Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

heroj.jpg

Double pawned!

TEEHEE!!!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Fhb89V43KWc]TEEHEE[/ame]

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Hero είσαι ο notahero απο GRnet?

Όχι. Έχω να "πατήσω" στο IRC πολλά χρόνια.

Μετα απο 4ημερο εκτος αθηνων θα χρειαστω μια βδομαδα προσαρμογης και νεο συκωτι :hehe:

Καλημερες και καλο μηνα! :dance3:

Όχι. Έχω να "πατήσω" στο IRC πολλά χρόνια.

και εγώ... πριν χρόνια το είδα αυτό το nick: απλά το θυμήθηκα επειδή έχεις ένα Χ στο avatar .virgin-killer 'εμπενα εγώ.

τελικα, απ'ότι βλέπω έχουν ανάγει τις δημοτικές εκλογές σε σχεδόν βουλευτικές και πλακώνονται για το ποιος θα βγει και τι θα κανει...πάμε καλά ή εγώ νυστάζω πολύ και δεν καταλαβαίνω;

τι θα γίνει με το TB από το FP?

Μία βδομαδούλα είναι, τη Δευτέρα πάλι :)

μετά από 2ώρες σβήνοντας 300μηνύματα στο inbox του thelab επιτέλους έχω χώρο για να μην ασχοληθώ ξανά τους επόμενους 2 μήνες

644f31301aadae3d2598306be7005a7ad84bab90

αμα δε θυμάσαι τι γράφει το καθένα και αναγκαστικά τα διαβάζεις ΟΛΑ για τυχόν σημαντικά στοιχεία όπως τηλέφωνα κλπ.....τι κάνεις? :wall:

αμα δε θυμάσαι τι γράφει το καθένα και αναγκαστικά τα διαβάζεις ΟΛΑ για τυχόν σημαντικά στοιχεία όπως τηλέφωνα κλπ.....τι κάνεις? :wall:

Export σαν XML.

Delete all

Profit.

Να δεις πως τη σπάει στους προϊσταμένους μας όταν μας βλέπουν να κοιτάμε NSFW φωτογραφίες.

Θα μου εξηγήσει κανεις την σημασιολογία του NSFW?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.