Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

μόλις τώρα βγήκα για ψωμί και πέτυχα τον ψωμιάδη στην γειτονιά μου, του έσφιξα το χέρι και του πρότεινα να ντυθεί φέτος κοκκινοσκουφίτσα :hehe:

btw είμαι πολύ άθλιος στο συντακτικό, αλλα άμα μπορείς να με κανεις newsposter χωρίς όμως να γράφω ειδήσεις τότε έχουμε deal :D

(έτσι για το μπλε σκουφάκι)

SA24I.png

DJD θέλεις μήπως καμια χάρη να σου κάνω?

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
btw είμαι πολύ άθλιος στο συντακτικό, αλλα άμα μπορείς να με κανεις newsposter χωρίς όμως να γράφω ειδήσεις τότε έχουμε deal :D

μαλλον για καρτα σε newsposter λεει...εχεις κανα θεμα με τον MOS?:hehe:

την τύχη μου μέσα, ηπα να κάνω μια προπόνηση σπίτι επειδή έχασα το μάθημα τις παρασκευής, και μόλις άρχισα να κοπανάω τον τοίχο, σε 30" ο από κάτω ήταν πάνω.

μόλις χτύπησε το κουδούνι, φόρεσα το κράνος για να τον ψαρώσω...

...:hehe: έπρεπε να δείτε την έκφραση του :hehe:

τον τοίχο χτύπαγες ή το πάτωμα ; :p

τον τοίχο (για την ακρίβεια μια ακριανή γωνιακή κολόνα του σπιτιού στην οποια έχω βάλει τα σακιά για τα κλοτσομπουνια)

ρε πως τον λένε αυτόν τον ηθοποιό που άνετα είναι ο πατέρας του αν βάλεις σε αυτόν τον πιτσιρικά on steroids μερικές ρυτίδες και μακρυτερο πιο λιγδιασμένο μαλλί.....θα σπάσω το κεφάλι μου!

super διαφήμιση

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=fER-WhFUzoA]YouTube - Lotto 'Lucky Dog' by DDB NZ and The Sweetshop[/ame]

Μαγική εικόνα

Αν συγκεντρωθείτε για πάνω απο 30 δευτερόλεπτα στην παρακάτω εικόνα θα παρατηρήσετε

ότι στο πίσω μέρος της φωτογραφίας εμφανίζεται ένας όμορφος καταράκτης....

(σε μερικούς ανθρώπους θέλει παραπάνω ώρα ή δεν τον βλέπουν ποτε...)

post-51-1416074676,6553_thumb.jpg

Μαγική εικόνα

Αν συγκεντρωθείτε για πάνω απο 30 δευτερόλεπτα στην παρακάτω εικόνα θα παρατηρήσετε

ότι στο πίσω μέρος της φωτογραφίας εμφανίζεται ένας όμορφος καταράκτης....

(σε μερικούς ανθρώπους θέλει παραπάνω ώρα ή δεν τον βλέπουν ποτε...)

Το πιστευεις really? :p

Καλημερα σε ολους.

Κοιμήθηκα 5:00 - σηκώθηκα 09:30..... :shout:

(έχω τάξει του ανηψιού να τον πάω στην Τανάγρα)

Καλημέρες!!!

Κοιμήθηκα 5:00 - σηκώθηκα 09:30..... :shout:

(έχω τάξει του ανηψιού να τον πάω στην Τανάγρα)

Καλημέρες!!!

Κοιμήθηκα 5:00 - σηκώθηκα 17:00

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.