Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Δεν τα έχω ψαξει και ιδιαίτερα για να πω την αληθεια. Είναι δύσκολα πιλότε μου ;

Καληνυχτα παιδια:zzz: Ελπιζω αυριο να ειναι καλη μερα:)

Καληνύχτα dancer :whistle2:

funny-pictures-cat-hugs-itself2.jpg

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 01:44]

δεν θα τον πετυχω πρωι ή καποια αλλη ωρα τεσπα τον μακακα?

Θα του μαμησω το ταμ τιρι ριμ ή θα φερω κολαρο Τον ορθο του Στην εξατμηση του δικυκλου του :mad: :mad:

καθε βραδυ η ιδια ιστορια και το πρωι χαρουμενο ξυπνημα απο τις 9 με μουσικες οτινανιες,απο Βιση μεχρι Sabath....

ασταδιαλα,τα πα και ηρεμησα με τον ξεκ0λιαρη τον πιτσιρικα...:getlost:

Οπότε εσύ ξυπνάς μια ωραία πρωία στις 8 και τον καλημερίζεις με το "Infecting The Crypts" των Suffocation.

Και σου λέω εγώ μετά αν θα το ξανακάνει :laughing:

Καλοτάξιδο και το νεο ΠΟΘ :magic:

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Σήμερα, στις 01:45]

....Είναι δύσκολα?

Στην αρχή σου φαίνονται περιεργα όπως όλα τα πράγματα,

αλλά είναι εύκολα ,εργαλεία ειναι....που χρησιμοποιουνται συχνα

πιλότε μου ;

Dem με m όχι F :p

Αρχική απάντηση από greekfragma

παρακαλειται ο εχων την εξουσια κινησης του ηλιακου συστηματος να μου δωσει ηλιοφανεια για 15 ωρες:giveup:

Θα πω στον Chuck καμια κουβέντα, δεν υπόσχομαι και πολλά όμως.

Αρχική απάντηση από greekfragma

νομιζω οτι η κρεμαλα θα εχει πιο πολυ δραση μεσω msn

πρεπει να ξεχωρισουμε την εννοια του

Πείτε ό,τι θέλετε

από το

Chatt-άρετε όσο θέλετε

:hi:

Word.

Υπάρχει και το IRC για τους ρομαντικούς.

Αρχική απάντηση από CrazyAnt

δεν θα τον πετυχω πρωι ή καποια αλλη ωρα τεσπα τον μακακα?

Θα του μαμησω το ταμ τιρι ριμ ή θα φερω κολαρο Τον ορθο του Στην εξατμηση του δικυκλου του :mad: :mad:

καθε βραδυ η ιδια ιστορια και το πρωι χαρουμενο ξυπνημα απο τις 9 με μουσικες οτινανιες,απο Βιση μεχρι Sabath....

ασταδιαλα,τα πα και ηρεμησα με τον ξεκ0λιαρη τον πιτσιρικα...:getlost:

Χα!

Here:

Γειτόνισσα εκ της "μειονότητας" της Ξάνθης, με τρελή έφεση στα καψουρολαϊκά (παραδόξως εις την ελληνικήν) να δίνει ρεσιτάλ (ναι τραγουδάει και αυτή) στις 10-12 και 5-7. Και με τα σεσουάρ/σκούπες/δεν-ξέρω-τι να ρίχνει κάθε 3 και little την ασφάλεια στο διάδρομο (και μετά μιλάτε εσείς για την κατανάλωση των Quad π.χ.).

Να βάλω τσι φωνές?

1) Τρελός

2) Κακός (είναι κορίτσι βρε)

3) Ρατσίστας Ελληναράς (ντροπή και αίσχος)

4) Κακός Αθηναίος

Λύση:

- 2 η ώρα χτες το βράδυ είδα το Flags of our Fathers σε ένταση 1/4 των 5450, υπέραρκετή για δυσανασχέτηση.

- Προγραμματισμός αγοράς UPS που θα αντέχει ΚΑΙ τα 5450, να την κουφάνω τελείως.

Είμαι κάφρος και το χαίρομαι.

