Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Ήταν λοιπόν 2 κοριτσάκια που έτρωγαν ανέμελα το φαγητό τους.. Ξαφνικά σκάει γνωστός admin, ο οποίος μη μπορώντας να βρει αλλού τραπέζι, έπρεπε να βρει μια λύση.. Μίλησε για λίγο στα κοριτσάκια -πιθανότατα τα απείλησε με κόκκινη, ban ή απλά τους έδειξε το pedobear μπλουζάκι μέσα από το πουκάμισό του- και αυτά την έκαναν εντός ολίγων δευτερολέπτων. Και έφαγε ο admin τις πίτες του καλά και εμείς καλύτερα..

:p

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Πάνω στο καθιερωμένο αυτών των ημερών ντου απο υποψηφίους, ήταν μία πελάτισσα σήμερα που τους τα έχωσε κανονικά. να γιάσει το στόμα της, εγώ επειδή έχω το μαγαζί δεν λέω τίποτα αλλα να γιάσει μπράβο της.... ποιο πολύ για τα μαμημένα τα φιλάδια... τόσα λεφτά... τόσο χαρτί πεταμένο...

Υπάρχει κανείς με όρεξη, χρόνο και βασικές γνώσεις java να μου επιλύσει κάποιες απορίες σε chat?

Προσφέρω cookies!

Ήταν λοιπόν 2 κοριτσάκια που έτρωγαν ανέμελα το φαγητό τους.. Ξαφνικά σκάει γνωστός admin, ο οποίος μη μπορώντας να βρει αλλού τραπέζι, έπρεπε να βρει μια λύση.. Μίλησε για λίγο στα κοριτσάκια -πιθανότατα τα απείλησε με κόκκινη, ban ή απλά τους έδειξε το pedobear μπλουζάκι μέσα από το πουκάμισό του- και αυτά την έκαναν εντός ολίγων δευτερολέπτων. Και έφαγε ο admin τις πίτες του καλά και εμείς καλύτερα..

:p

Μωρέ καλά έλεγα εγώ ότι όλη η Καλαμάτα ήταν έξω εχθές. Γιατί δεν ήρθες να πεις ένα γεια;

Ps. Τις πίτες τις είχαν προλάβει και τις είχαν φάει:p

Μωρέ άμα σε θέλει...

"Ένας συνταξιούχος της Ν. Υόρκης θέλησε να χρησιμοποιήσει τα χρήματα του με σύνεση, έτσι απεφάσισε να αγοράσει μία αποθήκη και λίγα στρέμματα γης στην Πορτογαλία. Η παλιά αποθήκη ήταν σε εκκρεμότητα για 15 χρόνια.

Ο ιδιοκτήτης και η σύζυγος είχαν πεθάνει και δεν υπήρχαν κληρονόμοι. Το αγροτόσπιτο επωλείτο για την πληρωμή των φόρων, μετά από όσα χρόνια.

Οι πόρτες του ήσαν από σίδερο και ήσαν ασφαλισμένες για να μην επιτρέπουν την είσοδο.

Κανείς δεν ενδιαφερόταν να έλθει να δεί τι είχε μέσα της και αυτό σήμαινε έναν επιπρόσθετο φόρο, συμπληρωματικό της ιδιοκτησίας, και κανείς δεν του έκανε προσφορά.

Ο τύπος το αγόρασε λίγο παραπάνω από τη μισό της πραγματικής του αξίας, μετακόμισε και ξεκίνησε τις ενέργειες να την ανοίξει, ενώ τον σκότωνε η περιέργεια.

Έτσι, αγόρασαν μία γεννήτρια, ένα ζευγάρι κόπτες και άρχισαν να ανοίγουν τα λουκέτα ασφαλείας της.

Τι είχε η αποθήκη?

Δείτε μόνοι σας.."

ΒΏQuΓ© era lo que habΓ­a en el granero... ?

σαν να το χω ξαναζησει το παραπανω post..:p

Ασχετο..

Τα παντα ο μερφυ με σοφια εποιησεν...

Ψαχνω μιση ωρα το κολλητηρι και εχει εξαφανιστει..

(επι 1-2 εβδομαδες συνεχεια μπροστα στα ματια μου)

Ασχετο..

Ασχετο..

Ασχετο..

De Ja Vu? :hehe:

Ασχετο..

Ασχετο..

Οσες φορες γινεται αυτο, εχω παρατηρησει οτι αυτο που ψαχνω παντα ειναι σε ακτινα το πολυ μισου μετρου απο εκει που αρχισα να ψαχνω. Και ας εχω γυρισει ολο το σπιτι τουμπα.

Τελικα αυτο που εψαχνα ηταν σε ακτινα το πολυ μισου μετρου απο εκει που αρχισα να ψαχνω. Και ας γυρισα ολο το σπιτι τουμπα.

παρε το δικο μου το gifaki βαλτο πανω απο το φακο ....

Nα φαινεται ωραιο ομως...οχι ολη η μαυριλα ...(blend if ή οτι αλλο θες)

Πισω στο δηλητηριο βγαλε το μπουκαλακι και βαλε τρια γραμματακια...σε διαφορες θεσεις οχι στοιχισμενα!!

(ενα μπρος ενα πισω...οχι αλλαγμενες θεσεις..)

Κατα προτιμηση σε πρασινο χρωμα...αλλα δεχομεθα και προτασεις

Μη ρωτησεις ποια 3 γραμματα..ολοι οι nikonians καταλαβαν :p

Αν το κανεις κερδιζεις μια καρτα TB-free απο thread της αρεσκειας σου

δες τώρα, με Gif δεν δουλεύω, αλλα άμα αλλάξεις το price στο να μπορώ να ρίξω 1 κόκκινη σε οποιον admin η μοντέρ που μου την μπει στο μέλλον... θα κάτσω να βγάλω άκρη και να σου το κάνω

επειδη δεν μπορουμε να ριξουμε καρτα σε ανωτερο....βολευεσαι με newsposter??:p

(για την "ακρη"..νομιζω ενα gif editor θες...πρεπει να ειναι 12 εικονες το gif..Αυτοματοποιεις την διαδικασια 12 φορες στο photoshop(3d letters ,blend if την καθεμια εικονα απο το gifaki) και το ξανακανεις παλι gif με τον editor)

δες τώρα, με Gif δεν δουλεύω, αλλα άμα αλλάξεις το price στο να μπορώ να ρίξω 1 κόκκινη σε οποιον admin η μοντέρ που μου την μπει στο μέλλον... θα κάτσω να βγάλω άκρη και να σου το κάνω

SA24I.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.