ManolisX Νοέμβριος 5, 2010 #34681 Νοέμβριος 5, 2010 όταν δεν έχεις την ψυχραιμία να σκεφτείς λογικά, βαζεις καμιά φωνή, αρχίζεις να τρέχεις πάνω-κάτω ή κάτι κάποια κίνηση (πανικού ας πούμε).το να κάθεσαι πάνω από το πληκτρολόγιο, να γράφεις, να κάνεις κλικ για να ποστάρεις, και στα καπάκια να απαντάς μάλλον θα πρέπει να μελετηθεί επιστημονικά Η ολη φαση εγινε στο φροντηστηριο.Εννοειτε οτι πηγα σπιτι τρεχοντας ειναι και κοντα δοξα το θεο.Πηγα σπιτι εβαλα παγακια στο προσωπο μου,αλλα τιποτα.Ε ειχα και απο πριν ανοιχτο το ΠΗΣΙ () ειπα να ποσταρω μηπως ξερει κανεις απο τον λαμπη.Νοσοκομεια δεν εχουμε εδω,παρα μονο ενα κεντρο υγειας.Και ειναι μακρια. ty και παλι παντως τον Deninho για την αμμεση βοηθεια.
Lakisss Νοέμβριος 5, 2010 #34682 Νοέμβριος 5, 2010 Καλημέρα-καλημέρα -καλημέρα! Έλα να ξυπνάμε σιγά-σιγά....εργασία και χαρά!
aggelopas Νοέμβριος 5, 2010 #34684 Νοέμβριος 5, 2010 ρε μάγκες μου κόψαν την αρτηρία στον προσαγωγό, τι να κάνω? τρέχει πολύ αίμα.έβαλα για την ώρα πανί πάνω στην πληγή και το σφίγγω, καλά κάνω?κρυώνωη μηριαια φλεβα ειναι η σημαντικη.οποτε και με το πανι οκ θα εισαι.αν κρυωνεις ριξε μια κουβερτα.
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 5, 2010 #34685 Νοέμβριος 5, 2010 συγνώμη αλλα τι να μην ειρωνεύεται που αντι να πάρεις ενα τηλ σε εφημερεύον νοσοκομείο να ζητήσεις μια γνώμη καθόσουν και ποσταρες στο ποθ.. λιγο μυαλό δηλαδή.Χρονομέτρησε την προσπάθεια σου από το να βρεις το τηλέφωνο του νοσοκομείου που εφημερεύει, μέχρι να το σηκώσουν και να σου δώσουν τον κατάλληλο γιατρό.Μετά κοίταξε σε πόσο χρόνο πήρε αυτός την σωστή απάντηση. Σκέψου ότι θα μπορούσαν να είχαν απαντήσει σωστά και οι "εξυπνάκηδες" που ειρωνεύονταν τον πόνο του.Μου ριξανε τσιλι στο στωμα.Τι να κανω;;;;;;Όποιος δίνει δικαιώματα αυτά παθαίνει. Ελπίζω να πήρες το μάθημα
dunkel_Stern Νοέμβριος 5, 2010 #34686 Νοέμβριος 5, 2010 και πάνω που άρχισα να νιώθω καλύτερα, μπήκε κλέφτης πρωινιάτικα στο σπίτι.τι να κάνω? να του τσακίσω τα κόκαλα? η να προσποιητής πως δεν τον βλέπω?εδώ και κανένα τέταρτο με κοιτάει πολύ έντονα... μου είναι δύσκολο να μην τον κοιτάξω και καρφωθώ.(έχω ανοίξει την web cam να δω τι κάνει και δεν κάνει τίποτα, απλά στέκεται και με κοιτάει)P.S. άντε να φύγει να πάμε στην δουλειά.P.S.2 βρωμάει πολύ το αίμα
HotPeanut Νοέμβριος 5, 2010 #34687 Νοέμβριος 5, 2010 και πάνω που άρχισα να νιώθω καλύτερα, μπήκε κλέφτης πρωινιάτικα στο σπίτι.τι να κάνω? να του τσακίσω τα κόκαλα? η να προσποιητής πως δεν τον βλέπω?εδώ και κανένα τέταρτο με κοιτάει πολύ έντονα... μου είναι δύσκολο να μην τον κοιτάξω και καρφωθώ.(έχω ανοίξει την web cam να δω τι κάνει και δεν κάνει τίποτα, απλά στέκεται και με κοιτάει)P.S. άντε να φύγει να πάμε στην δουλειά.P.S.2 βρωμάει πολύ το αίμαΠάρε 2 stimpacks να ισιώσεις.
