμηθηκαν να παρουν τηλ για τις χθεσινες υποχρεωσεις και εχουμε απο τις 10 παρα εχουμε 155 αναμονες..και ειναι μονιμα πανω απο 100... εσυ ρε μαν πως προλαβαινεις και γραφεις...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 1, 2008 #218 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Που εργαζεσαι αρχηγε μου ; 11880 Αρχική απάντηση από oxide εσυ ρε μαν πως προλαβαινεις και γραφεις...? αναγκαστικα βαζω τον πελατη σε αναμονη η γραφω οσο περιμενει η οταν μου λεει τι ζηταει και μετα τον ξαναρωταω τι θελει τζουρα καφε δε μπορουμε να πιουμε στο διαστημα οταν περιμενουμε για νεα κληση..right now we have 89 edit : τωρα πηγε 101 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 1, 2008 #219 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Σε καταλαβαίνω...εγω δούλευα το καλοκαιρι στο 131 του ΟΤΕ εδω Θεσσαλονίκη (καρολου ντιλ με ερμου γωνία). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 1, 2008 #220 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από gbak κοιταχτε εδω χαμος ωρε πρωι πρωι τι βλεπω http://www.legitreviews.com/article/593/1/ Bαρεθηκα να βλεπω αηδιες με 2-3-4-69 καρτες κ ανυπαρκτη υποστηριξη απο Drivers... Αλλα για να συνεχιζουν...μαλλον θα υπαρχουν θυματα που παν κ παιρνουν 4 καρτες κ 2kW PSU για να εντυπωσιαζουν τις γκομενες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.