Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

έλιωσα όταν το διάβασα

"Ευμεγέθους σωματικής διάπλασης ατομικός εραστής"

"Της επιχρήμασις εκδηλωμένης γυναικός το σίδερον κιγκλίδωμα"

"Η παλινδρομική κίνηση ισχύως επί καθέτου αξόνως, βαίνουσα συνεχώς αυξανόμενης εντάσεως και εκπέμπουσα υδάτινα βλήματα επί φανταστικού στόχου"

Μπα, μάλλον ιούς θέλει να εξαπλώσει με τα USB.

Ο Χυτρας το σκεφτηκε.

Θα πουλαει μετα antivirus αφου εχει αδειασει το στοκ απο τα μαγαζια!

Στα γρηγορα..Εγινα φιλος με καποιον στο FB..Τν δημοσιευση τν εσβησα απο το προφιλ μου..Πως γινεται να μν φαινεται στην αρχικη σελιδα απο τους φιλους μου οτι εγω εγινα φιλος με αυτην-ον????

Στα γρηγορα..Εγινα φιλος με καποιον στο FB..Τν δημοσιευση τν εσβησα απο το προφιλ μου..Πως γινεται να μν φαινεται στην αρχικη σελιδα απο τους φιλους μου οτι εγω εγινα φιλος με αυτην-ον????

φοβασαι μην το δει κανενας και σε κανει ντα? ΒΕ Α ΜΑΝ ΡΕ!!! καθεσαι και κουραζεις το μυαλο σου τωρα...:p

φοβασαι μην το δει κανενας και σε κανει ντα? ΒΕ Α ΜΑΝ ΡΕ!!! καθεσαι και κουραζεις το μυαλο σου τωρα...:p

Οχι δν τιθεται θεμα ντα(καμια παντοφλα το πολυ:tomato:)Τεσπα..Θα το μπαλωσουμε καπως

Εκανες γκομενακι αντ και φοβασαι μην το δει η βασικη ε?

αν το εχεις σβησει απο το προφιλ σου δεν φαινεται στην αρχικη

Εδώ κάθε φορά που κάνετε refresh δημιουργείται ένα νέο κείμενο της Παπαρήγα.

KKE GENERATOR | ΚΚΕ Generator (v1.0)

Εδώ το πως λειτουργεί το πρόγραμμα.

V for VALIS: KKE Generator (v1.0)

Χαχαχα! Άπαιχτοι οι τύποι!

χαχα,μου στερησες ολοκληρα 20 λεπτα απτην πρωινη (γυμναστικη) για να μεταφερω το ποστ στο σωστο θρεντ :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.