Periklis_pap Νοέμβριος 10, 2010 #34862 Νοέμβριος 10, 2010 Παντως δεν τον χαλασε η maserati quattroporte...:man_in_love:Η maserati που έχει ο υπουργός δεν είναι η quattroporte αλλά είναι η grandtoursimo !
nickstamat Νοέμβριος 10, 2010 #34866 Νοέμβριος 10, 2010 Αυτό το αμάξι αξίζει να φας ακόμα και κάρτα Kαι btw, δεν αναφερθήκαμε σε τεχνικές λεπτομέρειες κλπ, οπότε δεν πιστεύω ότι πειράζει
Periklis_pap Νοέμβριος 10, 2010 #34867 Νοέμβριος 10, 2010 Αυτό το αμάξι αξίζει να φας ακόμα και κάρτα Kαι btw, δεν αναφερθήκαμε σε τεχνικές λεπτομέρειες κλπ, οπότε δεν πιστεύω ότι πειράζει 2 παραπάνω πόρτες είναι μεγάλη διάφορα
Hydra Νοέμβριος 10, 2010 #34873 Νοέμβριος 10, 2010 Μου τη δινει τρελα οταν μια γκομενα αποσυντονιζει ολη την παρεα.Ο κολλητος βγηκε απο στρατο με αδεια και επειδη η δικια του εχει φωτογραφιση την Παρασκευη πρεπει να βγουμε Σαββατο και μαλιστα να παμε εκει που αυτη θελει.Και εχει και το θρασος να μου πει αν προλαβω να περασω τουλαχιστον καμια βολτα να δω τον φιλο μου.Ενω θα ειναι εκει περα ενα σωρο ξεμπαρκοι....Καθεται ολη τη μερα και θα μου πει εμενα ποτε θα βγουμε.Δε παει να βρει καμια δουλεια η αργοσχολη...!Σεβας στους δουλους του νιουνιου ....τι να πω. :fist:
HotPeanut Νοέμβριος 10, 2010 #34874 Νοέμβριος 10, 2010 Κανας newsposter υπάρχει;Η Google ζητά από τους χρήστες να καταδικάσουν το Facebook - ADSLgr.com
aeroengine Νοέμβριος 10, 2010 #34875 Νοέμβριος 10, 2010 Η maserati που έχει ο υπουργός δεν είναι η quattroporte αλλά είναι η grandtoursimo ! που την καταλαβατε την διαφορα ρε παιδια? πηγατε στο γκαραζ σας και τα συγκρινατε ε? ε επειδη εγω εχω μονο την ''μεγαλη'' μπερδευτηκα ενα πραμα να πουμε...
Periklis_pap Νοέμβριος 11, 2010 #34876 Νοέμβριος 11, 2010 που την καταλαβατε την διαφορα ρε παιδια? πηγατε στο γκαραζ σας και τα συγκρινατε ε?ε επειδη εγω εχω μονο την ''μεγαλη'' μπερδευτηκα ενα πραμα να πουμε... Δεν χρειαζεται να πας στο γκαραζ για να καταλαβεις πιο μοντελο ειναι ...... (Το αρθρο ειχε φωτογραφια τιν φατσα του αυτοκινητου το οποιο διαφερει πολυ απο την 4πορτε)
o polonos Νοέμβριος 11, 2010 #34877 Νοέμβριος 11, 2010 Μου τη δινει τρελα οταν μια γκομενα αποσυντονιζει ολη την παρεα.Ο κολλητος βγηκε απο στρατο με αδεια και επειδη η δικια του εχει φωτογραφιση την Παρασκευη πρεπει να βγουμε Σαββατο και μαλιστα να παμε εκει που αυτη θελει.Και εχει και το θρασος να μου πει αν προλαβω να περασω τουλαχιστον καμια βολτα να δω τον φιλο μου.Ενω θα ειναι εκει περα ενα σωρο ξεμπαρκοι.... Καθεται ολη τη μερα και θα μου πει εμενα ποτε θα βγουμε.Δε παει να βρει καμια δουλεια η αργοσχολη...! Σεβας στους δουλους του νιουνιου ....τι να πω. :fist: Το νινι σερνει καραβι, τον φιλο σου θα αφηνε νομιζεις? Αδε καλημερεεεεεεεες!
DJD Νοέμβριος 11, 2010 #34878 Νοέμβριος 11, 2010 Κανας newsposter υπάρχει;Η Google ζητά από τους χρήστες να καταδικάσουν το Facebook - ADSLgr.com Ψάχνουμε, ενδιαφέρεσαι;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.