Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Η γκρίνια της ημέρας

Δείγμα κακής διαχείρισης: Εισιτήρια -Επισκεφτείτε μας -Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Είσοδος 15€ το άτομο + 5€ αν πας στο Δελφινάριο. Στην Πράγα έδωσα 4€ είσοδο για όλα.

Μερικοί άνθρωποι είναι απλά χαζοί. Από χαρακτήρα και για σπάσιμο δεν έχω πάει εδώ και 4 χρόνια. Και είμαι άνθρωπος που λατρεύει τους ζωολογικούς. Αν είχε 5€ το εισιτήριο, θα είχα πάει τουλάχιστον 10 φορές όμως. Οπότε μπορεί ο Γάλλος να σκέφτεται ότι είναι έξυπνος με το 15άρι στην είσοδο, αλλά τελικά, είναι πολύ χαζός.

Πάρε μια ετήσια και πήγαινε κάθε ΣΚSA24I.png

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

έχει αρχίσει να μου τη δίνει αυτή η φάτσα που χρησιμοποιείς σε καθε ποστ :p

(ναι ξέρω και την απάντηση: "Problem haya? -->φάτσα)

Η γκρίνια της ημέρας

Είσοδος 15€ το άτομο + 5€ αν πας στο Δελφινάριο. Στην Πράγα έδωσα 4€ είσοδο για όλα.

Μερικοί άνθρωποι είναι απλά χαζοί. Από χαρακτήρα και για σπάσιμο δεν έχω πάει εδώ και 4 χρόνια. Και είμαι άνθρωπος που λατρεύει τους ζωολογικούς. Αν είχε 5€ το εισιτήριο, θα είχα πάει τουλάχιστον 10 φορές όμως. Οπότε μπορεί ο Γάλλος να σκέφτεται ότι είναι έξυπνος με το 15άρι στην είσοδο, αλλά τελικά, είναι πολύ χαζός.

Γιατί δεν λες του Hydra να σου βρει ένα;

Η γκρίνια της ημέρας

Γιατί δεν λες του Hydra να σου βρει ένα;

:hehe: έφυγε για ατάκες :hehe:

ποιός ψήνεται να σηκωθεί σε 5 ωρίτσες και να πάει στο εκλογικό κέντρο στη θέση μου ; :D

somethink like...

skaMg.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.