Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

οχι τα ειχε παθει πριν τον δω.

τζιπαβλι ηθελα να στο πω εχτες αλλα το ξεχασα το groupon ειχε κουπονι για αττικο παρκο 15 ευρω για 2 ατομα. το πηραν 5000.

συναντω ενα φιλο μου 4 φορες την τελευταια χρονια.

την πρωτη τρακαρε το αυτοκινητο.

τη δευτερη εκανε μπαηπας ο πατερας του.

την τριτη τον μαχαιρωσε ενας στο δρομο.

και τωρα του ανοιξαν και το σπιτι.

άμα κάθε φορα που σε συναντάει τυχαία ο άνθρωπος στον δρόμο, δεν τρέχει να σωθεί... καλά να πάθει

μύρισεεεεεεε!!! λιώνει η μασχάλη σιδερα ποσο βρωμάω σήμερα

Λούσου με ultrex και θα δεις

οχι τα ειχε παθει πριν τον δω.

τζιπαβλι ηθελα να στο πω εχτες αλλα το ξεχασα το groupon ειχε κουπονι για αττικο παρκο 15 ευρω για 2 ατομα. το πηραν 5000.

OH NOES!

Θα παω φροντιστηριο,θα φαω 3 πιτογυρα και αφου ξεφουσκωσω λιγο,θα παρω την 4net να τους τα κανω τσουρεκια λιγακι.Δεν εχουν τον θεο τους!!!

1kb/s !!! Ειναι αυτη ταχυτητα για download??? :wall:

Πρώτα θα φάει φροντιστήριο, μετά θα φάει γύρους και τέλος μερικούς υπαλλήλους της Forthnet...

Το τιμάω συχνά! βγάζει έτσι μια μελιαστή γεύση. Το προτιμώ για βραδινό τσαι.

Δοκίμασε και το Earl Grey, μάρκας κατά προτίμηση Twinnings. Δε νομίζω ότι υπάρχει τσάι που να μπορεί να το ξεπεράσει σε γεύση και άρωμα.

κι-όμως υπάρχουν πολύ καλύτερα αρώματα και γευσεις.

Δοκίμασε και το Earl Grey, μάρκας κατά προτίμηση Twinnings. Δε νομίζω ότι υπάρχει τσάι που να μπορεί να το ξεπεράσει σε γεύση και άρωμα.
Το τιμάω συχνά! βγάζει έτσι μια μελιαστή γεύση. Το προτιμώ για βραδινό τσαι.

κι-όμως υπάρχουν πολύ καλύτερα αρώματα και γευσεις.

Τα τσάγια που μου αρέσουν είναι τα πράσινα γιασεμιού ( Yu Zhang Min Hao και Pearls )

Αυτό το πίνω κυρίως σαν αντιοξειδωτικό. Σε αυτόν τον τομέα δεν το πιάνει κανένα. Γεμίζω το μπουκάλι του ποδηλάτου : )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.