Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

οχι τα ειχε παθει πριν τον δω.

τζιπαβλι ηθελα να στο πω εχτες αλλα το ξεχασα το groupon ειχε κουπονι για αττικο παρκο 15 ευρω για 2 ατομα. το πηραν 5000.

aggelopas έγραψε:
συναντω ενα φιλο μου 4 φορες την τελευταια χρονια.

την πρωτη τρακαρε το αυτοκινητο.

τη δευτερη εκανε μπαηπας ο πατερας του.

την τριτη τον μαχαιρωσε ενας στο δρομο.

και τωρα του ανοιξαν και το σπιτι.

άμα κάθε φορα που σε συναντάει τυχαία ο άνθρωπος στον δρόμο, δεν τρέχει να σωθεί... καλά να πάθει

dunkel_Stern έγραψε:
μύρισεεεεεεε!!! λιώνει η μασχάλη σιδερα ποσο βρωμάω σήμερα

Λούσου με ultrex και θα δεις

aggelopas έγραψε:
οχι τα ειχε παθει πριν τον δω.

τζιπαβλι ηθελα να στο πω εχτες αλλα το ξεχασα το groupon ειχε κουπονι για αττικο παρκο 15 ευρω για 2 ατομα. το πηραν 5000.

OH NOES!

Θα παω φροντιστηριο,θα φαω 3 πιτογυρα και αφου ξεφουσκωσω λιγο,θα παρω την 4net να τους τα κανω τσουρεκια λιγακι.Δεν εχουν τον θεο τους!!!

1kb/s !!! Ειναι αυτη ταχυτητα για download??? :wall:

Πρώτα θα φάει φροντιστήριο, μετά θα φάει γύρους και τέλος μερικούς υπαλλήλους της Forthnet...

ΓιαγκΤ έγραψε:

Το τιμάω συχνά! βγάζει έτσι μια μελιαστή γεύση. Το προτιμώ για βραδινό τσαι.

alexis2044 έγραψε:
Δοκίμασε και το Earl Grey, μάρκας κατά προτίμηση Twinnings. Δε νομίζω ότι υπάρχει τσάι που να μπορεί να το ξεπεράσει σε γεύση και άρωμα.

κι-όμως υπάρχουν πολύ καλύτερα αρώματα και γευσεις.

alexis2044 έγραψε:
Δοκίμασε και το Earl Grey, μάρκας κατά προτίμηση Twinnings. Δε νομίζω ότι υπάρχει τσάι που να μπορεί να το ξεπεράσει σε γεύση και άρωμα.
  filthy_dwarf έγραψε:
Το τιμάω συχνά! βγάζει έτσι μια μελιαστή γεύση. Το προτιμώ για βραδινό τσαι.

κι-όμως υπάρχουν πολύ καλύτερα αρώματα και γευσεις.

Τα τσάγια που μου αρέσουν είναι τα πράσινα γιασεμιού ( Yu Zhang Min Hao και Pearls )

Αυτό το πίνω κυρίως σαν αντιοξειδωτικό. Σε αυτόν τον τομέα δεν το πιάνει κανένα. Γεμίζω το μπουκάλι του ποδηλάτου : )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.