racer Νοέμβριος 5, 2010 #34721 Νοέμβριος 5, 2010 Ήταν λοιπόν 2 κοριτσάκια που έτρωγαν ανέμελα το φαγητό τους.. Ξαφνικά σκάει γνωστός admin, ο οποίος μη μπορώντας να βρει αλλού τραπέζι, έπρεπε να βρει μια λύση.. Μίλησε για λίγο στα κοριτσάκια -πιθανότατα τα απείλησε με κόκκινη, ban ή απλά τους έδειξε το pedobear μπλουζάκι μέσα από το πουκάμισό του- και αυτά την έκαναν εντός ολίγων δευτερολέπτων. Και έφαγε ο admin τις πίτες του καλά και εμείς καλύτερα..
filthy_dwarf Νοέμβριος 5, 2010 #34724 Νοέμβριος 5, 2010 Πάνω στο καθιερωμένο αυτών των ημερών ντου απο υποψηφίους, ήταν μία πελάτισσα σήμερα που τους τα έχωσε κανονικά. να γιάσει το στόμα της, εγώ επειδή έχω το μαγαζί δεν λέω τίποτα αλλα να γιάσει μπράβο της.... ποιο πολύ για τα μαμημένα τα φιλάδια... τόσα λεφτά... τόσο χαρτί πεταμένο...
Guest Νοέμβριος 6, 2010 #34725 Νοέμβριος 6, 2010 Υπάρχει κανείς με όρεξη, χρόνο και βασικές γνώσεις java να μου επιλύσει κάποιες απορίες σε chat?Προσφέρω cookies!
astrolabos Νοέμβριος 6, 2010 #34726 Νοέμβριος 6, 2010 Ήταν λοιπόν 2 κοριτσάκια που έτρωγαν ανέμελα το φαγητό τους.. Ξαφνικά σκάει γνωστός admin, ο οποίος μη μπορώντας να βρει αλλού τραπέζι, έπρεπε να βρει μια λύση.. Μίλησε για λίγο στα κοριτσάκια -πιθανότατα τα απείλησε με κόκκινη, ban ή απλά τους έδειξε το pedobear μπλουζάκι μέσα από το πουκάμισό του- και αυτά την έκαναν εντός ολίγων δευτερολέπτων. Και έφαγε ο admin τις πίτες του καλά και εμείς καλύτερα.. Μωρέ καλά έλεγα εγώ ότι όλη η Καλαμάτα ήταν έξω εχθές. Γιατί δεν ήρθες να πεις ένα γεια; Ps. Τις πίτες τις είχαν προλάβει και τις είχαν φάει
DJD Νοέμβριος 6, 2010 #34727 Νοέμβριος 6, 2010 Μωρέ άμα σε θέλει... "Ένας συνταξιούχος της Ν. Υόρκης θέλησε να χρησιμοποιήσει τα χρήματα του με σύνεση, έτσι απεφάσισε να αγοράσει μία αποθήκη και λίγα στρέμματα γης στην Πορτογαλία. Η παλιά αποθήκη ήταν σε εκκρεμότητα για 15 χρόνια.Ο ιδιοκτήτης και η σύζυγος είχαν πεθάνει και δεν υπήρχαν κληρονόμοι. Το αγροτόσπιτο επωλείτο για την πληρωμή των φόρων, μετά από όσα χρόνια.Οι πόρτες του ήσαν από σίδερο και ήσαν ασφαλισμένες για να μην επιτρέπουν την είσοδο.Κανείς δεν ενδιαφερόταν να έλθει να δεί τι είχε μέσα της και αυτό σήμαινε έναν επιπρόσθετο φόρο, συμπληρωματικό της ιδιοκτησίας, και κανείς δεν του έκανε προσφορά.Ο τύπος το αγόρασε λίγο παραπάνω από τη μισό της πραγματικής του αξίας, μετακόμισε και ξεκίνησε τις ενέργειες να την ανοίξει, ενώ τον σκότωνε η περιέργεια. Έτσι, αγόρασαν μία γεννήτρια, ένα ζευγάρι κόπτες και άρχισαν να ανοίγουν τα λουκέτα ασφαλείας της.Τι είχε η αποθήκη? Δείτε μόνοι σας.."ΒΏQuΓ© era lo que habΓa en el granero... ?
ΝTG Νοέμβριος 6, 2010 #34728 Νοέμβριος 6, 2010 σαν να το χω ξαναζησει το παραπανω post.. Ασχετο.. Τα παντα ο μερφυ με σοφια εποιησεν... Ψαχνω μιση ωρα το κολλητηρι και εχει εξαφανιστει.. (επι 1-2 εβδομαδες συνεχεια μπροστα στα ματια μου)
jpavly Νοέμβριος 6, 2010 Author #34729 Νοέμβριος 6, 2010 Μωρέ άμα σε θέλει... ΒΏQuΓ© era lo que habΓ*a en el granero... ?