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 00:38]

:hmm:...θα ελεγα οτι ηταν το πρωτο..

:p

Ανάλογα την ερμηνεία που δίνεις.

Να σου θυμίσω επίσης ότι η μυθολογία της παλαιάς είναι απλά ανεκτή από τους περισσότερους ορθόδοξους

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 08:14]

Να σου θυμίσω επίσης ότι η μυθολογία της παλαιάς είναι απλά ανεκτή από τους περισσότερους ορθόδοξους

Τι εννοΑεις ρε Αντιχριστε!?!??!??!

Δεν υπηρχε Adam & Eve??

Στους κροκοδειλους λεμεεεε!!

Υ.Γ.

Με τα χασισια και τις πρεζες το φαγανε το παληκαρι τον ea354gkakakaka.

Ποστ δεν σταυρωσε ο γκαγκομοιρης.

edit: Γκουντ μορνινγκ εντ Γκουντ Μανθ εντ ντοΝτ φοργκετ "Ιτς μαδαφακιν΄ΦΡΑΗΝΤΕΗ!!!!"

d1xtzymoiq9afrtp7jes.jpg

Αρχική απάντηση από SLN

Τι εννοΑεις ρε Αντιχριστε!?!??!??!

Δεν υπηρχε Adam & Eve??

Στους κροκοδειλους λεμεεεε!!

Υ.Γ.

Με τα χασισια και τις πρεζες το φαγανε το παληκαρι τον ea354gkakakaka.

Ποστ δεν σταυρωσε ο γκαγκομοιρης.

:rofl: :rofl:

Εφτασε η Παρασκευη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!! :D

ενταξει παιδια...να θελεις να ερθεςι δουλεια να πιεις το καφεδακι σου να ηρεμησεις ΔΕ μπορεις να το κανεις...

Ηταν κλειστα ολα χθες απο δημοσιες υπηρεσιες κλπ και και χθες δεν ειχε δουλεια..Ουε μια αναμονη..

ΤΩΡΑ ομως θυμηθηκαν να παρουν τηλ για τις χθεσινες υποχρεωσεις και εχουμε απο τις 10 παρα εχουμε 155 αναμονες..και ειναι μονιμα πανω απο 100...

Αρχική απάντηση από GoMaR

ενταξει παιδια...να θελεις να ερθεςι δουλεια να πιεις το καφεδακι σου να ηρεμησεις ΔΕ μπορεις να το κανεις...

Ηταν κλειστα ολα χθες απο δημοσιες υπηρεσιες κλπ και και χθες δεν ειχε δουλεια..Ουε μια αναμονη..

ΤΩΡΑ ομως θυμηθηκαν να παρουν τηλ για τις χθεσινες υποχρεωσεις και εχουμε απο τις 10 παρα εχουμε 155 αναμονες..και ειναι μονιμα πανω απο 100...

Που εργαζεσαι αρχηγε μου ;

Αρχική απάντηση από GoMaR

εσυ ρε μαν πως προλαβαινεις και γραφεις...?:p

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Που εργαζεσαι αρχηγε μου ;

11880

Αρχική απάντηση από oxide

εσυ ρε μαν πως προλαβαινεις και γραφεις...?:p

αναγκαστικα βαζω τον πελατη σε αναμονη η γραφω οσο περιμενει η οταν μου λεει τι ζηταει και μετα τον ξαναρωταω τι θελει :hehe:

τζουρα καφε δε μπορουμε να πιουμε στο διαστημα οταν περιμενουμε για νεα κληση..right now we have 89

edit : τωρα πηγε 101 :hehe:

Αρχική απάντηση από gbak

κοιταχτε εδω χαμος ωρε πρωι πρωι τι βλεπω

2005374581926842570_rs.jpg

http://www.legitreviews.com/article/593/1/

Bαρεθηκα να βλεπω αηδιες με 2-3-4-69 καρτες κ ανυπαρκτη υποστηριξη απο Drivers...

Αλλα για να συνεχιζουν...μαλλον θα υπαρχουν θυματα που παν κ παιρνουν 4 καρτες κ 2kW PSU για να εντυπωσιαζουν τις γκομενες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.