Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

όταν δεν έχεις την ψυχραιμία να σκεφτείς λογικά, βαζεις καμιά φωνή, αρχίζεις να τρέχεις πάνω-κάτω ή κάτι κάποια κίνηση (πανικού ας πούμε).

το να κάθεσαι πάνω από το πληκτρολόγιο, να γράφεις, να κάνεις κλικ για να ποστάρεις, και στα καπάκια να απαντάς μάλλον θα πρέπει να μελετηθεί επιστημονικά :hehe:

Η ολη φαση εγινε στο φροντηστηριο.Εννοειτε οτι πηγα σπιτι τρεχοντας ειναι και κοντα δοξα το θεο.Πηγα σπιτι εβαλα παγακια στο προσωπο μου,αλλα τιποτα.Ε ειχα και απο πριν ανοιχτο το ΠΗΣΙ (:p) ειπα να ποσταρω μηπως ξερει κανεις απο τον λαμπη.Νοσοκομεια δεν εχουμε εδω,παρα μονο ενα κεντρο υγειας.Και ειναι μακρια.

ty και παλι παντως τον Deninho για την αμμεση βοηθεια.:T:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
ρε μάγκες μου κόψαν την αρτηρία στον προσαγωγό, τι να κάνω? τρέχει πολύ αίμα.

έβαλα για την ώρα πανί πάνω στην πληγή και το σφίγγω, καλά κάνω?

κρυώνω

η μηριαια φλεβα ειναι η σημαντικη.

οποτε και με το πανι οκ θα εισαι.

αν κρυωνεις ριξε μια κουβερτα.

συγνώμη αλλα τι να μην ειρωνεύεται που αντι να πάρεις ενα τηλ σε εφημερεύον νοσοκομείο να ζητήσεις μια γνώμη καθόσουν και ποσταρες στο ποθ.. λιγο μυαλό δηλαδή.

Χρονομέτρησε την προσπάθεια σου από το να βρεις το τηλέφωνο του νοσοκομείου που εφημερεύει, μέχρι να το σηκώσουν και να σου δώσουν τον κατάλληλο γιατρό.

Μετά κοίταξε σε πόσο χρόνο πήρε αυτός την σωστή απάντηση.

Σκέψου ότι θα μπορούσαν να είχαν απαντήσει σωστά και οι "εξυπνάκηδες" που ειρωνεύονταν τον πόνο του.

Μου ριξανε τσιλι στο στωμα.Τι να κανω;;;;;;

Όποιος δίνει δικαιώματα αυτά παθαίνει. Ελπίζω να πήρες το μάθημα

και πάνω που άρχισα να νιώθω καλύτερα, μπήκε κλέφτης πρωινιάτικα στο σπίτι.

τι να κάνω? να του τσακίσω τα κόκαλα? η να προσποιητής πως δεν τον βλέπω?

εδώ και κανένα τέταρτο με κοιτάει πολύ έντονα... μου είναι δύσκολο να μην τον κοιτάξω και καρφωθώ.

(έχω ανοίξει την web cam να δω τι κάνει και δεν κάνει τίποτα, απλά στέκεται και με κοιτάει)

P.S. άντε να φύγει να πάμε στην δουλειά.

P.S.2 βρωμάει πολύ το αίμα

εδώ και κανένα τέταρτο με κοιτάει πολύ έντονα... μου είναι δύσκολο να μην τον κοιτάξω και καρφωθώ.

(έχω ανοίξει την web cam να δω τι κάνει και δεν κάνει τίποτα, απλά στέκεται και με κοιτάει)

Πάρε 2 stimpacks να ισιώσεις.

Dude, μπάς και το τυπάκι μοιάζει έτσι;

grim-reaper-robert-ball.jpg

Γιατί μάλλον δεν είναι κλέφτης...

Dude, μπάς και το τυπάκι μοιάζει έτσι;

grim-reaper-robert-ball.jpg

Γιατί μάλλον δεν είναι κλέφτης...

έχει δεν έχει nike δρεπάνι, απλό έχει...

...γιατί είναι έτσι περίεργα ντυμένος?

ακόμα με κοιτάει ακίνητος.

την τύχη μου, όλους τους περίεργους πετυχαίνω!

Χρονομέτρησε την προσπάθεια σου από το να βρεις το τηλέφωνο του νοσοκομείου που εφημερεύει, μέχρι να το σηκώσουν και να σου δώσουν τον κατάλληλο γιατρό.

Μετά κοίταξε σε πόσο χρόνο πήρε αυτός την σωστή απάντηση.

Σκέψου ότι θα μπορούσαν να είχαν απαντήσει σωστά και οι "εξυπνάκηδες" που ειρωνεύονταν τον πόνο του.

Θες να πεις ότι είναι σωστό σε ένα τεχνολογικό κυρίως forum να ρωτήσει κάποιος για ένα είδος εγκαύματος ή ερεθισμού περιμένοντας άμεση απάντηση. Μπορεί να πήρε μια σωστή απάντηση τυχαία αλλά ποιος εγγυάται ότι μια άλλη απάντηση δεν χειροτέρευε την κατάσταση. Εκτός και αν κάποιος εδώ μέσα είναι γιατρός και το γνώριζε ο "ManolisX" περιμένοντας απάντηση. Μου κάνει εντύπωση που τον "dunkel_Stern" το παίρνουν από τα μούτρα αν ρωτήσει τι σημαίνει NSFW κτλ και είναι τόσο φυσιολογικό που ένα παιδί 15 χρόνων κάνει μια ερώτηση με θέμα υγείας περιμένοντας άμεση απάντηση (δεν μένω στην απάντηση που ξαναλέω τυχαία ίσως να ήταν σωστή) και κανείς δεν αναφέρει τι θα ήταν το φυσιολογικό.

Για την χρονομέτρηση νομίζω ότι δεν θα καθυστερούσε ιδιαίτερα να βρει εφημερεύον και να πάρει μια γνώμη έστω από ένα παθολόγο.

Φιλικά Χρήστος.

Για την χρονομέτρηση νομίζω ότι δεν θα καθυστερούσε ιδιαίτερα να βρει εφημερεύον και να πάρει μια γνώμη έστω από ένα παθολόγο.

Φιλικά Χρήστος.

Εύχομαι να μην σου τύχει : )

πήγα που λέτε σε γυράδικο να πάρω να φάω κάτι, και έτσι όπως με είδανε με τα αίματα, είχανε πολύ περίεργη αντίδραση σχεδόν ρατσιστικό!

Ελληνάρες! μην δούνε ετοιμοθάνατο άνθρωπο μέσα στα αίματα! άμεσος να τον πάρουνε από τα μούτρα! ρατσιστές!

δεν ξανατρώω σε αυτό το γυράδικο

btw αυτός ο διαρρήκτης σε κάποια φάση την έκανε πολύ απότομα, ούτε καν κατάλαβα πως έφυγε... any way

Ποια αιματα ρε καμμενε? :p

Μη λετε για πιτογυρα ...ειμαι 2 μερες σε διαιτα.Με εχουν καταστρεψει οι σοκολατες και οι καφεδες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.