Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Αυτό το αμάξι αξίζει να φας ακόμα και κάρτα :p

Kαι btw, δεν αναφερθήκαμε σε τεχνικές λεπτομέρειες κλπ, οπότε δεν πιστεύω ότι πειράζει :)

Αυτό το αμάξι αξίζει να φας ακόμα και κάρτα :p

Kαι btw, δεν αναφερθήκαμε σε τεχνικές λεπτομέρειες κλπ, οπότε δεν πιστεύω ότι πειράζει :)

2 παραπάνω πόρτες είναι μεγάλη διάφορα :p

Μου τη δινει τρελα οταν μια γκομενα αποσυντονιζει ολη την παρεα.

Ο κολλητος βγηκε απο στρατο με αδεια και επειδη η δικια του εχει φωτογραφιση την Παρασκευη πρεπει να βγουμε Σαββατο και μαλιστα να παμε εκει που αυτη θελει.Και εχει και το θρασος να μου πει αν προλαβω να περασω τουλαχιστον καμια βολτα να δω τον φιλο μου.Ενω θα ειναι εκει περα ενα σωρο ξεμπαρκοι....

Καθεται ολη τη μερα και θα μου πει εμενα ποτε θα βγουμε.Δε παει να βρει καμια δουλεια η αργοσχολη...!

Σεβας στους δουλους του νιουνιου ....τι να πω. :fist:

Η maserati που έχει ο υπουργός δεν είναι η quattroporte αλλά είναι η grandtoursimo !

που την καταλαβατε την διαφορα ρε παιδια? πηγατε στο γκαραζ σας και τα συγκρινατε ε?

ε επειδη εγω εχω μονο την ''μεγαλη'' μπερδευτηκα ενα πραμα να πουμε...:tomato:

που την καταλαβατε την διαφορα ρε παιδια? πηγατε στο γκαραζ σας και τα συγκρινατε ε?

ε επειδη εγω εχω μονο την ''μεγαλη'' μπερδευτηκα ενα πραμα να πουμε...:tomato:

Δεν χρειαζεται να πας στο γκαραζ για να καταλαβεις πιο μοντελο ειναι :p...... (Το αρθρο ειχε φωτογραφια τιν φατσα του αυτοκινητου το οποιο διαφερει πολυ απο την 4πορτε)

Μου τη δινει τρελα οταν μια γκομενα αποσυντονιζει ολη την παρεα.

Ο κολλητος βγηκε απο στρατο με αδεια και επειδη η δικια του εχει φωτογραφιση την Παρασκευη πρεπει να βγουμε Σαββατο και μαλιστα να παμε εκει που αυτη θελει.Και εχει και το θρασος να μου πει αν προλαβω να περασω τουλαχιστον καμια βολτα να δω τον φιλο μου.Ενω θα ειναι εκει περα ενα σωρο ξεμπαρκοι....

Καθεται ολη τη μερα και θα μου πει εμενα ποτε θα βγουμε.Δε παει να βρει καμια δουλεια η αργοσχολη...!

Σεβας στους δουλους του νιουνιου ....τι να πω. :fist:

Το νινι σερνει καραβι, τον φιλο σου θα αφηνε νομιζεις? :hehe:

Αδε καλημερεεεεεεεες!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.