NoDsl Νοέμβριος 5, 2010 #34688 Νοέμβριος 5, 2010 και πάνω που άρχισα να νιώθω καλύτερα, μπήκε κλέφτης πρωινιάτικα στο σπίτι.τι να κάνω? να του τσακίσω τα κόκαλα? η να προσποιητής πως δεν τον βλέπω? εδώ και κανένα τέταρτο με κοιτάει πολύ έντονα... μου είναι δύσκολο να μην τον κοιτάξω και καρφωθώ. (έχω ανοίξει την web cam να δω τι κάνει και δεν κάνει τίποτα, απλά στέκεται και με κοιτάει) P.S. άντε να φύγει να πάμε στην δουλειά. P.S.2 βρωμάει πολύ το αίμα Dude, μπάς και το τυπάκι μοιάζει έτσι; Γιατί μάλλον δεν είναι κλέφτης...
dunkel_Stern Νοέμβριος 5, 2010 #34689 Νοέμβριος 5, 2010 Dude, μπάς και το τυπάκι μοιάζει έτσι; Γιατί μάλλον δεν είναι κλέφτης... έχει δεν έχει nike δρεπάνι, απλό έχει... ...γιατί είναι έτσι περίεργα ντυμένος? ακόμα με κοιτάει ακίνητος. την τύχη μου, όλους τους περίεργους πετυχαίνω!
ΝTG Νοέμβριος 5, 2010 #34690 Νοέμβριος 5, 2010 πηγαινε τον μια βολτα με την mercedes...Αν δεν εχεις ...τον ηπιες.
suboy Νοέμβριος 5, 2010 #34691 Νοέμβριος 5, 2010 Χρονομέτρησε την προσπάθεια σου από το να βρεις το τηλέφωνο του νοσοκομείου που εφημερεύει, μέχρι να το σηκώσουν και να σου δώσουν τον κατάλληλο γιατρό.Μετά κοίταξε σε πόσο χρόνο πήρε αυτός την σωστή απάντηση.Σκέψου ότι θα μπορούσαν να είχαν απαντήσει σωστά και οι "εξυπνάκηδες" που ειρωνεύονταν τον πόνο του.Θες να πεις ότι είναι σωστό σε ένα τεχνολογικό κυρίως forum να ρωτήσει κάποιος για ένα είδος εγκαύματος ή ερεθισμού περιμένοντας άμεση απάντηση. Μπορεί να πήρε μια σωστή απάντηση τυχαία αλλά ποιος εγγυάται ότι μια άλλη απάντηση δεν χειροτέρευε την κατάσταση. Εκτός και αν κάποιος εδώ μέσα είναι γιατρός και το γνώριζε ο "ManolisX" περιμένοντας απάντηση. Μου κάνει εντύπωση που τον "dunkel_Stern" το παίρνουν από τα μούτρα αν ρωτήσει τι σημαίνει NSFW κτλ και είναι τόσο φυσιολογικό που ένα παιδί 15 χρόνων κάνει μια ερώτηση με θέμα υγείας περιμένοντας άμεση απάντηση (δεν μένω στην απάντηση που ξαναλέω τυχαία ίσως να ήταν σωστή) και κανείς δεν αναφέρει τι θα ήταν το φυσιολογικό.Για την χρονομέτρηση νομίζω ότι δεν θα καθυστερούσε ιδιαίτερα να βρει εφημερεύον και να πάρει μια γνώμη έστω από ένα παθολόγο. Φιλικά Χρήστος.
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 5, 2010 #34692 Νοέμβριος 5, 2010 Για την χρονομέτρηση νομίζω ότι δεν θα καθυστερούσε ιδιαίτερα να βρει εφημερεύον και να πάρει μια γνώμη έστω από ένα παθολόγο. Φιλικά Χρήστος.Εύχομαι να μην σου τύχει : )
performer Νοέμβριος 5, 2010 #34696 Νοέμβριος 5, 2010 Θέλω να πώ οτι πεινάωωω... Θέλω να πω πως μόλις εξαφάνισα 2 πιτόνια...
dunkel_Stern Νοέμβριος 5, 2010 #34699 Νοέμβριος 5, 2010 πήγα που λέτε σε γυράδικο να πάρω να φάω κάτι, και έτσι όπως με είδανε με τα αίματα, είχανε πολύ περίεργη αντίδραση σχεδόν ρατσιστικό!Ελληνάρες! μην δούνε ετοιμοθάνατο άνθρωπο μέσα στα αίματα! άμεσος να τον πάρουνε από τα μούτρα! ρατσιστές!δεν ξανατρώω σε αυτό το γυράδικοbtw αυτός ο διαρρήκτης σε κάποια φάση την έκανε πολύ απότομα, ούτε καν κατάλαβα πως έφυγε... any way
Hydra Νοέμβριος 5, 2010 #34700 Νοέμβριος 5, 2010 Ποια αιματα ρε καμμενε? Μη λετε για πιτογυρα ...ειμαι 2 μερες σε διαιτα.Με εχουν καταστρεψει οι σοκολατες και οι καφεδες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.