deninho Νοέμβριος 19, 2010 #35141 Νοέμβριος 19, 2010 Το αφήνω και εδώ:National Geographic's Photography Contest 2010 - The Big Picture - Boston.com
filthy_dwarf Νοέμβριος 19, 2010 #35142 Νοέμβριος 19, 2010 Τα τσάγια που μου αρέσουν είναι τα πράσινα γιασεμιού ( Yu Zhang Min Hao και Pearls ) Αυτό το πίνω κυρίως σαν αντιοξειδωτικό. Σε αυτόν τον τομέα δεν το πιάνει κανένα. Γεμίζω το μπουκάλι του ποδηλάτου : )για αντιοξειδοτικά πίνω pu erh tao cha ποθ βγάζει και μια ολόκληρη κανάτα με κάθε φωλίτσα
spresv Νοέμβριος 19, 2010 #35143 Νοέμβριος 19, 2010 Αν δω εστω και ενα ακομη σπαμ απο το inout.gr (μα καλα, τι διαολο ειναι αυτο?), θα τουφεκισω τον admin του στη μαπα. Ελεος πια με τα ρημαδιασμενα.
hayabusa Νοέμβριος 20, 2010 #35144 Νοέμβριος 20, 2010 είχε κάποια σχέση νομίζω με το blue-whitegt. προσωπικά είχα να το ακούσω από τότε που έκλεισε ο tracker.
racer Νοέμβριος 20, 2010 #35145 Νοέμβριος 20, 2010 Τον τρελό!Why Is Tom Cruise Sitting On Top of the World's Tallest Building?
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 20, 2010 #35146 Νοέμβριος 20, 2010 για αντιοξειδοτικά πίνω pu erh tao cha ποθ βγάζει και μια ολόκληρη κανάτα με κάθε φωλίτσαΗ διαφορά του Pooibos είναι ότι δεν περιέχει καφεΐνη - τεΐνη που είναι διουρητική.Αν έχεις πιει και 2 καφέδες, κάθε 100 μέτρα θα κατεβαίνεις από το ποδήλατο για κατούρημα : P
dunkel_Stern Νοέμβριος 20, 2010 #35147 Νοέμβριος 20, 2010 Το σιρόπι για τον πονόλαιμο είναι μπόμπα, έχει στα συστατικά Αιθυλική Αλκοόλη...
aggelopas Νοέμβριος 20, 2010 #35148 Νοέμβριος 20, 2010 Φιλος ασχετος γενικα με υπολογιστες πουλαει μηχανακι στο car.grτου στελνει email στα αγγλικα τυπος απο αγγλια και αφου ρωταει για την κατασταση κλπ. του λεει να φτιαξει paypal να του στειλει το χρημα.ο φιλος φτιαχνει (νομιζει δηλαδη γιατι δεν εκανε verify την καρτα του) και του στελνει να του βαλει το χρημα.του βαζει ο αλλος 6000 ευρω και του λεει τα 800 ειναι για το σιπινγκ.με 3 email και χωρις φωτογραφια στο car.gr του εστειλε 6 χιλιαρικα που ειναι βεβαια suspended μεχρι το verification,χωρις να τον ξερει!στην αγγλια το βρισκει φθηνοτερο εν τω μεταξυ γιατι και ο φιλος απο αγγλια το εφερε με 300 ευρω σιπινγκ.
HotPeanut Νοέμβριος 20, 2010 #35149 Νοέμβριος 20, 2010 in.gr - Δικαστική εντολή για τη μεταφορά του Γουέσλι Σνάιπς στη φυλακή - Ειδήσεις - Πολιτισμός
filthy_dwarf Νοέμβριος 20, 2010 #35150 Νοέμβριος 20, 2010 Η διαφορά του Pooibos είναι ότι δεν περιέχει καφεΐνη - τεΐνη που είναι διουρητική.Αν έχεις πιει και 2 καφέδες, κάθε 100 μέτρα θα κατεβαίνεις από το ποδήλατο για κατούρημα : Pye, όπως είπα το rooibos το πίνω όταν δεν θέλω καφεΐνη/τείνη
HotPeanut Νοέμβριος 20, 2010 #35152 Νοέμβριος 20, 2010 Ρε τι μας λες; Cosmo.gr - "Ναι" του Πάπα στα προφυλακτικάΕίναι πολύυυυυυυυυυ μπροστά ο pope.