ΝTG Νοέμβριος 6, 2010 #34731 Νοέμβριος 6, 2010 σαν να το χω ξαναζησει το παραπανω post.. Ασχετο.. Τα παντα ο μερφυ με σοφια εποιησεν... Ψαχνω μιση ωρα το κολλητηρι και εχει εξαφανιστει.. (επι 1-2 εβδομαδες συνεχεια μπροστα στα ματια μου)
Jerry007 Νοέμβριος 6, 2010 #34732 Νοέμβριος 6, 2010 σαν να το χω ξαναζησει το παραπανω post..Ασχετο.. Τα παντα ο μερφυ με σοφια εποιησεν... Ψαχνω μιση ωρα το κολλητηρι και εχει εξαφανιστει.. (επι 1-2 εβδομαδες συνεχεια μπροστα στα ματια μου) σαν να το χω ξαναζησει το παραπανω post..Ασχετο.. Τα παντα ο μερφυ με σοφια εποιησεν... Ψαχνω μιση ωρα το κολλητηρι και εχει εξαφανιστει.. (επι 1-2 εβδομαδες συνεχεια μπροστα στα ματια μου) De Ja Vu?
astrolabos Νοέμβριος 6, 2010 #34734 Νοέμβριος 6, 2010 σαν να το χω ξαναζησει το παραπανω post.. Ασχετο.. Τα παντα ο μερφυ με σοφια εποιησεν... Ψαχνω μιση ωρα το κολλητηρι και εχει εξαφανιστει.. (επι 1-2 εβδομαδες συνεχεια μπροστα στα ματια μου)
spresv Νοέμβριος 6, 2010 #34736 Νοέμβριος 6, 2010 Ασχετο..Τα παντα ο μερφυ με σοφια εποιησεν...Ψαχνω μιση ωρα το κολλητηρι και εχει εξαφανιστει..(επι 1-2 εβδομαδες συνεχεια μπροστα στα ματια μου)Οσες φορες γινεται αυτο, εχω παρατηρησει οτι αυτο που ψαχνω παντα ειναι σε ακτινα το πολυ μισου μετρου απο εκει που αρχισα να ψαχνω. Και ας εχω γυρισει ολο το σπιτι τουμπα.
ΝTG Νοέμβριος 6, 2010 #34737 Νοέμβριος 6, 2010 Τελικα αυτο που εψαχνα ηταν σε ακτινα το πολυ μισου μετρου απο εκει που αρχισα να ψαχνω. Και ας γυρισα ολο το σπιτι τουμπα.
dunkel_Stern Νοέμβριος 6, 2010 #34738 Νοέμβριος 6, 2010 παρε το δικο μου το gifaki βαλτο πανω απο το φακο ....Nα φαινεται ωραιο ομως...οχι ολη η μαυριλα ...(blend if ή οτι αλλο θες) Πισω στο δηλητηριο βγαλε το μπουκαλακι και βαλε τρια γραμματακια...σε διαφορες θεσεις οχι στοιχισμενα!! (ενα μπρος ενα πισω...οχι αλλαγμενες θεσεις..) Κατα προτιμηση σε πρασινο χρωμα...αλλα δεχομεθα και προτασεις Μη ρωτησεις ποια 3 γραμματα..ολοι οι nikonians καταλαβαν Αν το κανεις κερδιζεις μια καρτα TB-free απο thread της αρεσκειας σου δες τώρα, με Gif δεν δουλεύω, αλλα άμα αλλάξεις το price στο να μπορώ να ρίξω 1 κόκκινη σε οποιον admin η μοντέρ που μου την μπει στο μέλλον... θα κάτσω να βγάλω άκρη και να σου το κάνω
ΝTG Νοέμβριος 6, 2010 #34739 Νοέμβριος 6, 2010 επειδη δεν μπορουμε να ριξουμε καρτα σε ανωτερο....βολευεσαι με newsposter?? (για την "ακρη"..νομιζω ενα gif editor θες...πρεπει να ειναι 12 εικονες το gif..Αυτοματοποιεις την διαδικασια 12 φορες στο photoshop(3d letters ,blend if την καθεμια εικονα απο το gifaki) και το ξανακανεις παλι gif με τον editor)
astrolabos Νοέμβριος 6, 2010 #34740 Νοέμβριος 6, 2010 δες τώρα, με Gif δεν δουλεύω, αλλα άμα αλλάξεις το price στο να μπορώ να ρίξω 1 κόκκινη σε οποιον admin η μοντέρ που μου την μπει στο μέλλον... θα κάτσω να βγάλω άκρη και να σου το κάνω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.