Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
  bezdim έγραψε:
Τι έγινε με το cdkey τελικά ρε γίγα; :whip:

Κλειδώθηκε στο steam account μου, δεν κινδυνεύουμε πια :hehe:

bezdim έγραψε:
Το ότι σας πέταξα 5-6 τρολλιές δε σημαίνει πως το κάνω και for a living :p

ΑΣΤΑ αυτά και πόσταρε τις φώτος :p

αυτα ειναι.ξυπναω ομορφα και ωραια να ετοιμαστω για αναβαση στην παρνηθα

και ανοιγω το μεγαλο πισι να ακουσω λιγο μουσικη και τσουφ παρε την ασφαλεια κατω.

παω να ανοιξω ασφαλεια , παρτην με την μια κατω.κλεινω τροφοδοτικο , ανοιγω ασφαλεια κομπλε.

ανοιγω τροφοδοτικο απο πισω , παρτην παλι κατα 'γης.

εν τελη το τροφοδοτικο παπαλα...(εγγυηση δεν εχει προφανως) κ δε ξερω και τι αλλο εχει παρει.

ααααααχ....

GoMaR έγραψε:
εν τελη το τροφοδοτικο παπαλα...(εγγυηση δεν εχει προφανως) κ δε ξερω και τι αλλο εχει παρει.

ααααααχ....

Τα τροφοδοτικά που φύγαν, hardware μού πήρανε...:p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=iJI-HamuntI]YouTube - Βίκυ Μοσχολιού - τα τρένα που φύγαν - Σταύρος Ξαρχάκος[/ame]

Η γκρίνια της ημέρας

Δείγμα κακής διαχείρισης: Εισιτήρια -Επισκεφτείτε μας -Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Είσοδος 15€ το άτομο + 5€ αν πας στο Δελφινάριο. Στην Πράγα έδωσα 4€ είσοδο για όλα.

Μερικοί άνθρωποι είναι απλά χαζοί. Από χαρακτήρα και για σπάσιμο δεν έχω πάει εδώ και 4 χρόνια. Και είμαι άνθρωπος που λατρεύει τους ζωολογικούς. Αν είχε 5€ το εισιτήριο, θα είχα πάει τουλάχιστον 10 φορές όμως. Οπότε μπορεί ο Γάλλος να σκέφτεται ότι είναι έξυπνος με το 15άρι στην είσοδο, αλλά τελικά, είναι πολύ χαζός.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.