ManolisX Νοέμβριος 20, 2010 #35153 Νοέμβριος 20, 2010 I ll just leave it here[ame=http://www.youtube.com/watch?v=woySeSNBL3o&feature=related]YouTube - trolololol[/ame]
alexis2044 Νοέμβριος 21, 2010 #35155 Νοέμβριος 21, 2010 No, it has nothing to do with slowing down. For one thing, not many people know or care who Joshua Bell is. The more important thing is that people have to go to work so they can support their family and pay their mortgage and listening to a street musician for an hour on a cold work day morning is not worth the risk of getting fired, no matter how good he is.
astrolabos Νοέμβριος 21, 2010 #35157 Νοέμβριος 21, 2010 Αν σκέφτεσαι έτσι τότε χάνεις τη ζωή μέσα στα χέρια σου. Keep walking.
alexis2044 Νοέμβριος 21, 2010 #35158 Νοέμβριος 21, 2010 Αν σκέφτεσαι έτσι τότε χάνεις τη ζωή μέσα στα χέρια σου. Keep walking.Αντώνη έχεις άδικο. Δεν είναι δίκαιο να απαιτείς από κάποιον να αργήσει στην δουλειά του, ένα κρύο πρωινό, και να κάτσει να ακούσει έναν μουσικό σε ένα σταθμό μετρό για να τον θεωρήσεις ζωντανό.Δεν είναι ούτε η ώρα ούτε ο τόπος.Είναι σαν να μου λες ότι στον ίδιο σταθμό πέταξες ένα κομμάτι χρυσό, βαμμένο στο χρώμα του μπρούτζου και να επιχειρηματολογείς ότι όλοι όσοι περνάνε είναι τυφλοί αφού δεν το μαζεύουν...Και από την άλλη, μπορεί να μην τον ακούσω στο μετρό, αλλά θα πάω στο μέγαρο να τον ακούσω. Και θα πληρώσω γιατί θεωρώ ότι αυτό που προσφέρει είναι άξιο ανταμοιβής.Σωστό επιχείρημα θα ήτανε να μου πεις ότι έκανε μια συναυλία και δεν πάτησε κανείς πόδι. Τότε ναι, θα είχες δίκιο. Αλλά στην περίπτωση που αναφέρει η παραπάνω εικόνα, ο βιοπορισμός πάντα θα έχει μεγαλύτερη αξία από την τέχνη/διασκέδαση.
kostas82 Νοέμβριος 21, 2010 #35159 Νοέμβριος 21, 2010 Hacker Builds Floating Jedi-Training Remote Droid | Gadget Lab | Wired.comme wants
astrolabos Νοέμβριος 21, 2010 #35160 Νοέμβριος 21, 2010 Αντώνη έχεις άδικο. Δεν είναι δίκαιο να απαιτείς από κάποιον να αργήσει στην δουλειά του, ένα κρύο πρωινό, και να κάτσει να ακούσει έναν μουσικό σε ένα σταθμό μετρό για να τον θεωρήσεις ζωντανό.Δεν είναι ούτε η ώρα ούτε ο τόπος.Είναι σαν να μου λες ότι στον ίδιο σταθμό πέταξες ένα κομμάτι χρυσό, βαμμένο στο χρώμα του μπρούτζου και να επιχειρηματολογείς ότι όλοι όσοι περνάνε είναι τυφλοί αφού δεν το μαζεύουν...Και από την άλλη, μπορεί να μην τον ακούσω στο μετρό, αλλά θα πάω στο μέγαρο να τον ακούσω. Και θα πληρώσω γιατί θεωρώ ότι αυτό που προσφέρει είναι άξιο ανταμοιβής.Σωστό επιχείρημα θα ήτανε να μου πεις ότι έκανε μια συναυλία και δεν πάτησε κανείς πόδι. Τότε ναι, θα είχες δίκιο. Αλλά στην περίπτωση που αναφέρει η παραπάνω εικόνα, ο βιοπορισμός πάντα θα έχει μεγαλύτερη αξία από την τέχνη/διασκέδαση.Το απαιτώ κάποιον να κάνει κάτι και το πρέπων μέρος για να κάνω κάτι, είναι εκφράσεις και λογικές τις οποίες θα τις άκουγα από τον πατέρα μου, όχι από κάποιον που διανύει την δεύτερη δεκαετία της ζωής του. Fyi, την ζωή τη ζεις παρατηρώντας αυτό που συμβαίνει δίπλα σου, δεν κατεβάζεις το κεφάλι, φοράς τις παρωπίδες και πας για να προλάβεις. Να προλάβεις τί; αυτό που υπάρχει δίπλα σου το χάνεις, τυποποιείς τη διασκέδασή σου, διαμορφώνεις τα θέλω σου στα πρέπει που σου επιβάλλει η κοινωνία. Πες μου, ποια ήταν η τελευταία φορά που έδωσες σημασία σε ένα κομμάτι μπρούντζο για να δεις τι κρύβει μέσα του;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.