Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

δεν νομιζω... εγω 1 μερα μετα απο το συμβαν αγορασα μια μπαταρια.. μου ηρθε χθες. :o

Κάθε φορά που βλέπω το topic "Τι παίζετε αυτον τον καιρό;", μου δημιουργείται πάντα η ακατανίκητη επιθυμία να μπω μέσα και να ποστάρω "Το πουλάκι μας". :hehe:

Insert card here... :baby:

ΑΥΤΟ ακριβώς σκέφτομαι και εγώ! χχαχαχα

όσο για τα δέματα. στάλθηκε απο φίλο με speedex τώρα 3 μέρες ένα πακέτο άφαντο το δέμα...

Κάθε φορά που βλέπω το topic "Τι παίζετε αυτον τον καιρό;", μου δημιουργείται πάντα η ακατανίκητη επιθυμία να μπω μέσα και να ποστάρω "Το πουλάκι μας". :hehe:

Insert card here... :baby:

budgie.jpg

Καλα με αυτο που διαβασα κιολας στην αρχη ,πραγματικα δεν παιζει ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΑΝ να το κατεβαζα,ποσο μαλλον να το δω στο σινεμα!!!

Ακου εκει 36 λεπτα!!Εγω νομιζα θα ταν σε 2 μερη ,αλλα μιαμιση ωρα ρε παιδακι μου...

36 λεπτα δεν ειναι ουτε ενα επεισοδιο απο τα μυστικα της Εδεμ.

Αν νομιζουν οτι θα βγαλουν billions and billions ειναι βαθεια νυχτωμενοι!

Καλα με αυτο που διαβασα κιολας στην αρχη ,πραγματικα δεν παιζει ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΑΝ να το κατεβαζα,ποσο μαλλον να το δω στο σινεμα!!!

Ακου εκει 36 λεπτα!!Εγω νομιζα θα ταν σε 2 μερη ,αλλα μιαμιση ωρα ρε παιδακι μου...

Σκηνοθεσία: ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΓΕΙΤΣ Σενάριο: ΣΤΙΒ ΚΛΟΟΥΒΣ Ηθοποιοί: ΝΤΑΝΙΕΛ ΡΑΝΤΚΛΙΦ , ΡΟΥΠΕΡΤ ΓΚΡΙΝΤ , ΜΑΓΚΙ ΣΜΙΘ , ΕΜΑ ΓΟΥΑΤΣΟΝ , ΡΕΙΦ ΦΑΙΝΣ , ΕΛΕΝΑ ΜΠΟΝΑΜ ΚΑΡΤΕΡ , ΜΙΡΑΝΤΑ ΡΙΤΣΑΡΝΤΣΟΝ , ΤΙΜΟΘΙ ΣΠΑΛ , ΑΛΑΝ ΡΙΚΜΑΝ , ΤΖΟΥΛΙ ΓΟΥΟΛΤΕΡΣ , ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΓΚΡΙΦΙΘΣ , ΜΠΡΕΝΤΑΝ ΓΚΛΙΣΟΝ , ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΘΙΟΥΛΙΣ Διάρκεια: 146 λεπτά Πρεμιέρα: Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010 Χρονολογία παραγωγής: 2010 Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ, ΒΡΕΤΑΝΙΑ

http://www.villagecinemas.gr/index.asp?a_id=60&parent_id=45&movie_id=002237

Ρε hydra διάβασε λίγο καλύτερα πριν ποστάρεις, μη βιάζεσαι τόσο.

One of the most interesting leaks of the year has just occurred with the appearance of the first 36 minutes of Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 on dozens of BitTorrent sites.

Δεν την παλεύει η εφηβεία μαζί σου ε; :hehe:

Δε νομίζετε ότι το αστείο με τον χύτρα έχει γίνει μπανάλ;

Για τα εισήτηρια-μαύρη αγορά και έτσι, ναι, έχει γίνει. Το αστείο το λέμε 1 άντε 2 φορές. Μετά καντάει κουραστικό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.